Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 902
  • 289
  •   1
Отговори
# 30

Честито на вчерашните месечковци Виктория, Валентин, Деян и Йоанна!!
Честито и на днешните месечковци Мадлен, Християн и Соня!!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ Hug           
pam_denis скубе и още как и приказва на косата даже Laughing
renni79 вчера поръчах календарите Peace
Мусаши, честит рожден ден!
Целувки на всички, днес пак ще се разхождаме в това слънчево време Mr. Green
Дано и при вас е такова Hug

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 10:50 от mama79

# 31
  • София
6u6i, и Давид кашля артистично от няколко дни-много е смешен hahaha
Цачи, тя Ума чакаше да мине Никулден, да не я хванем да черпи  Wink
После ще отговарям на другите, че излизаме

# 32
Добро утро!

musashy, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, винаги усмихната!

Честито на месечковците- Мадлен, Християн и Соня    bouquet

Добре дошли на Еми-Н, Inochka и техните бебоци    bouquet

скубане- много ме скубе, като хване и дърпааа, ужас.. ще ме оплешиви това дете:D

renni79, аз като бях в Бг направих календари на Скарлет за 2007, станаха много хубави, исках и чаши да направя, но машината им се беше развалила.

Специално за Дея  

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 16:50 от R i n a

# 33
Здравейте мамчета на малки сладуранчета!
Благодаря за честитките, а това е от мен:
като не мога наживо, поне виртуално да ви почерпя. Че то вас ако не почерпя, дето сме всеки ден заедно, кого  Grinning
Добре дошли на новите мами, както не веднъж съм казвала, тук посрещат всички нови много радушно.
По темите:1. и Део кашля артистично, беше го позабравил, но скоро ми го припомни отново
2. не може да се изправи сам в леглото си, но вчера го оставих седнал вътре, а го намерих изправен, така че скоро и това ще стане
3. а как ме скубе  - нямам думи, но е толкова щастлив като го прави, че му позволявам да се позабавлява от време, на време
4. за Коледа чак календари няма да правим, но съм решила да помолим тати да си поиграе във фотошопа и да ни избачка готина рамчица за някоя снимка, която ще му направя с джуджеска шапчица например
Ами това е за сега от нас, отивам да пазарувам с малчо за довечера, ще спретна скромна романтична вечеря  Joy

# 34
  bouquet Честито на празнуващите!  bouquet

чак в Дружба като отидохме на док се появи

Яяя... Къде в Дружба ходите на док?  Flutter

Анкетата: сам спи, в смисъл в нашата стая ама в неговото си легло

Виж снощи аз легнах в кошарата му за малко  Laughing

Пуснете анкета да видим колко априлковчета са се изправили в креватите вече?

# 35
Мусаши, ЧРД! Всичко най-, най- от нас!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на месечковците! Hug Heart Eyes Hug

Добре дошли на новите мами!  Hug Включвайте се! Peace

Бабълка, благодарности за темичката!  bouquet

Бюти, това на аватара и в новия ти албум ти ли си!?!? Thinking

И при нас времето е разкошно, но на мен ми е адски скапано, след поредните нощни и предиобедни изпълнения на Велина!  Tired Ще ми се вече, да я бях захранила като брат й - на 20-я ден и да има режим!  Twisted Evil Това кърмене на поискване и привързаността й към мен ме побъркват...  #Cussing out От как се е родила - или е с колики, или е болна, или зъби й никнат, а помежду това е в криза...  #Crazy Вчера едни съседи ме питаха, да не е болна, т.к. я чували как реве, дори мислели да идват, да видят какво става, но им било неудобно.  #2gunfire
На анкетата гласувах в третата опция, макар, че в никоя не се вместваме.  Rolling Eyes /Не може ли малко по-ясничко да се формулира анкетата, че докато й схвана смисъла...Напр. за децата да се говори в среден род.../

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 12:13 от envia

# 36
  • София
Добър ден  Hug Мусаши, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и щастлива!

Честито на днешните месечничета Мади, Хрис и Соня!   bouquet

У нас се случи чудото - човечко и снощи и сега заспа сам, само го слагам в креватчето, завива и отнася плувката. Да знаете има Господ!

Мда, в "Искрено и лично" бяха мами от НДМ, говореха за инициативите си, проектите, по които работят и разбира се Коледния базар. Аз не съм се включила с изделия, но ме вдъхновиха да почна да работя за Великденския  Mr. Green Обещавам!

Гласувах с първа опция - спи си сам в креватче (е, имаше 2-3 нощи изключение, но това беше изключение)

Скубане - моя син смята, че тези израстъци от главата ми са поникнали, за да прави бицепси и да си играе с тях  Thinking

# 37
Добро утро и от нас.
честито на празнуващите  bouquet
Анкетата -1ва опция
Скубането - скубе и още как.

# 38
  • София
Честит рожден ден на Мусаши!  newsm59
Честито на месечковците!

Нашият юнак си спи сам през нощта, но през деня му е много трудно да заспива и си трябва гушкане докато задреме.
Скубе ме много яко, но напоследък май повече налита на разни връзки, герданчета и т.н. и гледам все да има нещо друго за дърпане по мен.

# 39
и нашия си спи в креватчето само една нощ е спал при нас но имаше Т иначе самичък
моят много обича синджира да ми дърпа като го види и започва
скубе и него и мене сега пък някой като го гушне му дърпа носа  hahaha

# 40
  • 2 етажа над тавана
За анкетката - сори, че е малко набързо спретната, и май не е много пълна, но просто нямам в момента време и само копнах това, което ми е пратила като идея юлчето - не я изкарвам нея виновна, де, аз съм си отговорна за нескопосаната работа. Ако искате ще я оправя може би по-късно през деня.

Мисти, в Дружба 2 ходим на док, във 266 блок, във филиала.

Анкетка за изправянето - като приключим с тази. Ако можеше по 2-3 анкети да се пускат щеше да е по-добре. Искате ли да комбинирам например настоящата анкета и анкетка за изправянето newsm78

Маги май вече й мина музата да скубе, сега се е насочила към ушите - бута главата на тоя, който я държи, встрани, докопва ухото и почва да дърпа. Mr. Green

# 41
  • София
Пете, изварата я слагам в зеленчуковото пюре, а понякога и в импрозираната попара. Благодарение на Мецанка и Ексчето станах спец в правенето на извара  Embarassed Правя я божествена  Mr. Green
Чудя се дали да рискувам и да купя дом. мляко от улицата?  newsm78

# 42
  • София
Данче, с краве мляко ли я правиш? А домашното си е по-добре, то сега си е студено, та не вярвам да се разваля навън, а и ти нали ще го вариш... Абе, вземи си, поне за проба!  Peace

# 43
оф аз пък съм много против това мляко дето го продават по улиците, и си копувам купешко от магазина мисла че е по сигурно  Peace

# 44
  • София
Аз размених няколко приказки с жената, която го продава, каза, че кравите са здрави и няма проблеми, ама да й се доверя ли? Аз така или иначе за около 15-20 мин го държа да ври и си мисля, че така се стерилизира ама все пак....  Thinking Иначе, Пете, права си, купешкото е по-сигурно. Обаче то е едно мляко  ooooh! от такова забрави да се изкара извара  Tired

Общи условия

Активация на акаунт