💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 396
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 305
И Джаф и Алекса може би щяха да си изиграят добре играта , ако не беше намесата на Продукцията. За мен и двамата ги прецакаха от към всенародна любов. 😁 И двамата станаха адски антипатични и не само те , ами и всички покрай тях. Все едно тази година има конкурс със заглавие: "Кой ще стане най- противен на зрителя ? " и подзаглавие " Как може да прецакаме всички играчи и да съберем най- големия "хейт" в социалните мрежи ? " 😁  Ами какво да кажа справиха се Продукцията, скоро ще достигнат заветната цел. 😁 Искренно съжалявам горките участници , които си мислят ,че са влезли да участват в спортни Игри .

# 1 306
  • Буркина Фасо
Сериозно ли не разбираш какво питам? Генчо математиката няма да пребори, но можеше да защити Жоро и Фейгин докато Алекса им викаше.

Определено е много смешен този мъж канара, с лидерски качества е т.н., да го гледаш как се върти на пета и се пази от най- лекия конфликт. С Куков беше по-ербап.
за какво му е да се бута м/у шамарите ?

# 1 307
  • София
La Vikinga, проблем няма да не вярваш. Аз вярвам на хората, които са били там. Вярвам на хората, на които им е било неудобно да гледат Лефтеров, знаейки какво е станало предишната вечер. Вярвам на хората, на които им е било неудобно от наглостта на Мирела.
Добре, аз не обвинявам никого в лъжа, още по-малко теб, ти не казваш, че си ги видяла заедно, а че си разбрала от други хора (предполагам членове на племето на "Безстрашните") и аз вярвам, че е напълно възможно някои от тях да са го коментирали. Просто за мен няма как това дали двама души са правили секс в риалити формат, да не остане на ниво спекулация, освен ако те не са го споделили с някого от заобикалящите ги съотборници или снимачен екип. Не говоря за флирта между Мирела и Валери, който беше очевиден и излъчен. Защо Тупарев би пропуснал да отбележи останалото за мен също е загадка, след като за Елизабет и Андрей го отбеляза, истина или не. Но ако за момент си представим, че все пак Мирела не е правила секс по време на престоя си във формата, а някои от нейните съотборници си позволяват да твърдят обратното, ситуацията е: "върви и обяснявай, че нямаш сестра"...

# 1 308
Сериозно ли не разбираш какво питам? Генчо математиката няма да пребори, но можеше да защити Жоро и Фейгин докато Алекса им викаше.

Определено е много смешен този мъж канара, с лидерски качества е т.н., да го гледаш как се върти на пета и се пази от най- лекия конфликт. С Куков беше по-ербап.
за какво му е да се бута м/у шамарите ?
Защото е мъжкар и нападат най-близкия му човек и неговата девойчица.
Само си представи Алекса да беше на негово място и някой така да крещи на неговите близки. Дали щеше да блее в пространството или щеше да извади топките на масата 🤣. Извинявам се за паразитния израз, побърках се вече 🤣. Просто Алекса никога няма да остави никой да тормози приятелите му, това е.

# 1 309
  • софия
Аз обаче не разбирам едно. Продукцията какво печели, правейки Сашко победител и то с толкова очеизвадно побутване?
Ако бяха оставили играта да се развие сама, щеше да е в пъти по-интересно за зрителя и щеше да има пак голяма гледаемост.
Да, факт, сега на всички игрите са им в устата, но само с  лошо.
Алекса ако спечели, такъв хейт ще го заалее и то за едни мижаваи 90 хилки....
Кой печели в цялото нещо не ми е ясно....
Ден година храни ли...защото догодина никой няма да го гледа това нещо

# 1 310
Аз обаче не разбирам едно. Продукцията какво печели, правейки Сашко победител и то с толкова очеизвадно побутване?
Ако бяха оставили играта да се развие сама, щеше да е в пъти по-интересно за зрителя и щеше да има пак голяма гледаемост.
Да, факт, сега на всички игрите са им в устата, но само с  лошо.
Алекса ако спечели, такъв хейт ще го заалее и то за едни мижаваи 90 хилки....
Кой печели в цялото нещо не ми е ясно....
Ден година храни ли...защото догодина никой няма да го гледа това нещо
Продукцията печели парички от сръбския бос в Нова, а догодина рейтинга пак ще е топ, спокойно. Българите бързо забравяме и прощаваме. Просто сме добри хора 🤣.

