💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нещо изгубих желание да ги гледам тези циркове, много горчив вкус оставят в устата. Откъде накъде продукцията ще се намесва в играта на хората и ще им държи сметка как играят, след като няма нарушаване на правилата? Съветите вече са всичко друго - другарски съд, сочене с пръст, заклеймяване, инквизиция - но не и съвети. И откога точно не може да се спечели форматът от хора, неходили на елиминация? Защото ако не ме лъже паметта, нито Добата, нито Милен бяха ходили на елиминационни битки, пък спечелиха. Андрей също се включи в последния момент...
Всъщност и аз съм ужасно разочарована от жълтите мъже. Кога ще започнат да играят собствената си игра, какво точно чакат и защо изпуснаха прекрасната възможност да номинират Джаферович снощи? Защо изобщо й дадоха капитанството доброволно остава загадка за мен.
Георги снощи беше наслада за окото! Истинско торпедо!

# 1 786
Гого загуби цвят и живец откакто е при жълтите. Нормално е, стиковаш се с едни хора, кеф ти е, с други не успяваш.
Още ме е яд за онзи последен съвет при сините, който доведе до краха на племето, пък и лично за мен - и на сезона.
От разрухата спечелиха единствено Вики и Алекса.

# 1 787
  • София
За снощния "цирк" вече всичко сте казали. Какво да добавя? Беше ме срам да го гледам. Разнесоха се по грозен начин отношенията между Мирела и Лефтеров, принудиха го да каже неща, които сигурно е искал да не казва. На съвета беше отвратително. Гого се скрил и не защитил Мирела, боже, боже, как смее, а Лефтеров "долния предател" даже пък се и обажда? Водещата беше покъртителна в опититите си да принизи тези две момчета /така както малко по-рано сринаха психически Георги от червените/ и да изкара на преден план Джаферович и новата й женска коалиция.
Само се чудя защо по време на играта всички червени помагаха всячески на Виктория и Алекса при нареждането на пъзела, а Джаферович геройски мълча и дума не обели, нищо не правеше освен да се държи за главата и да цъка, че "не може да повярва какво се случва"?
Ако довечера загубят червените, номиниран ще е Генчо или Георги, това е ясно, може би Генчо, защото има по-малко грошове. Ако са жълтите - следващия е Лефтеров. Русата Раличка е ... руса, за Мани и Джаферович е ясно.
И накрая, от цялата работа, излезе ,че Мани е била права за себе си да направи саботаж. Ето че нещата в жълтото племе се подреждат за нея, колкото и безнадеждни да изглуждаха в началато, а реална възможност за отпадане има за Гого, който винаги е бил честен и почтен, и който, според мен, загуби духа и ентусиазма, откакто е в жълтото племе.

П.С Заедно сме писали с Гарганела, да, точно живец е думата. Няма живец.

# 1 788
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.
Гого не е противен, а страхотен млад мъж, много умен, добър, силен и красив 😍. Просто наистина в хода на игрите плуването става все по-ключово, а на него му е слабо място. Пъзелите също го затрудняват, а вчера и на типично негова игра Жорко го отнесе.
За мен предаването трябва да спечели бруталния плувец Георги (който аз изгубих от поглед снощи 🤣).

# 1 789
Аз не мога да разбера ,защо въобще се обсъжда кой как се е представил във вчерашната игра, като тя не е реалната. Това е само преснимана версия ,целта е накрая да паднат жълти. Никой ( освен екипа ,разбира се) незнае как са се представили всички на реалната битка. Знаем само ,че жълти са загубили , но как? Може да са имали забавяне на трасе, може да са зациклили на въжетата или да са стигнали първи и да са се гипсирали на пъзела. А може и въобще първият път да не е редил Гого , а другаде да ги е забавил. А може и Лефтеров като е бил болен да не е редил добре. Незнаем ,затова няма и смисъл да се коментират  незнайни грешки.

