💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 740
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Sofia
Още ли спят двамата в стая?

# 2 911
Още ли спят двамата в стая?
Слава Богу, в стопанството това няма как да стане 🤣. Но не искам да си спомням в резиденцията какво беше 🤣. Не че и Гого и Мани не бяха в една стая (за една нощ 🤣, след като я изгони 🤣), но при тях нямаше какво да стане 🤣. Манито беше желязна и не поддаваше на чара на Гого 🤣(чест и почитания за което 🤣).
Докато Вики вече беше доста хлътнала, а пък знаем Алекса как обича да дава любов на девойчиците 🤣. Уж приятелски, уж покровителски, ама не съвсем 🤣.

# 2 912
Бики е влюбена в Цецо, с Алекса се поддържат като старо племе!
Някой много се филмират в омразата си ..върнете се на визитката Й в началото на  ИВ каза , че не понася ниски мъже а Сашка и е под мишниците Wink

# 2 913
Много интересен феномен наблюдавам в себе си, докато гледам снощната битка на запис. Предвид нещата, които съм писала пред няма и месец! (по отношение на един фалшив спойлер, че Гого отпада.)
Скрит текст:
Цитат
19 окт. 2022, 16:13 ч.
Гарганела
Радвам се, че прочетох спойлера. Очаквах го, затова й влезнах да го видя. Искам да се подготвя по-отрано. Искам да се наслаждавам на всяка минута от следващите броени на пръстите игри, в които ще можем да наблюдаваме наистина артист от световна класа. Жалко. Можеше да има още представления и още наслада.
Дано момчето да не е контузено сериозно и да може успешно да се възстанови.
Нищо различно не съм очаквала да се случи. Сега просто съм благодарна, че го имаше. Отдавна сме принизили критериите до минимум, така че няма какво да очакваме и да се надяваме на повече.
Та феноменът е, че ДНЕС въобще не се наслаждавам на играта на "артисът от световна класа", дори превъртам и общо взето ми е все тая. LaughingLaughing Laughing
Ех, женското сърце неверно!

# 2 914
Цяла България видя що за утайка е Джаферович. Чудя се дали сега като се гледа капчица съвест се събужда в нея, след като изсипа толкова помия върху тези младежи. Джаферович изгаври всички тези млади хора, вместо да им даде път. Потресена съм. Гого просто не можа да се стърпи според мен - и това е нещо, всички други до момента стояха като препарирани седмици наред и облизваха подметките на тази злобарка…
Аз се хващам за този пост, който добре би илюстрирал моя въпрос. Защо Джаферович, Ралица и Мани трябва да искат да дават път на достойните младежи Фифо, Гого, Лефтеров? Дайте ми обективна причина извън клишета ама те Фифо и Гого са много силни, трябва да са финалисти, само някой от тях е достоен да спечели формата. Приемам, че аз съм една от трите останали жени в племето на Безстрашните, за чий ще искам някой от останалите двама мъже да оцелее за финал? Всеки е влязъл с основната идея да продължи максимално напред и ако може да спечели по какъвто и да е начин. Няма ясно разписани правила как се печели форматът, не е състезание по определен спорт с правилник и съдии. Всеки играе както може и играе преди всичко с мисъл за себе си, защото играта е първо индивидуална и победителят е един. При това положение защо трите жени ще искат да направят гладък пътят на мъжете към финала? Наистина не разбирам как може някой да иска и да настоява от тях да играят в угода на Фифо и Гого. Който иска чисти битки, да се записва за участие в спортни състезания, където да се бори за победа само с физическите си качества и умения. Тук играта е друга и никой на никого не е длъжен, нито е необходимо да се сърди.

# 2 915
  • SF
Нямаше никаква интрига, а Гого беше обул бански страстоубиец и аз изгледах без да трепне нищо в мен.
Единствената емоция, която изпитах за целия епизод, беше когато Лефтеров се разплака.
Дояде ми се диня и това беше всичко, което мога да ви споделя за снощния епизод.
Не съм вярвала, че мога да гледам битка на Гого толкова равно.

