💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 361
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 050
И след като Алекса прегръща Мирела и взе шоколада за Зорито дават големия лош вълк Фифо как казва, че няма да страда за Мирела и по-добре някоя от жените да отпадне. После пускат сценка как тримата мъже сладко се смеят, може би преди ден-два си разказвали мръсни вицове, обаче за зрителят остава усещането как гадовете грам емпатия нямат към красавицата. Joy
Тримата мъже сладко се смеят... по екипи. Кой знае след коя или преди коя отборна битка е било това... 🙄

# 1 051
Джаферович като черна вдовица само причака Мирела да влезе и да види как е - и хоп - аз не мога, ти можеш ли? И Мирела като пръв приятел да няма място за мърдане. И после става още по-лесно - ако може и Лефтеров да се предложи вместо Мирела, едва ли не - събитията сами започват да се нареждат. И накрая колко удобно мъжете са виновни?! Че Джаферович симулира, а Мирела захапа въдицата и се предлага сама. Както каза Лефтеров, аз бях на 3-то място за нея.  Не че той ми е някакво мерило. Ама с това “пазене” вече ми се повдига. Мнгоо ми се ще номинациите да са на база игри, а не пазене. И как Джаферович разбра, че ще бъде елимиционна битка и се “разболя”. Жалко, сега сигурно Джаферович ще влезе в коалиция с Ралица и Мани и изненадващо ще оздравее като трябва да ползва двата гласа за номинация на някой друг. Толкова грозно подпиране от страна на продукцията не съм виждала…

# 1 052
Чакалче , ти нали си белия гълъб на Бг мама … както предаде на Гого , че е масов Любимец , моля те , предай на Сашко , че тук е известен като Слипа 😄 Благодаря предварително …

Аз разбирам Лефтеров . Влезнали са с думите , че още се обичат и ще се пазят .
След като Мирела показа пред цяла България , колко много още го обича , защо той трябва да се чувства длъжен да я пази ?
На него му е неудобно дори да говори на тази тема и това , че мълчи , не означава , че не знае какво се е случвало зад гърба му , и какви емоции в този момент е изпитвал той .
Не са влезнали напълно разделени , за да има очаквания без покритие .
Редно беше Мирела поне да поговори с него .
Как да не са влезнали напълно разделени .. Мирела каза, че той се е разделил с нея, и месец-два преди предаването е искал да се съберат пак, но тя не е искала.

# 1 053
Стисках палци за Мирела, женска солидарност, но не ми хареса какво каза на изпроводяк. За какво е имало спор между Мирела, Михаела и Лефтеров?Малко кофти да се споменава, че някой знае нещо, но нямало да каже. Малко като друга списваща, която я е свалял един от участниците, но пак нямало да напише кой. Клю-клю е, но защо ще се спомрнава изобщо, фръц-фръц може би?

Ау, ау, чакай, не си права. Споделих какво е казал относно продукцията и задължаващите им договори. Сметнах, че ще е полезно за темата и затова се 'спомена изобщо'. За флирта го написах по повод кой как се радва на минутките си слава. Какво фръц-фръц видя в това? Нали не очакваш, че ще кажа името на играч, който си е НАРУШИЛ едно от правилата в договора - да не изнася информация? Само това ли прочете от мнението ми тогава, че е имало флирт? Другите неща явно не са били интересни, а аз си мислех, че ще имат някаква 'тежест' и стойност като потвърждение за задкулисието на продукцията....

# 1 054
  • SF
Аз това много не го разбрах. За мене остана загадка защо никой не искал и накрая Мирела, притисната от мъжете, отишла.
Наистина такова нещо не видях в епизода.
Явно разговорът на терасата е бил възстновка. Предварително са се разбрали Мирела да отиде, а на терасата Мирела е трябвало да изиграе самопредлагане. Гого, без да има никакво значение за крайното решение, я попита дали е сигурна, предвид зравословното й състояние.
Като зрител останах с впечатление, че другите се съмняват, че е подходяща да замести Жени, а тя иска да се докаже.
После се оказа, че тя е отишла, защото не е имало кой друг.

# 1 055
Хубаво, че снимат на Царево, да си преиграват на воля. Ако им беше на няколко хиляди километра локацията, какво щяха да правят.😂 Разочарована съм аз, вярно в такъв тип предавания сигурно не може без сценарий, рейтинг гоним, налЕ, ама чак толкова ми е ту мъч.

# 1 056
Ох, последно вече ще се изкажа, много стана, но си заслужава да се изкоментира и ситуацията при номинацията на Мирелчето. Тогава Чакалов беше обявен за предател. Сега Лефтерката. Съвпадение.

# 1 057
  • Другата България
А за тенденциозността - прочети себе си относно Гого, и пак ще говорим за тенденциозност. Blush
Изобщо не се опитвам да крия отношението си аз към него. Невъзможно е Simple Smile
Такъв атлетизъм и такава липса на позиция събрани в един човек Sad
Така де, ама аз сега няма да ти кажа - “ама Жени еди си какво“. Blush
Имаш мнение, казваш го, за мен е тенденциозно само защото знам на какво е способна продукцията, за да очерни играч. Не казвам, че Гого е най-социалния играч на сезона - напротив, писала съм, че и моето мнение е такова донякъде. Но съм сигурна, че има и спестени, и изрязани, и монтирани моменти, в които умишлено Гого е показван....да речем, в по-различна светлина. Приех, че си е такъв просто, като характер визирам, но това не ми пречи да го харесвам заради показваното по време на битките. Така както приех и недостатъците на Фифо, който ми е фаворит. Алекса също щеше да ми е фаворит вероятно ако не беше тъпата Тупаревска манипулация и този образ, който му градят от първия ден. Ама Евгения....паралела с нея за мен изобщо не е релевантен, именно заради показаното НИЩО от нея до момента като комплексен играч. Затова и не се интересувам от статистика, а пък в този формат да се броят нагласени битки, преигравани и монтирани, за статистика кой колко “победи“ има....смех. И за това са виновни други, не ние. Зрителите като цяло.
Скрит текст:
Явно е по-добре да се хейти по участници, вместо да се покаже, че те самите са пионки в ръцете на един продуцент.
Това вече го играх веднъж, като знам колко хейт излях по Веско от първи сезон, а после като  разбрах как стоят нещата...идваше ми да си посипя главата с пепел.

