Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 932
  • 289
  •   1
Отговори
# 60

Я кажете, каква марка кр.масло купувате?тези от вас, които правят попари и разни подобни
.

Аз вземам На Баба или от това което аз си хапвам Елена

# 61
Краве масло Президент купувам, ама и аз ям такова де.
Кисело мляко дадохте ли? И ако да каква Марка, аз се чудя дали да дам newsm78

# 62
  • София
Изварата откарва 1 седмица в хладилника, на мен ми стои пети ден в момента.
Филипа, на БНАП на страницата - http://www.bnap.org/?p=91 има  сравнение на различните видове краве масло. Аз от известно време /откакто забраниха маргарина в русенските детски градини/ купувам за вкъщи масло-различни видове, но с по-висок % масленост. Последно взех АРО и бях много доволна....
Мимка, аз ще давам след някоя и друга седмица, за разнообразие като следобедна закуска с плод вместо каша и пак според таблицата на БНАП - http://www.bnap.org/?p=89/ затова и купих "На дядо" за изварата.

# 63
  • София
Привет! Днес взех един изпит, но не съм доволна!
Иначе имахме тежка нощ пак - същия сценарий от предната нощ! През деня си е добре, доки казва, че сливиците му са отточни и от там е проблема!

# 64
Здравейте
само минавам да се разпиша в новата темичка и вие сте изписали толкова много, нямам време да ви чета, супер много работа, а и използвах хубавото време да изведа малко али бали, но предимно пак работа да върша и навън
надявам се утре да мога да се включа по въпросите, които обсъждате
Целувки на всички  bouquet
Честито на всички, които имат поводче  bouquet

# 65
  • София
Уф, нали ми е кривонделско реших да се направя малко шаренка, обаче май станах малко инфантилничка  Rolling Eyes....

Екстра, Бюти, ще взема и аз така да направя и ще кажа отзиви. Иначе слагам малко повече от една лъжица, защото ми се струва твърде хубава, за да се яде по помалка  Mr. Green
Изварата - и аз да си кажа  Mr. Green Моята седи вече 10 дни, нищо й няма засега.

Вени, с какво мляко правиш кус-куса? Защо не се радваш за изпита?! Браво, браво, браво  smile3501 Пий една бира, да си пийне и Мати и да отпътува рано, рано към спанчевци  Mr. Green

Иначе киселото мляко съм го оставила за след Нова година. До края на тази година трябва да въведа жълтъка, а незнайно защо все го отлагам. По-миналия Великден 90% процента от ми яйцата бяха развалени и гадния спомен още ми държи влага.

# 66
  • София
Бюти, прочетох за Дарина и ще си сложа и аз тази лентичка! Ама нещо не успявам - как става?
Данче, със АМ - не ми се цеди, честно!
Ами не съм доволна, защото сбърках глупаво!

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 18:28 от Вени*

# 67
успях да видя само, че коментирате за изварата - питайте в магазина докога й е срока - те знаят - на пакетите пише, аз така правя, последната ми е до 27.12 Peace
Данче, като кърмиш, душа, за какво му е туй кисело мляко... newsm78...или да взема да прочета какво сте писали, че тогава да питам Mr. Green

# 68
Оххх голяма съм заспа Blush кр. масло давам Президент, но само в зел.пюре. В попарата и в месно пюре не слагам за мляко съм прочела  Crazy

# 69
Роди ми се племеничка Лаура, на братовчет ми бебенце. Раждането е минало нормално, но много дълго от снощи, във Виена били за изчакването 4кг, 53см, таткото отрязъл пъпната връв Hug

# 70
  • София
Да се включа и аз по анкетата на Мимка:

Колко вода пият бебоците на ден? Нито грам.
Колко АМ изяждат на ден? Кърмя на поискване по N пъти на ден и нощ.
И какво количество друга храна/каша,пюре и т.н./ ? Вече стигнахме до 100-130гр. плодово/зеленчуково пюре на ден.
По колко спят през деня?Около 3 часа.
Ходят ли в проходилките? Проходилка нямам и няма да ползвам. Като го държа за ръка ходи, но бързо му "омекват" крачетата. Оставям го да се търкаля по земята с идеята да започне да се изправя и да се научи да пълзи.
В колко заспиват вечер и в колко стават сутрин? Ето това ми е болното място. Снощи успях да го приспя в 23:00, но в 5:30 човека се събуди бодър и готов за игра. След като се поборихме около час и половина, човечето огладня и след здраво попреяждане се отдаде на юнашки сън до 9:30. Все още съм оптимист да го приспя към 21:30 и най-вече да се научи да спи сам, че таткото ни се самокомандирова в другата стая щом се гушнем с Емо.

За скубането мога да кажа, че Емо е сред професионалистите. Ходя си редовно рошава, защото малкият фризьор се старае постоянно да ми оправя фризурата.

