💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 385
Някой пускал ли е лайф?

# 2 386
Така, продължавам с гифчетата. 😈

Фифо и Георги - наслада за окото, като за последно! 🤩
Дори с това да се запомни сезона ще е нещо...
а.к.а. От преиграната битка, ден след финала...

Фифо с уникална техника (като бивш плувец да ви кажа, че Фифо има най-изчистената техника от мъжете, както и Зорница от жените), но Георги е просто много по-бърз/честотен! 😊

Фифо с най-якото излизане на понтона от всички участници в битката
УАУ! 🤗😎

Фифо с перфектното скачане от понтона! 😏

И сега на сцената последен излиза Георги а.к.а. Майкъл Фелпс на ИВ. 😊😎

1) Георги се хвърля през глава в морето, да си направи кефа за последно!
2) Подводната на Жорката
3 и 4) Георги пори морето със скоростта на акула!

Георги скача от понтона и уникалната подводна! 🤩😎

Георги и влизането му в морето - изцяло!
+
Георги и скачането му от понтона и втората подводна - изцяло!

😜😏🙄🤩🤩😎😎

Това са толкова красиви кадри... Като машинка е Жорето. Това имах предвид разсъжденията си при кого е наистина подходящо да отидат 100бона. Между другото като казахте, че ще има и при комшиите ИВ, ако Алекса/Елица вземат да участват и спечелят и там, и тук... Ето го двустайното в София. Simple Smile Само че ако 100 бона ме стигат за апартамент в СФ и трябва още, щяха да са чудесна подкрепа за спортна кариера на хора като Георги...

# 2 387
  • Някъде там...
Георги, за жалост, бъдеще в плуването като състезател вече няма. Казвам го като човек, който следи плувните среди и отглежда един състезател вкъщи. Но може да стане треньор. Ако беше заминал за Щатите със стипендия, вероятно имаше шанс за състезателна кариера, но ми е странно как не е успял да отиде, като други заминаха със спортна стипендия точно по време на ковида.
За мен също Фифо е с много по-добра техника и стил от Жорето. Потвърдено и от щерката, настоящ плувец. А Джаферович пък е пълна трагедия, даже и техниката й не я бива вече, явно доста години вече се е откъснала от плуването.

# 2 388
Жени е просто един по-тих Алекса.. (като поведение, не като способности на арената)

Нищо общо няма. Алекса си го харесват неговите хора. Жени никой не я харесва, страхуват се от нея. Не буквално, но от връзките ѝ.

# 2 389
Аз може би съм от малкото, които смятат, че Филип излишно си похарчи грошовете. Мисля, че при това обстоятелство, Мани да си купи имунитет, гласовете пак щяха да летят към Ралица и Лефтеров - не към Филип. Според мен, след като се разбраха двамата /Филип и Евгения/, те направиха добър съюз. Не съм усетила Евгения и Лефтеров да са си толкова близки - там връзката беше Мирела, а нея вече я няма, за което пък Евгения обвиняваше най-вече Лефтеров. Показаха ни и че Мани и Ралица също го обсъждаха, т.е. те също щяха там да стрелят.

# 2 390
  • софия
Някой пускал ли е лайф?
Май, май приключиха с лайфовете.  Щом и Мирела онази вечер не пусна след излизането си.
  Култова реплика снощи имаше от Фифо. "Имам пари, угаждам си" и Джаф зад него през зъби "който си има пари, сссссссссс"

# 2 391
Ралица носеше раницата на гръб на номинационния съвет; Тя ли вз сабите? Сигурно с тях щеше да се спаси ако я беше номинирана;
Да, при Ралица са сабите. Обаче трябва да ги използва преди гласуването. Не може като види, че е номинирана да ги приложи.
Предполагам само брадвето на Алеко се използва, когато вотът е приключил.
Защо да ги използва преди гласуването? Не мисля, че има такова условие. Миналата година Андрей ги извади точно след като гласуването беше свършило и се спаси с тях.
Фифи си е отворил пътя към финала вече. Има и грошове, и скрит имунитет. Той би трябвало да е доволен от снощното развитие на съвета. Един от силните противници ще отпадне, Гого или Лефтеров.