Ще ми е интересно да споделиш колкото и каквото ти е удобно за Веско, било то и на лично. Аз не гледах първи сезон, но попаднах на откъс със скандала за изгладената риза и останах потресена(най-вече от мълчанието на Гадостина и Томас). Намерих целият епизод и го изгледах, оттам се запалих и изгледах и сезона и така станах фен. Не съм чела темите, даже не знаех, че ги има тогава.
На ЛС ще го направя, дано не забравя утре, че съм почивка. Да не отегчаваме аудиторията, сега има други герои.

# 1 058
  • Sofia
Този Алекса се има за голям мъжкар, а всъщност е голям мишкар!

# 1 059
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители. Довечера съм за Алекса, което пък значи, че вече гледам дъното отдолу. Въобще, голяма тиня съм явно, хахаха. Аз също не мисля, че Джаф играе с този вирус. Яко се развъртя из резиденцията и май никой не пожали. Ако наистина са успели червените да подлъжат жълти за капитана , поздравления за хитрия ход. Не е ясно обаче, дали е така или просто не са показали всичко от продукцията. Честити да са ни именяците, здрави и сбъдващи да са!
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.
Приемате ли трети? Вече е късно за кафе, но ако сипете едно малко, всякак се мятам в тинята!:)

# 1 060
  • Другата България
За конфликта Мирела - Лефтеров - Михаела в темата писа съфорумка, и то отдавна.
Не е тайна за никого.

# 1 061
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители. Довечера съм за Алекса, което пък значи, че вече гледам дъното отдолу. Въобще, голяма тиня съм явно, хахаха. Аз също не мисля, че Джаф играе с този вирус. Яко се развъртя из резиденцията и май никой не пожали. Ако наистина са успели червените да подлъжат жълти за капитана , поздравления за хитрия ход. Не е ясно обаче, дали е така или просто не са показали всичко от продукцията. Честити да са ни именяците, здрави и сбъдващи да са!
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.
Приемате ли трети? Вече е късно за кафе, но ако сипете едно малко, всякак се мятам в тинята!:)
Хилоу от Марианската падина. 🤪

# 1 062
Ако трябва да избирам между Джаф и Алекса винаги съм за Алекса. Момчето се скъса да играе . Аз не видях къде толкова е бутан. Да грешка на тъпите Продуценти е вкарването на Елица. Може би и брадвичката е малко по, но те и на Фифо дадоха гердан. Никъде другаде не съм  видяла бутане. Дори напротив бори се мъжки да влезе в играта. Не съм го видяла да е полегнал и да се праща някой друг вместо него. Целенасоченото му излъчване на синхрони, в който е изкаран едва ли не велик ,не зависи от него. Той си играе играта при това доста добре. Сам си влезна в коалиция , благодарение на Илиян и Мани. Пак заради тях бе прецакан.Май мина по брой индивидуални битки почти всички. Какво повече да направи ? Аз не съм съгласна да е победител , но на фона на Джаф ми е слънчице. Не си е прецаквал хората за сега , само и само да остане в играта. Затова не разбирам двойния стандарт. Най - черните и ужасни са Вики и Алекса независимо какво направят. А хора които минават между капките са видиш ли големи стратези.🤮

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 00:18 от Joy 05

# 1 063
Мненията всеки ден са супер много, забравям, недоглеждам, пропускам, което в случая с теб/ mon day/ e моя грешка,сега разбрах в какъв контекст си го споменала това.
Е, сега ще разровя и за конфликта на тройката, щом го има написано.

# 1 064
Ако трябва да избирам между Джаф и Алекса винаги съм за Алекса. Момчето се скъса да играе . Аз не видях къде толкова е бутан. Да грешка на тъпите Продуценти е вкарването на Елица. Може би и брадвичката е малко по, но те и на Фифо дадоха гердан. Никъде другаде не съм  видяла бутане. Дори напротив бори се мъжки да влезе в играта.
Не съм го видяла да е полегнал и да се праща някой друг вместо него. Целенасоченото му излъчване на синхрони, в който е изкаран едва ли не велик ,не зависи от него. Той си играе играта при това доста добре. Сам си влезна в коалиция , благодарение на Илиян и Мани. Пак заради тях бе прецакан.Май мина по брой индивидуални битки почти всички. Какво повече да направи ? Аз не съм съгласна да е победител , но на фона на Джаф ми е слънчице. Не си е прецаквал хората за сега , само и само да остане в играта. Затова не разбирам двойния стандарт. най - черните и ужасни са Вики и Алекса независимо какво направят. А хора които минават между капките са видиш ли големи стратези.🤮

Еее как няма да се скъса да играе?Като знае ,че има гръб от продукцията, и че ако ще на 100 битки да излезне ще бие Sweat Smile И аз да съм ще си ходя на битки с кеф ,отделно ми изчистват и образа какво по -хубаво.Иначе за другото съм съгласна.Алекса е 100 пъти за предпочитане пред Евгения и Виктория Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт