💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 125
За снощната битка всичко сте казали - досадна, преиграна и с предизвестен край. Но защо обвинявате жълтите мъже, че не са искали капитанството? А защо да го искат? В крайна сметка това е техния шанс да разбият коалцията на Жени, като евентуално отпадне нейния най-верен паж. Каква лоялност да имат към Мирела, която гласува срещу тях, всеки път, когато мама пожелае? Ами прави са - точка. А и мисля, че те също заподозряха внезапнато разболяване на Жени, като стретгически ход или страх? Нямат никаква причина да се жертват, за да пребъде Жени и сие. Ама никаква.

# 1 126
Аз само не разбрах защо битката между Алекса и Мирела е била преигравана, и как разбрахте за това?

# 1 127
  • Буркина Фасо
Снощи Мирела се представи чудесно, поздравления за което, но Алекса беше по-добър на топчетата, там я отнесе безапелационно. Той е бързак и нервак, обаче му се отдават и пипкавите игри. Интересна личност е той, шарена и колоритна. Бях сигурна, че ще вземе шоколада. Не го изкушиха достатъчно /само 50 гроша/, а и наистина се чувстваше виновен за загубата на териториалната. Зори ще яде шоколад, ура!
на него пари не му трябват.
едната седмица може да се спаси с грошовете, а другата с томахавката. следва финал, а там не важат грошове
и томахавки.

Аз само не разбрах защо битката между Алекса и Мирела е била преигравана, и как разбрахте за това?
върни се няколко страници назад и ще разбереш и видиш. Smiley

# 1 128
С това непрекъснато заявяване, че мъжете само трябва да ходят на битки при обединението мъжете абсолютно ще почнат да доминират играта, защото са пълни с грошове и предимства.

# 1 129
Моето мнение е, че Жени смята, че ще играе срещу Вики и не симулира болест. Решението да отиде Мирела е от части нейно, защото срещу Вики има огромен шанс и се връща с облаги за тях двете. Мирела - хем сърби, хем боли. Иска да се докаже срещу Вики, но и малко я е страх, затова се надява Лефтеров (който играе с нея) да се самопредложи. Така и вълкът сит и агнето цяло, но се объркаха сметките.

Жени е наясно, че рискува Мирела, но на този етап без риск не може. Би рискувала и себе си (срещу Вики), но явно й е било лошо и е сметнала, че Мирела е по-добрата опция.

Очаквам другата седмица Лефтеров капитан и отпадане от "героят" Алекса. Пак ще е ужасен епизод. Мани и/или Гого отпадат на елиминации. Рали ще додрапа до сливане с използване на саби. Фифо и Жени ще продължават да са си заимно изгодни. Жени не вярвам да е искала да ходи той да рискува грошовете, които тя планува да харчи, така че там всичко е точно.

Просто мнение, не спойлер.

# 1 130
  • SF
Всички участници казват "напреде и назаде". Как е възможно това!

# 1 131
Но защо обвинявате жълтите мъже, че не са искали капитанството?

Аз не ги обвинявам. Стана ми смешно , как всички се чудеха накъде да гледат Joy ,докато Мирела с треперещ глас се правеше на непукист .Неловка патова ситуацийка им спретна кака им Жени. Ами ако Мирела не беше се предложила, какво щяха да правят - да теглят жребий може би

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:09 от araselia

# 1 132
Мен не спира да ме изумява претенциите на жените мъжете да ходели на битки. Ами влезли сте с равни права, наградата е една и за мъж и за жена. От къде на къде мъжете ще водят битки и ще пазят жените. И защо? Всеки е отишъл за наградата и никой не е длъжен да се жертва заради друг само заради факта, че е мъж.
Ей това не спира да ме изумява.

# 1 133
Аз само да попитам, защото постоянно се пише че мъже само се пращали на битки. Кои мъже освен Фифо са ходили на битки за оцеляване от жълтите? Гого и Лефтеров ли?

# 1 134
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
В синьото Цецо можеше да му скръцне със зъби, а в червеното - огромния Генчо. 
В жълтите щеше да е същото положение.
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

В жълтите щеше да е номиниран всяка седмица.
Не е в това въпроса, а защо никой от мъжете няма смелост да му се опълчи. Фифо също щеше да си трае и да се пази от конфронтации. Ами нормално тогава Алекса да си развява байряка. 

# 1 135
Сега да видим какво ще сподели с племето си Алекса от споделеното от Мирела...  На мен ми изглеждаше като много разстроена и не говореше за Валери и тн на синхрона. Струва ми се, че тя не е казала това 1вия път..
Ако Алекса сподели с племето си подробно, то значи, поне предполагам, че той получава може би информация от продукцията...

На мен ми се струва, че просто на Мирела й е станало лошо и е паднала и са прекратили... или вече други причини...не знам

Само не разбирам, защо запазиха синхроните от 1вата битка...
Защото синхроните са от реалната битка и са много по-емоционални. Тя успя да пусне някоя сълза и на презаснемането, но си личи, че първият път е била много по-разстроена. Да видяхте синхрон на Алекса? Не. Синхрон само с глава кога е имало? Мирела просто беше с друго горнище. Намеси Валери, защото отношенията им след формата са се развили иначе да говориш 15 Мин за човек излязъл преди месец…

# 1 136
Аз само да попитам, защото постоянно се пише че мъже само се пращали на битки. Кои мъже освен Фифо са ходили на битки за оцеляване от жълтите? Гого и Лефтеров ли?

Защото съвпада с идеята, че женската коалиция е лошо нещо и мъжете са създания, изтъкани от чест и достойнство.

# 1 137
  • софия
Брютро, свлачища, нанадолнища и мариански падини! Кофите с кафе са готови и чакат.
  А аз чакам с нетърпение играта тази вечер да дебна за издънки и несъответствия. 😄
  Али,  душо, щом и ти посегна на най-милото, значи вече няма светлина в тунела.
  Силно се надявам продукцията да си вземе уроците и за следващ сезон мааалко да се пообере от към едит на победителя,  защото от толкова предобряне на калеко Алеко се получи, като изписването на вежди и после , кво стана, та не виждам.
  Чакам довечера с нетърпение и Зори как ще навре глава в буркана с шоколад. Вече два месеца селскостопански труд и леща наистина са много. Сал бат Генчо е в свои води там.
  И последно. Тази година жените имаха реален шанс да стигнат до финал, като преди това изкъшкат мъжете. Яд ме е, че не се хванаха да свършат тази работа, защото доминираха почти през целия сезон. Ама, кот такоа. Скоро жена победител няма да видим, докато не се научат да се държат заедно и да играят в тази посока. Женският каст беше уникален. Слабо звено там няма. Заминаха си от глупост и сплетни.

# 1 138
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

Не е лидер .. Агресор е .. И не случайно е събран с Виктория.. Ако не са двамата нямаше да се чувстват силни и да начукват канчета, а щяха да си мишкуват тихичко

# 1 139

Ти не беше ли фенка на Гого? 😂

Общи условия

Активация на акаунт