💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 695
Ако Жълтите случайно изгубят утре ,Мани срещу Гого очаквам .
А дали няма да има обрат със сабите на Ралица :Д

Ралица ще е много глупава ако ги използва за Мани,и да си изгуби предимството за в бъдеще .Но като я гледам е способна.И тя е с мозък като на пиле.В тая игра само Евгения колкото и да ми е неприятна има мозък от жените.
Еми ако ги изпозлва и пратят Филип срещу Гого тва си е направо гейм чейнджър един фаворит отпада...

Няма да стане.Филип ще си извади имунитета и пак ще изгорят Sweat Smile
Е да ама въпроса е че те не знаят за имунитета.

# 1 696
Абе играела Женя, и то без саби, томахавки и гердани. Че защо са й, след като всички в племето й са се гипсирали, знаейки, че е човек на продукцията. Смее ли някой да предприеме нещо срещу нея, след като всеки знае как продукцията може да бие през ръчичките. Изкара си ол инклузива Женя, чак квадратна стана от лежане.

# 1 697
А може сам дон Алекса да е диктувал в слушалката на Ралица как да сипне на мишоците. Ах ти палав злодей такъв, разкрихме те!

# 1 698
  • София
Добрин няма нито една индивидуална битка.
Милен също.
Андрей срещу Морунов. Ако има друга-не я помня.
Гледам след края, за да превъртя повечето време.
Отдавна можеха да номинират Джафа. Дори и днес. Ама....
Сезона се срути.
За съвета и Лефтеров - без коментар.
Точно и аз се сетих за "финала преди финала" миналия сезон между Андрей и Морунов и нито една друга негова битка. Така че съвет към господата и дамите дето седят от другата страна на микрофончето - айде като използвате миналите сезони, поне ползвайте факти, не някви фантазии. И имам чувството, че всъщност на Ралица и е било отговорено и е изрязано, щото как ще си признаем, че сме неподготвени. Нещо много мълчаливи ми се видяха момчетата,някак си...изрязано ми се видя.

Андрей е бил номиниран, не помня колко пъти, но със сигурност беше. Просто се спасяваше още на 1вия етап и не стигаше до елиминационната битка.

# 1 699
Ако Жълтите случайно изгубят утре ,Мани срещу Гого очаквам .
А дали няма да има обрат със сабите на Ралица :Д

Ралица ще е много глупава ако ги използва за Мани,и да си изгуби предимството за в бъдеще .Но като я гледам е способна.И тя е с мозък като на пиле.В тая игра само Евгения колкото и да ми е неприятна има мозък от жените.
Еми ако ги изпозлва и пратят Филип срещу Гого тва си е направо гейм чейнджър един фаворит отпада...

Няма да стане.Филип ще си извади имунитета и пак ще изгорят Sweat Smile
Е да ама въпроса е че те не знаят за имунитета.

Още по -зле за тях Stuck Out Tongue Winking Eye Ще бъдат тотално прецакани.Въпроса е ,че до там няма да се стигне.Не ми се вярва от тук нататък Филип да бъде закачан .Евгения не е глупава.Тя много добре усети накъде духа вятъра.Филип на елиминация =Филип двойно по- богат  Smiley

# 1 700
  • España
Защо на Евгения и дадоха двата гласа ( не , че имаше някакво значение , но въпросът е принципен) ?!Работата и като капитан беше свършена наполовина ( падна и се по-приятната част при това , Мирела “обра пешкира” ) , значи и се полага един глас !!!! Така е справедливо според мен !!!!

Да ме прощават фенките на Гого , че е нинджа спор няма , но далеч не е толкова комплексен, за социалната игра пък да не говорим !!! Пък и сякаш все гравитира около силните …някак си ….

И още нещо….вече ми идва в повече това : “жените”; “мъжете”…. Жена съм , но този феминизъм не го разбирам, защо , за да се “докажем” някак сякаш се превръщаме в “мъже “ … емоционално и вербално “скопяваме” силния пол и мъжкото им самочувствие , пък после ревем , че “нямали топки”….

# 1 701
Евгения обаче я признавам Smile Тази жена е такава лисица.Такъв не знам как да го кажа стратег.Всичко и се получава просто,а дефактно няма нищо както се отбеляза по -нагоре.И ето ,че отново е над всички в племето си  Sweat Smile
Според мен , просто ги е страх от нея.
Днес цял епизод без Алекса! Човек си мисли, че това е перфектният такъв, а то какво стана ! Anguished

# 1 702
https://youtu.be/Yet8SBt9fus

Това пускахте ли го 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 703
  • Варна
Тези от ИВ4 вече стават непоносимо отвратителни в усилията си да пазят и бутат Евгения Наглерович напред.По принцип избягвам да се впечетлявам от продуцентски инсинуации, но те прехвърлиха всякакви норми.
Подиграват се с интелигентността на зрителя, с безумните и нагли представления от страна на водещата на съвета в днешния епизод.
Смешните опити да изкарат Лефтеров лошия в племето, за да отклонят вниманието от това как Евгения Интригерович за пореден път се направи на болна в най-подходящия момент.
А тя самата трябваше да се постарае да изглежда поне истински тъжна, че нейното протеже-бушон отпадна, за да й спаси задника.А тези жалки имитации на тъга и плач бяха така нелепи, че трябваше да си крие лицето в шепи, за да не се вижда че в действителност се хили доволно, как е надхитрила всички.
Незнам колко дълго продуцентите са решили, че могат да се подиграват със зрителите по този начин.Заслужават пълен крах на рейтинга си!
А за мъжленцата-страхливци, незнам какво да мисля - дали са толкова непрозорливи, колкото ги показват или са наясно, че Евгения Гнусерович е протектирана от формата и не смеят да си навлекат продуценския гняв, ако открито тръгнат срещу нея.Допускам,че е второто.
А как изобщо се допуска служител от НТВ да участва в това предаване е тема за още толкова страници форум.
На мен честно казано, вече ми става малко безинтересно, просто с всеки сезон се набляга все повече на драмата и сеира, отколкото на играта и на волята 😃 Ако на продуцента му липсва Биг Брадър, да го върне.

# 1 704
  • España
Аз съвсем сериозно питам къде е разликата между Лефтеров и Жени?
И двамата имаха още от начало силна коалиция, никой не беше близко да ги номинира, останаха сухи до края.
ЗАЩО обаче продукцията трие сол на главата на Лефтеров? Вероятно заради контузията не я обвиних, но ако ние като зрители сме необективни, то какво да кажем за продукцията?

И пак ще го кажа - чудя им се на хората, които ходят и ще ходят на кастинг за ИВ. Това да ти издават ходовете (Мани и Фейгин), да те обиждат, че не си си ползвал грошовете (Георги) или че не си отишъл доброволно на игра, за да запазиш друг играч и в очите да ти казват, че си мишка и подлец (Лефтеров и Гого) - явно има доста мазохисти  Satisfied Smiley
Да знаеш, че с нетърпение чакам следващото ти видео….😉!

# 1 705
Да ме прощават фенките на Гого , че е нинджа спор няма , но далеч не е толкова комплексен, за социалната игра пък да не говорим !!! Пък и сякаш все гравитира около силните …някак си ….
Социалната игра на Гого е странна смесица от праволинейност, незабележимост  и нагаждане. Рязък контраст с арената.

# 1 706
Интересно защо никой не казва, че Жени е стигнала до тук без да е била на елиминация, а и контузена доста я пазеха?
Но това е ОК, колко разумно и похвално е ако стигнеш до финал без да си ходил на елиминация...явно продукцията искат играта да върви по тяхно желание, а не по естествен път и стратегия на играчите
Абсолютно! Не си спомням в предни сезони някой си беше контузил крака, покриваха го няколко битки, после на всеки взе това да му дотяга и накрая човекът сам си излезе, за да се погрижи за здравето си... Тук няма такова нещо : "ох, Жени, добре ли си!", ох, Жени по-добре не играй на тази игра, самата тя 2 седмици след контузията "аз на този пъзел с тези пръсти, не мога да участвам", е до кога... Всички са човечни към нея, евала за търпението, амааа... Тя не е човечна към никого, само едни надменни подмятания. В тази игра ми направи пак супер неприятно впечатление, как хем не искаше (" не можеше") да участва, ама пак много й знаеше устата отстрани... От интервюто на Чакала с Михаела запомних нейни думи, че Жени си е избирала понякога така противниците, че вероятността да загуби, да бъде малка... (битките с поясите, не излезе срещу Виктория, битките с избутването, пак не излезе срещу нея). Сега тук на решаваща битка, лесно й беше да говори отстрани, после още по-лесно да номинира...

# 1 707
  • Другата България

И още по-натюр.

# 1 708
Ралица от сезон на сезон по-дразнеща и нетърпима. Омръзнаха ми манипулативните й провокации към участниците по време на Съветите. Идват ми в повече перфидните й коментари поднесени с язвителен тон и ехидна усмивка. И все припява тоя фалшив рефрен как мъжете се криели, как ги било страх, какви мишки били, как пак някой мъж се издънил незащитавайки някое беззащитно девойче от битка. Това постоянно обработване на участниците и публиката кое е правилно и кое не, кой е добрия и кой е лошия във филма ми идва кафа. А начина пък, по който възхвалява селския....упс сръбсия мушкарец е по-гнусен дори от начина, по който лансираше онова недоразумение  Мани в миналия сезон. ММ  заради нея, още от миналия сезон спря да гледа съветите, нарича я "войстваща еманципатка" и дори в резюме не иска да му разказвам какво се е случило на Съвета освен да научи резултат от гласуването.  Имам чувство, че освен по сценарий ролята за злата вещица й идва от вътре и с голям ищах и мерак влиза в образ и няма желание да излезе от него.Рискува да стане най-неприятната и недолюбвана жена в бг ефира с тия злобни и жлъчни включвания.

# 1 709
  • София
Един факт още Илина не е била поканена в На кафе, дори след запитване не й дали отговор... Супер тъпо
Интересно ми е какъв човек би имал достатъчно интерес да се появи в "На кафе", та да направи запитване относно това защо не е поканен. Sweat Smile Разни хора, разни приоритети.

Общи условия

Активация на акаунт