# 2 392
  • София
Аз може би съм от малкото, които смятат, че Филип излишно си похарчи грошовете. стрелят.

Това се нарича да си вържеш гащите със сезал. На никого да нямаш вяра в днешно време. Джаферович, макар и в съюз, пак вижда във Фифо конкуренция, защото никога не ѝ е играл по игрите и няма да го направи.

# 2 393
  • София
Имам лошо предчувствие за другата седмица. Жените пращат Филип капитан и гърми още във вторник без да може да използва имунитетът Grinning Няколко възможности да махнат Евгения, но хипер лековато пропилени. Да се оправят.

# 2 394
Жени е просто един по-тих Алекса.. (като поведение, не като способности на арената)

Нищо общо няма. Алекса си го харесват неговите хора. Жени никой не я харесва, страхуват се от нея. Не буквално, но от връзките ѝ.

Емм не знам, лично за мен и двамата са надменни, егоцентрици, агресивни и интриганти. Много ги бива във високопарните речи, но само се чудят как да скроят шапката и на чужди, и на свои.. и други подобни прилики.

# 2 395
СлаБе, страхотен аватар! Направо дзен Гого ми пълни душата! Kissing Heart
Лефтеров от известно време е толкова муден и отегчен по трасето, че не виждам как ще бие Гого довечера. И дотам бяха надеждите ни с уинър едита, освен ако Ралица не спечели, ама не го виждам това. Всъщност още вчера с Мирелче се изпариха шансовете на Лефтеров.
На 200% съм сигурна, че Алекса ще си напазарува имунитет през финалната седмица, ако му се наложи. А засега за какво му е като няма кой да го номинира?
Не ми пука вече кой е победител, просто се надявам преди края на тая боза да видим дуел Фифо-Гого по възможност през финалната седмица.

# 2 396

Сабите се използват след гласуването, като в предно предаване са представлявали два допълнителни гласа, а сега имунитет.

Ох, това ми беше един от най-любимите и красиви моменти в трети сезон. Беше абслютно перфектен. От черната котка в Стратимир до сабите и искрения потрес и радост на Неделчо, смяната в изражението на Симеон, Тими и Паулина.

Знам, че игрите много се сравняват със Сървайвър, но докато в Сървайвър без социална игра нямаш никакъв шанс да спечелиш(Ози и Юл Heart за ми най-любимият пример затова), то в Игрите е абсолютно възможно, заради което и нямам никакъв проблем с играчи, които искат да имат геройски образ и да стигнат чрез арената. Това, което не ми хареса е, че различните типове игра се противопоставят като правилни и грешни, вместо да са просто различни вариации. Затова обвнявам и много продукцията, заради лошата режисура и непостоянен наратив, който използват. Или ще мачкаш всички стратези и ще вдигаш само честните, или обратното.

Жени не е направила абсолютно нищо нередно, но докато на нейната стратегическа игра не се обръща внимание от Ралица, то на не по-лошата стратегия на Лефтеров да е между капките се сипе отгоре. Самата продукция си убива линията, по която иска да се движи с некомпетентност.

# 2 397
Аз си мисля, че въртиопашчето Мирелка успяваше да стимулира по някакъв начин мъжете в племето си. Сега нещо им липсва очевидно.

# 2 398
Абе, тази Евгения получавала ли е номинационен глас изобщо. Май само Филип я номинираше. В момента е удобно да я разкарат. Покъртителна социална игра, калпав стратег, а на игрите не е нищо впечаляващо. Сега беше удобно да и покажат вратата.

# 2 399
Аз си мисля, че въртиопашчето Мирелка успяваше да стимулира по някакъв начин мъжете в племето си. Сега нещо им липсва очевидно.
За сметка на това при червените жени този проблем го няма 🤣

Общи условия

Активация на акаунт