Едно знам със сигурност - Георги беше ФЕНОМЕНАЛЕН в плуването! Но за другите играчи - няма смисъл да се излива жлъч върху тях. Както е например с Гого. Изобщо не се знае дали в действителност първият път той е редял пъзела, дали грешката не е идвала най-вече от Лефтеров, който при оригиналната игра е бил болен и т.н. Все пак изключително много си личеше, че не е истинска битка, никой не показваше волята и този хъс, който винаги го има. А относно Джаферович - аз мисля, че оставянето на Гого и Лефтеров двамата да решават пъзела в бил стратегически ход. Никой не си направи труда да им помага както беше при Непобедимите, Безстрашните само викаха по тях и ги разконцентрираха. Та планът на Джаферович се получи 😂 Остави Гого и Лефтеров да се мъчат, и има перфектната причина първо да отстреля единият, а после и другият. И разбира се заради това, че трябва да “отмъщава” за “богинята” Мирела. Ами според мен отдавна трябваше да си е тръгнала
Рев и сълзи всеки път като е номинирана, все някой трябва да я пази нея, защото видиш ли, тя горката е едно писано яйце и трябва да стигне до финала под крилото на Джаферович и под вечната закрила на мъжете. Е, не се получи. И съм много щастлива от този факт. Само съжалявам, че идва времето, в което ще има чистка на добрите играчи и ръката на продукцията ще бъде ясно видяна. Изгуби си чарът това предаване за съжаление, направиха го на сапунка… Препоръчани теми