# 2 916
  • Буркина Фасо
Цяла България видя що за утайка е Джаферович. Чудя се дали сега като се гледа капчица съвест се събужда в нея, след като изсипа толкова помия върху тези младежи. Джаферович изгаври всички тези млади хора, вместо да им даде път. Потресена съм. Гого просто не можа да се стърпи според мен - и това е нещо, всички други до момента стояха като препарирани седмици наред и облизваха подметките на тази злобарка…
Аз се хващам за този пост, който добре би илюстрирал моя въпрос. Защо Джаферович, Ралица и Мани трябва да искат да дават път на достойните младежи Фифо, Гого, Лефтеров? Дайте ми обективна причина извън клишета ама те Фифо и Гого са много силни, трябва да са финалисти, само някой от тях е достоен да спечели формата. Приемам, че аз съм една от трите останали жени в племето на Безстрашните, за чий ще искам някой от останалите двама мъже да оцелее за финал?
за да докажете, че вие не сте плиткоумни като мъжете да се стремят да гонят само жени.
това е мотото Джаферовско. Smiley за какво трябва да се дава път на жените към финала?

# 2 917
Абе всички мъже ли са сексисти? Фифо е виден такъв ама и Гого на такъв бие
Човек дето си има приятелка е сексист добреее умни сте.

# 2 918
  • София
Бики е влюбена в Цецо, с Алекса се поддържат като старо племе!
Някой много се филмират в омразата си ..върнете се на визитката Й в началото на  ИВ каза , че не понася ниски мъже а Сашка и е под мишниците Wink
Вики и влюбена в Цецо колкото и аз в принц Чарлс, примерно.
А заявките кой какъв тип харесва на външен вид са до 10 клас или до първия ден общуване, реалното влюбване не е във външността, както знаем и в случая на Вики е факт.

# 2 919
# 2 920
Аз съм съгласна, че жените трябва да се борят с всички сили да останат както играта позволява. Но и реципрочният въпрос е в сила? Защо Фифо, Гого и Лефтеров да се бутат да ходят на битки, където може да отпаднат, понеже са мъже? И те са отишли там за голямата награда. И най-вече - защо продукцията трябва да помага на жените и да ги бута, да порицава мъжете, а за Джаферович няма проблем, че не е ходила на дуел? Защо за Мани имаше имунитет за 100 гроша, а за Генчо нямаше за 200? Нямам против да си вървят напред, както могат, въпреки че ме дразни лицемерието - 'ходи ти, че си силен мъж', 'ходи да ни пазиш племето', обаче да си вървят без продуцентска помощ. Както го правеше Радостина в сезон 1 с Ана-Мария под ръка до преди кутията на пандора. Като искат жена победител да си променят правилата и да има по 1 от всеки пол. Че малко множко ми идва в сезон 1 да съсипят сметките на Веско с мъжката коалиция, а в сезон 4 да подпомагат женската.

# 2 921
Това, че един мъж има приятелка/гадже/жена какво общо има с това дали е сексист?

# 2 922
Точно, EdeIV, нека всеки си играе играта по начина, по който иска, но без после да му се търси сметка защо не е направил това или онова. Жените много настояват да не бъдат подценявани, обиждат се от коментари, че не биха се справили с дадена битка, но в същото времре държат да бъдат спасявани ни пазени от мъжете. Откъде накъде? Еднаква схема ползваха при Георги и Лефтеров. Изключително грозно. Водещата с нейния тон на сърдита дружинна държи сметка на мъжете.

# 2 923
Искаш да кажеш, че само гейовете са сексисти? Едното няма нищо общо с другото.
Каквото и да си говорим, българското общество е супер патриархално и не е изненада, че повечето участници са сексисти.

# 2 924
Скрит текст:
Аз се хващам за този пост, който добре би илюстрирал моя въпрос. Защо Джаферович, Ралица и Мани трябва да искат да дават път на достойните младежи Фифо, Гого, Лефтеров? Дайте ми обективна причина извън клишета ама те Фифо и Гого са много силни, трябва да са финалисти, само някой от тях е достоен да спечели формата. Приемам, че аз съм една от трите останали жени в племето на Безстрашните, за чий ще искам някой от останалите двама мъже да оцелее за финал?
за да докажете, че вие не сте плиткоумни като мъжете да се стремят да гонят само жени.
това е мотото Джаферовско. Smiley за какво трябва да се дава път на жените към финала?

Изобщо не държа да се дава път на жените към финала. Аз не упреквам мъжете във формата, че се опитват да разкарат жените. Не упреквам обаче и жените, че се опитват по всевъзможен начин да драпат напред и да разчистят мъжете от пътя си. Както вече казах, чисто игрово с битки, жените, колкото и да са добре подготвени, нямат шанс срещу тренирани мъже. В отделна битка може и да успеят да победят, но като цяло са обречени, защото до финала битките са много.
Мен ме изумява по-скоро отношението тук във форума, че видиш ли финал заслужават само определени участници и всеки, който играе срещу Гого заслужава нашето презрение. Ми не, никой не е длъжен да се прехласва по Гого и да му стиска палци да победи.

Общи условия

Активация на акаунт