# 1 790
  • София
Снощи например така и не разбрах защо не я сложиха нея в разплитането на въжетата, а пак набутаха Виктория, която ги забави. Много по-логично беше там да е Мира, защото е по-гъвкава, по-ниска и определено по-съразмерна с другите двама. После и от пъзела я избутаха. Всички играчи имаха по два поста, само Мира остана с един, защото нямаше как и от там да кръшне.

Подозирам, че не я сложиха да разплита заради плуването. Тя там по принцип е бавна, а ако беше разплитала и уморила от това, после на плуването съвсем щеше да ги забави. Червените много добре си разпределиха постовете според мен. Рядко им се случва.

# 1 791
  • София
Коментар на Ваня (сезон 2.):
Скрит текст:

Ваня е моя любимка и съм склонна да ѝ простя, че сравянва това, което се случва в това риалити с феминизъм. Осъзнавам, че е модерно да не се знае дефиницията на феминизъм в наши дни, но това не е противоположното на "мачизъм", и няма общо с превъзходсто на един от двата пола, а с равенство и в този формат такова няма, да речем, че вчера мъжете на съвета нямаха равни права. Никой не трябва да пази никого - да, и съответно не трябва да обещава това преди влизането си в подобно предаване, но на хората ни е в природата да обещаваме, да се уговаряме и пр., да нарушаваме обещанията си и да се разочароваме. Лефтеров го обвиняват, че не е спазил уговорката си с Мирела - да я пази, а тя била спазила нейната част (склонна съм да се съглася с последното, защото единствената причина Жени да не се насочи към Лефтеров, е именно Мирела). Той от своя страна признава, че обещал да я пази, но в тази уговорка не влизало тя да се прехласва по друг мъж, и решил, че след като последното се случило, уговорката им отпада, но пък Мирела си е спазила уговорката, защото не намира връзка между едното и другото. И от там: разочарованието. А Ваня писала ли е подобен коментар за идентичния епизод след отпадането на Александра, в който тя имаше доста по-нелогично прощално съобщение към останалите и Георги, с когото бяха заедно от две седмици?

Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна.
Никога не се е самоизтъквал.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 22:47 от La Vikinga

# 1 792
Мани сплита плитки преди играта, връзва си опашка по време на играта и после на съвета пак с плитки! Голям майтап! Simple Smile

# 1 793
Все пак мисля, че не трябва да обсъждаме толкова много вчерашното представяне на арената, все пак е било презаснето Simple Smile Едно знам със сигурност - Георги беше ФЕНОМЕНАЛЕН в плуването! Но за другите играчи - няма смисъл да се излива жлъч върху тях. Както е например с Гого. Изобщо не се знае дали в действителност първият път той е редял пъзела, дали грешката не е идвала най-вече от Лефтеров, който при оригиналната игра е бил болен и т.н. Все пак изключително много си личеше, че не е истинска битка, никой не показваше волята и този хъс, който винаги го има. А относно Джаферович - аз мисля, че оставянето на Гого и Лефтеров двамата да решават пъзела в бил стратегически ход. Никой не си направи труда да им помага както беше при Непобедимите, Безстрашните само викаха по тях и ги разконцентрираха. Та планът на Джаферович се получи 😂 Остави Гого и Лефтеров да се мъчат, и има перфектната причина първо да отстреля единият, а после и другият. И разбира се заради това, че трябва да “отмъщава” за “богинята” Мирела. Ами според мен отдавна трябваше да си е тръгнала Simple Smile Рев и сълзи всеки път като е номинирана, все някой трябва да я пази нея, защото видиш ли, тя горката е едно писано яйце и трябва да стигне до финала под крилото на Джаферович и под вечната закрила на мъжете. Е, не се получи. И съм много щастлива от този факт. Само съжалявам, че идва времето, в което ще има чистка на добрите играчи и ръката на продукцията ще бъде ясно видяна. Изгуби си чарът това предаване за съжаление, направиха го на сапунка…

# 1 794
Сетих се, че неслучайно Жени е любимка на Туджаров и той я е готвил - и двамата уж големи стратези прекараха половината си игра болни. С тази разлика, че той напусна, а тя увисна на вратовете на съплеменниците, че и сол им натриваше на главите.
Аз вече губя надежда, че Зори или Мира ще отпаднат преди финалната седмица. Ако Жоро и Генчо продължават да кътат грошовете, никакъв шанс. По-вероятно е да изгърмят Гого, Мани и Лефтеров, та на Алекса да му е съвсем лесно с такава бригада от гласоподаватели.

# 1 795
  • софия
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.
Гого снощи показа точно, каквото са му казали да покаже. Вие падате, сега трябва да го изиграете, гледайте да не си давате много зор. Даже на знам как изобщо на някой му хрумва да коментира точно тази пародия за да оценява играта на някой в целия сезон.
 Жорката беше прекрасен!

# 1 796
  • Другата България
Аз снощи пропуснах да коментирам Гого на съвета. Днес прочетох Джоли, и се сетих кое точно ме впечатли. Именно погледа му. Не това, което се опита да каже и иронията на Ралица с “Моля? Не те чух?“, което беше брутално подигравателно. Погледът му говореше, изражението на лицето, езикът на тялото. Според мен Гого усеща, че ще е следващото “жертвено агне“, започва да разбира какво точно става в това предаване, и реагира по неговия си начин. Както си може, без да се преструва, да “играе“, да слага някаква маска.
Що се отнася до според мен лицемерната, поредна такава номинация на Евгения с мотив: “дала съм дума, обещали сме си безстрашните да не се номинираме“, и т.н., и т.н., то това е чиста доза поза, защото си личи как Женя с кеф би подпечатала билета на Лефтера, толкова си личи.....единственото което я спира е именно страха. Страхът Мани да не направи комбина с тримата мъже, които са в момента при жълтите, от които все пак, въпреки всичко Мани е била най-дълго с Гого. Страхотна грешка на самата Мани е номинацията на Гого, явно вече от една страна и нейния мозък е промит с идеята за “женска коалиция“, от друга - страхът и при нея, по-скоро желанието за собствено оцеляване по-дълго време. От всичко това потърпевш е Гого. Да, време му е за битка, дори закъсня, не е нещо невиждано, но именно заради снощния съвет не мисля, че довечера пак жълтите ще паднат. А би било епично, но не го вярвам. Все ми е едно кой ще е номиниран ако е червен съвета, то е ясно, че ще са Гошо или Генчо.

# 1 797
Между другото, Алекса, който в предишната анкета на форума беше определен за мишката на сезона, довчера беше участвал на 3 директни елиминации (and counting), кажи-речи по свое желание. Не знам как сте с аритметиката, но това е повече от всички жълти "мъже", взети заедно, като най-големият "мъж" сред тях и всеобщ любимец и герой тук не спря да пъшка и охка как можело да го номинират вместо момиченцата в племето. При такива извратени представи за мишкарство, каквито се наблюдават сред масовата публика, хич не е чудно, че Паскалева трябва да прави циркове по съветите. Много хора явно са си изгубили моралните ориентири и трябва да им се сервира на ситно смляна попарка явно...

Ами като знае ,че продукцията ще му осигури победата ,защо да не ходи?

# 1 798
Но за другите играчи - няма смисъл да се излива жлъч върху тях. Както е например с Гого. Изобщо не се знае дали в действителност първият път той е редял пъзела, дали грешката не е идвала най-вече от Лефтеров, който при оригиналната игра е бил болен и т.н.
Е, съветът май е истинският .. и не е презаписван, и си беше казано, че Гого и Лефтеров са редили:)

# 1 799
Не знам вече какво е истинско и какво не в това предаване 😂 Въпросът е, че все повече и повече си личи колко са диктувани дори и действията на участниците от продукцията.
Но за другите играчи - няма смисъл да се излива жлъч върху тях. Както е например с Гого. Изобщо не се знае дали в действителност първият път той е редял пъзела, дали грешката не е идвала най-вече от Лефтеров, който при оригиналната игра е бил болен и т.н.
Е, съветът май е истинският .. и не е презаписван, и си беше казано, че Гого и Лефтеров са редили:)

Общи условия

Активация на акаунт