Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 903
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, но като имам малко свободно време ви чета.

От вчера имамe  2 избили зъбчета, още са в основата, но поне покараха. бяха 2 месеца безсънни нощи, през час ме будеше.
Давам на Иван почти всеки сутрин към 11  попара, с адпте. Кърмим се 1 път на ден. Яде всичко,зеленчуково и месно пюре.  Даже и супа вечерно време похапва и понякога кисело мляко с бисквити. Онзи ден реших да му дам кус-кус звездички, но му беше много едро.
Отивам да лягам, че не мога да гледам вече.
лекa  вечер

# 16
Ще се разпиша без да съм чела старата тема ама .... много се извинявам Embarassed
Ума, от кога те чакам аз тука да припариш smile3508
имам да черпя със закъснение за вчера но не ми остана време  party023
и на мама Еми да кажа че тъкмо се чудехме що си нямаме Ники да му честитим на Никулден ама пак да му е
естито със закъснение!
Дени не може да се изправя сам все оке но пък хич не му трябва нали си има баба за тая цел hahaha тя по цял ден си го разкарва съвсем прав на ръце Joy
освен това го дресира да прави пляс пляс ръчички и сега само това правят наоколо - всички му пеят а той пляска усърдно smile3501 голяма мутра е
мдаааааааа и целувки го дресира да праща ама на него му е толкова смешно че от кикотене нещо не схваща какво се иска да направи.
това са новостите при нас
до кукане и цунки на всички  love001

# 17
  • София
Данче, нямаш проблеми!
Айде, че предната нощ не се наспах!

# 18

...Днес Марти вече е с нов стар номер - кашли, ама се насилва, това май беше артистична кашлица, за да му обръщаш внимание. Мислих, че сме минали през този период... Вашите бебоци кашлят ли насила?

Лелееее, кашля и още как  Mr. Green , само дето баща и се връзва  Mr. Green
Еви още не се изправя, нито лази и запоЧвам да ес Чудя дали е нормално, каката по това време веЧе лазеше, а тя халхабер си няма  newsm78
Имали други тежки дупета като нас?  Mr. Green
Да не забравя добре дошли на мама Еми и бебе Ники  Hug

# 19
  • 2 етажа над тавана
Гледам, че си сложила и нова снимка на Скарлет- благодаря много и те черпя

Ринка, почерпката - за Дея, тя е сложила снимчицата!

Добре дошли на мама Еми и бебе Ники   Hug

Кашлянето с артистизъм и Маги го владее - да привлича внимание го прави, разбира се! Mr. Green

Елидимче, Маги макар да се изправя в кошарката, определено я мързи да си дигне дупата за пълзене, тя се тътрузи по корем с приплъзване по паркета, ама и това я ядосва и се отказва след 5-10 минути.

# 20
Благодаря за радушното посрещане момичета,
За плодовете да кажа - давам ги настъргани или като му дам целия плод/ ябълка или круша/ той си ръфа по-малко-това по-скора да си чеше венците и за забавление.Като имеше грозде му махах семките -това му е любимия плод.
Нашето дупе също е тежко при изправяне, прави опити да пълзи, но най-сериозен стимул са му пантофите , като ги види и веднага намира начин да се домогне до тях, много смешно си повдига дупето. Интересното е, че не го мързи да подскача по час-два без спиране /ръцете ме болят вече/, а при изправянето-трудна работа.Иначе като му помогна стои прав и прави крачки.

# 21
  • София
Данче, ще те изръчкаме за квото кажеш  Mr. Green  Айде сега за по едно винце да те ръчнем!  Wine Glass

Добре дошли на Ума и Емиwelcome

Все се каня да питам, как разбирате, че бебоците симулират кашлица, а не е наистина?

Хайде, аз ви казвам Лека Нощ! И дано утре да няма болнички и недоспали бебчета и мамчета!

# 22
  • Varna
И ние да ви се предсавим, че сигурно сте ни забравили. Бебе Бетина и мама Инна. родена на 12 април, но тъй като се очакваше да се роди на 17 май  все в майската темичка стоим, но обещаваме и при вас дза се разписваме.

# 23
  • Стара Загора
Ей ама страшни сте ми бърборанки Mr. Green
Момиче моля ви като наближи 15-16стр. от темата ви да се прехвърляте във вече новата си тема, че докато съм на разходка и като се върна вече летите към 22 страница Crazy а трябва да спрете до 15стр.
А да..uma намали си подписа...снимката на малка е много сладка но допустимите пиксели са 400/200 за подпис.
Мерси много.  Hug

# 24
добро утро и от нас
ние вече казваме много хубаво баба  Hug
ходихме на консултация 72см/9600
как давате изварата  newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА musashy  smile3525

# 25
Добро утро!

Мусаши, честит рожден ден!

Честито на месечковците Мадлен и Соняbouquet

Добре дошли на новите мами и дечица Hug  bouquet

Ели, и моят син е роден на 2.4, така групата ни съвсем се увеличава Hug

Ей, ама много добра модчица си имаме Heart Eyes

Днес пак е супер време, хайде по разходки!

# 26
  • София
Добро утро!

Днес Соня става на 8 месеца! Ще я водя на бебешко гости по случая и ще се снимаме,  за да правим коледни картички и календар за 2007 г. Вие ще правите ли?

Лек ден на всички.

Мусаши, честит рожден ден!

# 27
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен.

Честит рожден ден, Мусаши![img]http://www.alleyatsvetov.ru/images/100/buket_26.jpg[/img]

Честито и на мини рождениците Мадлен, Християн и Соничка! Hug

Филипче, къде го това хубаво време, прати малко и насам, тук е една мъгла - с нож да я режеш Tired

Хера е супер, жива и здрава да ни е  Hug

welcome Inochka

Отивам да правя кафенце, редете се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 28
  • София
Гледайте БТВ!

# 29
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НА НОВООЗЪБИЛИТЕ СЕ И НА ВЕЧЕ САМОИЗПРАВАЩИТЕ СЕ    bouquet
ДОБРЕ ДОШЛИ И НА НОВИТЕ МАМИ  :hug
Бабъл мерси за темичката  Hug
При нас няма нищо ново. Добре че тук времето не е лошо та сме се поулиците  Wink
Калпазанина не ще да яде попара и кус кус, а и аз като ми отказа не съм и настоявала много ама ще взема да се стегна.
За пълзенето неще и тва си е. Заема поза и ... веднага забива главата в земята вдига дупе и така се премества  ooooh! , и после нослето червенкооо.
Най накрая започнахме да издаваме и др звуци и срички че бях започнала да се притеснявам.
Вашите бебоци скубят ли ве
Че на мен косата ми ще изчезне. Тамън спря да ми капе и сега само като ме хване все едно камбана бие.
Честит рожден ден на musashy

Общи условия

Активация на акаунт