# 1 311
  • Sunshine state
Егати анкетата - сега пак Алекса е виновен за отношенията в жълтия отбор. Смях отвсякъде. Как да гласуваш на такова чудо? Не мисля изобщо да го правя. Виновни са си Джаферович и МирелКа за нейното отпадане и никой друг. Rolling Eyes
Мишка бил сега, а иначе като кажеш нещо за друг играч се докладва и трие. Анкета как се докладва? Sweat Smile

# 1 312
  • София
От рождения ден на Илиян Birthday:

# 1 313
  • Sunshine state
То нищо се не види на тия снимки. Генчо и Чакалов да се бяха постарали. Sweat Smile

# 1 314
La Vikinga, разбрах те. Просто имай предвид, че Мария Гроздева никога няма да допусне единствения ѝ син да остане с етикет “правил секс в реалити”. Иначе напълно разбирам доводите ти. Пийс Simple Smile

Много приятен е надкаста с Илиян. Знаех си, че въпреки демонизираният му образ е много интелигентен млад човек.

# 1 315
  • София
То нищо се не види на тия снимки. Генчо и Чакалов да се бяха постарали. Sweat Smile
Това е защото са стоп кадри от видео, но едната я публикувах заради списъка с присъстващи, а другата, за да не е самотна първата. Laughing

---
Илиян като бебе:

# 1 316
  • София
До тук Валери и Елица отпаднаха умишлено. Мислех си, че им плащат хонорари за да отпаднат за да си развиват сценария. Не вярвам в договора да има клауза, " ще си тръгнеш когато ти кажем".
Сега ми светна, че с нещо ги държат за да ги изкарат по сценарий. За Елица си мислех, че излизането й е свързано с гарантираната победа на пандата. Сега ми светна каква може да е била причината за Валери, но защо само Валери. Може би и Мирела са я държали на каишка, за по-удобен момент и той е дошъл. Казали са й, че трябва да отиде и отпадне на капитанската битка, затова имаше лошо предчувствие. Когато избраха Джафка да капитан, Мирела си е отдъхнала, тя не е виновна, че племето е избрало друг. Но намериха начин, сценария трябва да се спази. Не зная дали от преиграваната игра или така е било и първия път, но тя първа стигна до топчето преди пандата  и там се замота/ както направи Валери/.

# 1 317
  • Другата България
La Vikinga, разбрах те. Просто имай предвид, че Мария Гроздева никога няма да допусне единствения ѝ син да остане с етикет “правил секс в реалити”. Иначе напълно разбирам доводите ти. Пийс Simple Smile

Много приятен е надкаста с Илиян. Знаех си, че въпреки демонизираният му образ е много интелигентен млад човек.
Аз бих отишла още по-далеч. Още когато Валери отпадна писах, сега пак се връщам там. За мен Валери отпадна нарочно. Съвсем съзнателно. И отново според мен, това е заради именно случилото се с Мирела, което е достигнало до ушите на маман, а тя знаем, е близка с Тупарев, не участва ли в Биг Брадър /дано не бъркам, че ми отиде хипотезата/. И Валерко се е наложило немедлено да си събере багажа, защото ако беше останал, точно този етикет щеше да му е лепнат, а всъщност това не е престъпление. Човещинка. Според мен и заради същото след формата между Мирела и Валери произлезе едно голямо НИЩО.
Подчертавам, че това вече са си лично мои предположения.

# 1 318
Е, майка му не му дава да прави любов ли? 🤣🤣🤣🤣

# 1 319
  • Другата България
Съвсем, ама съвсем друго имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт