От Пазарджик с любов - 8

• 23 840
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
В Младежкия дом и аз съм ходила на модерен балет, ходих и на народни танци при Ганчев  Mr. Green а жена му ми беше по Литература, голяма скица  Joy
Всъщност, аз на какви ли не танци съм ходила...
На Джаз-балет при Шопова, вече го няма май...имаше и мажоретки към тях, и с тях тренирах  Blush
Ходих и на плуване, но ме тероризираха там много яко и щях да се удавя  #Crazy Егаси треньора, Атанасов беше май...
Мисля, че от латино-то съм най-доволна, но то си е според дете  Peace
Мими, честито! Леко и безаварийно от тук нататък! Hug

mariabutti, честито и тук! Аз на лични ти честитих преди време, като видях лентичката. Но пак да ти пожелая - леко бременеене и живи и здрави после да честитим братчето или сестричето на Зайед  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 12:39 от crazybrat

# 106
Ау, колко сме изоставили темата.С това хубаво време сме само по разходки .Но внимавайте, има много болни дечица, грипа хич не е безобиден.А в някои училища има и заушка. У нас баткото е болен, грип, в очакване съм и другите да цъфнат  Mr. Green. Хубав уикенд ви пожелавам и по-редки срещи с доктори.

# 107
  • София
Момичета,
да ви почерпя виртуално за здравето на Тано!Днес е именник!
 cheers Wine Glass cheers Wine Glass
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Да е здрав и весел! Св.Атанасий да го пази от зло и болест!

# 108
  • На погрешната планета
Гвен, не знаех че празнувате днес....
Да ти е жив и здрав именника, много да те радва и да слуша Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!!!!

# 109
Кате, честит ти именник! Да ти е жив и здрав, много да слушка и все така да хубавее  Heart Eyes (като майка си  Mr. Green Wink)
И аз не предполагах, че празнувате днес...  Blush

Боби, бързо оздравяване на баткото и дано ви се размине вируса  Praynig

Ние днес не можахме да идем на консултация, заради епидемията. Но все пак посещението при Кантарджиева не ни се размина  Cry
На Лео пак му се събира секрет в очето и сме пак на капки антибиотик  Cry
А и има някакви пъпки по ушето и едната бузка. Сега се замислям, че може да е хранителна алергия и почвам да чета от какво може да е  #Crazy Стискайте палци да ни се размине с някоя от сериозните!  Praynig

# 110
 Бъдещите олимпийски надежди на България:

Честито на именика. Честито и на бъдещата мама. Хубаво е да четеш добри новини.

# 111
               Gwen   да Ви е жив и здрав именника newsm51

letia6ta Кати е страхотна  babydust7 БРАВО!!!!!!

# 112
Честит Имен Ден на Тано! Бъди много щастлив, здрав и весел!

letia6ta, браво на малката гимнастичка   bouquet!
crazybrat, бързо оздравяване на Лео  Hug!

# 113
честито и от мен на тано малко със закъснение, ама вчера сутринта се чудих има ли именници и реших ,че няма  Grinning (и аз не знаех ,че празнува на 18ти  Grinning ама вече знам)
летяща- ама много и прилича на Кати тоз спорт newsm78 все едно е тренирало 5 години детето,, такава и е стойката.

# 114
Кати е страхотна, наистина!  Heart Eyes Определено гимнастиката е за нея! А и като гледам снимките си припомних каква красавица е - ще разбива много сърца като порастне!

# 115
  • София
Благодаря ви,момичета!
Когато се роди Тано се разтърсих из православния календар да му избера светия,който да го закриля и пази,и видях,че на Атанасовден празнува Атанас/ка,Таньо, съответно и Тано.
Така че веднага уведомих свекър ми,че на 18.01 има имен ден и той беше много изненадан човека,но вече трета година празнуваме.
 Grinning

bouquet

Кати е невероятна! Grinning

# 116
Gwen Честит ти именник и от мен с малко закъснение!Да расте много здрав и щастлив и нека усмивката винаги грее на личицето му !

crazybrat дано всичко е наред при вас и Лео да се оправя бързо.

letia6tata_krava голяма симпатяга е дъщеря ти.

mariabutti, лека бременност  и честито   bouquet

bobi min бързо оздравяване на баткото.Знам какво е.Ние и двете със Стаси сме на АБ и е ужасно.Тя вече е по-добре,но на мен ми е едно никакво.А и туй време само подклажда болестите.

Сега да ви почерпя ,че малката ни принцеса стана на 1 годинка,но покрай гости,чистене и болести,нямах възможност да ви почерпя по-рано.

А и от понеделник започвам работа,та ми е едно такова-хем се радвам,че ще работя,а пък ми е мъчно за малката.Но няма как ще се справя.Лек ден на всички ви желая

# 117
Лелеее, Петя, съвсем съм изключила!  Embarassed
От една седмица си мисля за вас и  като минавам през Мая-та, ама ето за какво е било. Все пак:
Честит първи рожден ден на хубавата ти дъщеричка!Да е жива и здрава, много послушна и да ви радва все повече  Hug

# 118
  • София
Честит рожден ден и от мен!
И успех на първия работен ден!
 Hug

# 119
Благодаря.

Спестих ви разговора с треньорката след първата тренировка, щото и у мен все пак,натъпкана  дълбоко нейде там, живее някаква скромност  Embarassed

Честит юбилей на Стаси   

Общи условия

Активация на акаунт