Честито порастване на Мусаши. Да ни е жива, здрава, красива и обичана.  newsm51
 newsm18  ura Честито на месечковците ни! И честита племеничка на Мимка! ura newsm18   

# 71
  • 2 етажа над тавана
Мимка, честита племеничка! Да е жива и здрава!  bouquet

Мисти, към доки в Дружба чак януари ще идваме за консултацията, иначе сме при Стоилова. Ама като идвам натам ще ти звънна, живот и здраве. А как му е муцунката на изправящия се вече Криско? Цункай го от мен и Маги по удареното. Hug

По анкетката на Мимка:
Колко вода пият бебоците на ден? Много малко, максимум 100мл за 3 дни.
Колко АМ изяждат на ден? Кърмя на поискване по N пъти на ден и нощ.
И какво количество друга храна/каша,пюре и т.н./ ? Вече стигнахме до 100-130гр. каша на ден.
По колко спят през деня?Ако поспи на 2-3 пъти по 30 минути съм супер щастлива, обикновено спи около 11 сутринта за 10 минути, после към 14 пак за 10 мин. и към 17 за около 20 минути.
Ходят ли в проходилките? Проходилка нямам и няма да ползвам. Като го държа за ръка ходи, но бързо ми сдава багажа кръста.
В колко заспиват вечер и в колко стават сутрин?Вечер заспива когато тя си реши, нищо не помага да я приспякъм 20 или 21 часа - нито баня, нито нищо. Понякога заспива в 20, друг път в 23, но ако заспи в 20 се събужда към 22,30 и си играе. А сутрин обикновено към 8 се събужда, само последните няколко дни спи след събуждането към 6,30 до към 9 - и то това си ни е единственото спане за последните дни. Tired

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МУСАШИ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet  bouquet  bouquet
Мимка, честита бонбонка Hug

Набързо по въпросите:
вода - не пие, само има малко в шише с мек накрайник, но с него си чешивенците, а ако изсмуче нещо го плюе
кърма - кърмя на поискване
друга храна - около 200 мл. пюре на обяд и около 100 мл. каша следобяд, от ден-два по 1-2 лъжички обикновен кус-кус и 2 бисквити на плазмон
спане през деня - около 3-4 часа ( между 10 и 11.30, 14.30-16.30 и към 19.30-20.00)
проходилка - не ползвам, аз съм му проходилка, държа го да върви по малко, но основно е на земята, сам да се учи
заспива към 22.30-23.00
събужда се между 8 и 9, с 2 пробуждания - към 2-3 и към 5-6
извара - купувам готова на мероне
скубане - то върви с дърпане на обеците

ади въпросче и от мен -
искам 1-2 пъти в седмицата да му давам попара - пасирате ли я? и с какъв сухар - вие ли препичате хляб или готов?
Черепахче, шипков чай - но под каква форма, в смисъл - от този на пакетчета ли newsm78

а аз днес се "обзаведох" със спирала Flutter за добро или з алошо...ще видим Hug но като бях в Майчин дом...едно такова мило ми стана, спомени...като гледах другите бременлийки Crazy

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
току що детето ми беше захранено с шоколад.... Close Close Close стои в баща си и смуче края на хартийката на бонбон...и по едно време гледам ми се хили нещо съмнително и доволно, а от температурата на ръчичката му той се разтопил и полека лека през края на обвивката и смуче ли смуче нашия.....е, поне е Линдт Mr. Green...това в кръга на шегата, какво има в шоколада, от което да се притеснявам, освен сухото мляко, помоооощ Praynig

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 19:38 от СмиНсЧо

# 73
  • 2 етажа над тавана
Смини, за шоколада - кофти номер, няма обаче под ръка да видя съдържанието - ама мисля, че от какаото може да ти пощръклее, дано няма странични реакции Praynig Hug

Момичета, пробвах да оправя анкетата като я допълних с опции за лазенето и изправянето, но нещо не иска да ми даде вариант да се гласува за повече от 1 отговор. Не знам защо не става, задавам си му да има възможност за 3 отговора, ама то не ще и не ще. Май ще остава за следващата анкета да пробвам пак. Tired иначе добавих още 1 отговор и попромених малко вече дадените, като им запазих смисъла. Казвайте ако още нещо ви идва наум да променям.

# 74
  • Boston, MA
Да се разпиша и аз в новата тема. Бабълче, мерси!
Добре дошли на новите мами и техните априлчета!

Честито, месечковци! Честит рожден ден на Мусаши! Добре дошла на племенницата на Мимка!

Черепахче, от ритане на трудовата книжка миналата седмица, вчера и днес се преработих, имах и работна вечеря, вчера водих свекърва ми на Лешникотрошачката (модернистична), утре съм на детски рожден ден, ще организирам бебешко парти на една колежка, а и за на Дани имения ден в неделя имам да се готвя. Изобщо, чакам коледните празници да се наспя (защото и малката маймуна още тормози).

По въпросите:
Колко вода пият бебоците на ден? Много малко, я има 30-40 мл, я не.
Колко АМ изяждат на ден? 400 - 480 мл, плюс две кърмения (едно в 5 часа сутринта, едно в 6:30 следобед плюс за приспиване).
И какво количество друга храна/каша,пюре и т.н./? 3 по 120 (едно зеленуково или месно, едно плодово, една каша с плодово).
По колко спят през деня? 2 пъти по 30 -40 минути.
Ходят ли в проходилките? Ходи на място в офиса. Не лази.
В колко заспиват вечер и в колко стават сутрин? Заспива в 8 - 8 и половина най-късно. Буди се в 8 (след като се е кърмил в 5).

Общи условия

Активация на акаунт