💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 759
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 955
Нощеска преслушах и подкаста на Чакалов с Мирела. Неделчо и Туджаров просто изгубиха ума и  дума пред госпожицата,  обезоръжи ги. Изглеждаха, като анимационни влюбени герои, много се смях.
Това не е изненада, двамата винаги са така в компанията на красиви жени, особено Неделчо. Laughing
 Интересни думи ми попаднаха,  докато ви настигам. Фенки на Гого, повишиха ни в ранг. Вече сме "загорели дъна".
Ауу, аз като съм му фенка като играч и оценявам, че е много красив мъж, но не ме пали сексуално .... какво означава?  Че не съм фен, че не съм загоряла или че не съм дъно? Защото ще съм много разочарована, ако не съм при другите загорели дъна, при вас ми е мястото! Kissing Heart
 И на края да се изповядам. И аз снощи си поревах с Лефтеров. Аз не можах да се разплача, но ми стана много мъчно, две женици и една некадърна продукция да те очернят така пред цяла България .... пълна глупост. Още ми е пред очите как плаче, все едно гледам брат ми. Нямам търпение за подкастовете с него.  
Дяволо, благодаря за гифчетата, копирам едно в моя пост.

Миличкият Cry

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 13:41 от mon day

# 2 956
# 2 957
Гласувах за Гого. Няма да изгонят Женята, закъсняха, няма да се коалира с Мани, тя е хитрушана, по-ИЗГОДНО ѝ е с жените, а и на нейно място съотборник, който ме е изгонил от стаята, на съвет е казал, че нямам никаки качества, че съм с морал нула и съм дъно,даже ме уязвява с врага ми, няма как да поема подадената ръка за коалиция, то си и намирисва на много дървена стратегия.
От друга страна, мъжете са по-богати и на един съвет/ако се отвори пазар/може и да пазаруват гласове.
Лефтеров казал 2-3 думи на Мани хах, а когато номинираше нея, а не Женята не му трябваше?! Не я искаше в коалиция. Той остави своя завет на Гого,афектиран, че изгърмя при първата си номинация, но и му беше удобно, и го беше страх от Женята. /Играта му ми е малко--> друг ако може да я свърши работата, а той  да си седи на завет и на сянка/

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 14:17 от Bimbiflo

# 2 958
  • софия
mon day, то и аз така, смотана съм си и очи за друг освен за моя човек нямам от  25 години. Обаче виж как гордо звучи титлата. С радост си я бучвам при другите медали.
  Няма как да обясниш защо можеш да се възхищаваш на някой мъж, без да ти обяснят,  че си загоряла. Да не говоря пък за близостта на Алекса и Виктория. Ако ме види форума как се държа с най-добрия си приятел, направо са ме хвърлили на кладата с голяма алена буква закичена до загорялото дъно. Хора, които не са го изпитали няма как да разберат.

# 2 959
Ауу, аз като съм му фенка като играч и оценявам, че е много красив мъж, но не ме пали сексуално .... какво означава?  Че не съм фен, че не съм загоряла или че не съм дъно? Защото ще съм много разочарована, ако не съм при другите загорели дъна, при вас ми е мястото! Kissing Heart
Ох, плача с теб 🤣🤣🤣. Аз от толкова групи и квалификации също не знам къде съм 🤣. Фен съм на Гогито, но не съм към сексуалната група вече 🤣, надявам се и да не съм дъно 🤣 (всъщност май бях в тая група със СлаБе 🤣) Бих дошла в твоята група, но краката на Цецо не ми действат 🤣. Мислех с Esmme да сме в една група - любещите Алекса 🤣, ама тя май я напусна 🤣.
Ако има някакви нови групи казвайте 🤣, да се включа 🤣. 

# 2 960
Скрит текст:

Нощеска преслушах и подкаста на Чакалов с Мирела. Неделчо и Туджаров просто изгубиха ума и  дума пред госпожицата,  обезоръжи ги. Изглеждаха, като анимационни влюбени герои, много се смях.
Това не е изненада, двамата винаги са така в компанията на красиви жени, особено Неделчо. Laughing
 Интересни думи ми попаднаха,  докато ви настигам. Фенки на Гого, повишиха ни в ранг. Вече сме "загорели дъна".
Ауу, аз като съм му фенка като играч и оценявам, че е много красив мъж, но не ме пали сексуално .... какво означава?  Че не съм фен, че не съм загоряла или че не съм дъно? Защото ще съм много разочарована, ако не съм при другите загорели дъна, при вас ми е мястото! Kissing Heart
 И на края да се изповядам. И аз снощи си поревах с Лефтеров. Аз не можах да се разплача, но ми стана много мъчно, две женици и една некадърна продукция да те очернят така пред цяла България .... пълна глупост. Още ми е пред очите как плаче, все едно гледам брат ми. Нямам търпение за подкастовете с него.  
Дяволо, благодаря за гифчетата, копирам едно в моя пост.

Миличкият Cry

Още една към "Загорялото дъно" 🤦🤣 Много добра класификация. Чудничко. Фенките на Гогчо сме дъна. Ти да видиш. ЖДБ. 🤣 А феновете какви са? Тея от мъжки пол, че ми стана интересно.

А Гогито си е нинджа, с прекрасни спортни и човешки качества! Много е секси. 😍 Абе всичко му е по много. 😍
П.с Прочетох го на ММ, щот налЕ сме млада двойка, да е в час и се пукна от смях. Та те така де. 🤣🤣🤣

# 2 961
  • София
Много смешно ми става, когато обвиняваме момчетата в сексизъм, защото не играят по нашата свирка. Joy
Всъщност анкетата трябва да се смени и вместо Фифо и Гого, то въпросът да е зададен за Джаферович. Още от визитата ѝ в началото, то постоянно говори за жена победител, силни жени, женски възможности. Дойде в племето на жълтите и веднага основа женска коалиция, с която да номинират мъжете всеки път, за да застелят пътя на Джаферович до финала. Успя да изманипулира Мирела да забие нож в гърба на Лефтеров, а Фифо като дойде и разгада игричката ѝ, то веднага нашата се изкряска като шипченски опълченец "сексист!".

# 2 962
Според мен и Фифо, и Гого са сексисти, в което няма нищо лошо 🤣. За мен това не е лоша дума (ще ме разкъсате на парчета, знам 🤣), но просто аз съм привърженик на патриархата 🤣.
Моля ви, преди да ме сложите на кладата, ми дайте поне да си пийна последна глътка винце 🤣.

И един плах опит да ви омилостивя 🤣

# 2 963
Добре де, нали Мирела и Лефтеров влизат разделени в ИВ. Той казва, че я обича, тя - нищо подобно. Влизат с уговорката да си пазят гърбовете като играчи, а не като интимни партньори. Мирела има пълното право да харесва друг мъж, да има връзка с него и да прави каквото си пожелае без да дължи обяснение на Лефтеров. Защо тогава Лефтеров е разочарован? Мирела не му е давала надежди да се съберат. А тя беше разочарована от него в коалиционен аспект - той не разубеди мъжете да я номинират, докато тя го е правила неколкократно. Изобщо няма за какво да го съжаляваме момчето, това, че си е таял надежди да се събере с Мирела, си е негов проблем.

# 2 964
  • софия
Дяволо, гифчетата както винаги са прекрасни Hug

Относно играта вчера и аз от тези, които мрънкахме - скучно ми беше, не че играта е била лесна.
Но си беше чиста проба"Уан Мен Шоу" и всичките силни качества на Гого някак ми "потънаха" в тази отново нагласена игра. Липсваше ми и пъзела сякаш....
Изглежда ми също, че  беше  и лебедовата песен на Гого. Няма да видим повече от него, нито пък равностойна битка. Дано да греша....
Нинджата заслужава повече от това.

