💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз си мисля, че въртиопашчето Мирелка успяваше да стимулира по някакъв начин мъжете в племето си. Сега нещо им липсва очевидно.
За сметка на това при червените жени този проблем го няма 🤣

Е, червените жени ги стимулира дон Алекса Simple Smile

# 2 401
От продукцията побутваха Гого да е на номинации, защото са купили много дини за нинджа битка, а са взели да се развалят може би. Докога да чакат Joy

# 2 402
Аз си мисля, че въртиопашчето Мирелка успяваше да стимулира по някакъв начин мъжете в племето си. Сега нещо им липсва очевидно.
За сметка на това при червените жени този проблем го няма 🤣

Е, червените жени ги стимулира дон Алекса Simple Smile
Как да не се стимулира човек 🤣

# 2 403
  • софия
Изпуснаха моментът да гонят Джафа. Сега няма смисъл. Първо обединението е скоро.  Там ще им е вече подкрепа + бонуса, че е много лесна мишена за отстрелване на терен в единоборство. Който оцеля до сега, просто няма смисъл да я гони.

# 2 404
СлаБе 😍😍😍 Ще ти изям аватара 🤣 Боже, какъв сладкиш 😍😍😍

# 2 405
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз снощи за пореден път се ужасих от агресията на Джаферович. Изключително злобна е тази жена, изключително! Не знам дали ви е направило впечатление, но страшно бързо побеснява, ако не е станало на нейното и започва да прави едни такива физиономии, сякаш едва се сдържа да не се хвърли във физическа саморазправа. Както снощи по отношение на Зорница. Дразни се и като се радват другите на победите си, ако някой репликира жълтите, ако някой каже нещо, което не звучи благозвучно във височайшите й уши... Всичко я ядосва. Rolling Eyes

# 2 406
Ами предвид, че е стигала вече до физическа саморазправа на улицата, не се учудвам. Наистина е супер арогантна тази жена.

# 2 407
Защо за Генчо нямаше имунитет, а за Мани и Фифо имаше? И то бая евтин?

Който ме е чел, знае, че харесвам Мани и Фифо, а Генчо не (въпреки че ми стана симпатичен откакто Алекса налази безстрашните). Но въпреки, че е в полза на мои любимци, не ми харесва как за едни може, за други не. Това е поредния пример. Як зор беше да изкарат Лефтеров на елиминация, да видим неговата ли глава искат, или тази на Гого.

А Фифо не се спря с тези мъжки коалиции. В това отношение Джафа беше права, не винаги, но редовно мъжете си гравитират един към друг, но при тях не се смята за мръсно, както при жените. За Фифко щеше да е по-добре да си беше траял още малко, добре че продукцията го спаси този път.
Продукцията е спасила Фифо? 😂😂😂😂😂😂

# 2 408
Аз очаквам другата седмица продукцията да спонсорира Джаферович с парите на Генчо или Жоро. Ако червените направят един от двамата капитан, а Джафа вече си резервира мястото за другата седмица, ще дадат със сигурност подходяща за нея игра. Естествено с оправданието, че е контузена.
Непобедимите снощи бяха много мила картинка - един от малкото положителни моменти през този сезон. Като започнеш от усмивката на Жорката, насърчителните викове на Мира, изцепките на Зори и свършиш със скачането е басейна на тримата мъже и прегръдката помежду им.
Мира наистина блесна в тази битка, бях загубила надежда за нея.

# 2 409
Довечера съм за Гого като играч, а за Лефтеров като човек. Не ми допада персоната на малко, ехидно джудженце на Гого напоследък, но за битките няма какво да говорим. Не може за Филип да останат редица други, а Гого да отпадне- в Игри на волята сме все пак. Гого, Фифо, Жоро заслужават финал.

# 2 410
След толкова мъки и проблеми с този подкаст, най-сетне е готов за гледане, ако имате желание, нападайте! Много ценна информация е казана вътре като например: Какво е имало между нея и Валери, каква е била стратегията й за игра с Лефтеров, опълчила ли се е на Джаферович по някакъв начин и много други. Малко по-дълъг ЧакалКаст и за това е само за истински ценители! Laughing
Линк: https://youtu.be/FriIPT8Eex4

# 2 411
  • софия
Аз очаквам другата седмица продукцията да спонсорира Джаферович с парите на Генчо или Жоро. Ако червените направят един от двамата капитан, а Джафа вече си резервира мястото за другата седмица, ще дадат със сигурност подходяща за нея игра. Естествено с оправданието, че е контузена.
Непобедимите снощи бяха много мила картинка - един от малкото положителни моменти през този сезон. Като започнеш от усмивката на Жорката, насърчителните викове на Мира, изцепките на Зори и свършиш със скачането е басейна на тримата мъже и прегръдката помежду им.
Мира наистина блесна в тази битка, бях загубила надежда за нея.
Лелее, за това не се бях сетила. И както доволно потривах ръчички, че госпожата е без пукната пара, така рязко ми спихна усмивката.
 Гризкай,  Али, гризкай. Не съм някаква стисла, давам. 🤣

Чакалче с Дечо и Туджаров сте, като отбор по синхронно плуване. Таймингът е един път. Обещавам да изгледам и двата.

# 2 412
Ех, този Алекса бе 🤣 Все да гушне, все да цунка 🤣
Сладур, който бих ревнувала до смърт 🤣. Успех, Ели 🤣

# 2 413
Георги, за жалост, бъдеще в плуването като състезател вече няма. 
Защо да няма бъдеще? Той е млад, очевидно много добър, май е бил републикански в една от дисциплините. Или бъркам? Thinking

# 2 414
От подкаста с Мирела - отново виждаме потвърдени уговорки преди началото на играта...явно трябва да свикнем с този факт, колкото и лично за мен да е неприемливо

Общи условия

Активация на акаунт