И банда, ама много ме стресирате с това, че Жени ще вземе на Гената грошовете.
 Не си го давам Генчо, искам да стигне до обединението.И Жорката също))))

П.п. и Мани))))

П.п  и Зори)))))

# 2 965
Според мен и Фифо, и Гого са сексисти, в което няма нищо лошо 🤣. За мен това не е лоша дума (ще ме разкъсате на парчета, знам 🤣), но просто аз съм привърженик на патриархата 🤣.
Моля ви, преди да ме сложите на кладата, ми дайте поне да си пийна последна глътка винце 🤣.

Интересно ми стана що Алексата гледа като н...  абе така депресирано на този запис ...много потиснат..

# 2 966
Вчера на Гого му се полагаха само 100 гроша, стигат му толкова, нямаше секири, саби, гердани.
Да. Наградата за победа в елиминация е 100 гроша + парите и предметите, които има съперника, ако има такива.
Секири,саби,гердани се печелят само на Капитанска битка.

Това не го знаех,  сега  го разбирам. Това означава ли,  че освен грошовете на Генчо, Джафката ще получи и жокер  ?
Зависи какво ще и предложи Продукцията при евентуална победа.
Обикновенно предложението към победителя в Капитанска битка е между предимство за племето, 50 гроша, храна за племето или при пазарлък 50 гроша + скрито предимство.

# 2 967
Ей, това жените сме страшна работа 🤣. Аман от това трепване 🤣. Днес трепне за един, утре за друг 🤣. Нищо де, важното е да сме живи и здрави 🤣.
Женското презрение е като мъжкия сексизъм. 😁 Безмилостна работа! И често абсолютно неведома!

# 2 968
Вики е влюбена в Цецо, с Алекса се поддържат като старо племе!
Някой много се филмират в омразата си ..върнете се на визитката Й в началото на  ИВ каза , че не понася ниски мъже а Сашка и е под мишниците Wink
Вики и влюбена в Цецо колкото и аз в принц Чарлс, примерно.
А заявките кой какъв тип харесва на външен вид са до 10 клас или до първия ден общуване, реалното влюбване не е във външността, както знаем и в случая на Вики е факт.

Вики може да е имала нещо към Цецо докато бяха в едно племе, но не мисля, че е била влюбена в него. Той при Гала каза, че се виждат, излизат като приятели и вече каквото стане, но като цяло не ми изглеждат да са заедно. Не виждам повече от приятелство между нея и Алекса, няма искри.
Това, че не понася ниски мъже не е само да външен вид, а до държанието им. Голяма част от ниските мъже имат комплекси за височината си. Аз дето съм 174см и минавам за нормален ръст съм слушала какви ли не глупости от ниски комплексари през годините, представям си Вики с нейните 188см.
Скрит текст:
Един ръб преди години се опита да ме покани на среща с думите 'само да не решиш да слагаш високи токчета, че ще ти седи грозно, високите жени не трябва да носят високи обувки', в обща компания като се запознавам с нови хора се е случвало да застават до мен и да почнат да мерят до къде са ми и всякакви такива глупости и то дори по-високи момчета, примерно 183-4см. Изобщо аз като чуя, че някой мъж е под 180см и си имам едно на ум, че може да реши да си избива комплексите върху мен. Разбира се, че не всички са такива, познавам и много ниски момчета, които никога няма да си позволят такова нещо. Просто е тънък момента когато си човек с комплекси (като всеки един от нас) и когато ставаш комплексар. Та мисълта ми е, че не се имам за висока, имам нормална височина, но щом аз съм минавала през такива подхвърляния, то не се знае през какво е минавала Вики. Не става въпрос, че чисто визуално не харесва ниски мъже, а по-скоро, че дори самата ѝ асоциация с тях е кофти и няма как да изпита интерес. Поне аз така приемам нещата, съдейки от моята камбанария.

# 2 969

Интересно ми стана що Алексата гледа като н...  абе така депресирано на този запис ...много потиснат..
Може Ели да му е вдигнала кръвното 🤣. Тя там е златна медалистка 🤣. Или да е видял графика си за предстоящите ММА мачове: 🤣🤣🤣
1. Аспарух
2. Генчо
3. Георги
4. Чакалов

Общи условия

Активация на акаунт