Nokia 5228 - не показва кой те търси

• 6 287
  • 16
  •   1
Отговори
  • 1st floor
Не можем да се справим с тази Nokia , само когато набирам показва името и евентуално снимка, ако е зададена...Същия човек, който е запаметен и в телефона и в сим-картата, когато ми звъни, се изписва само тел.номер - без име, без нищо...Носихме го в магазина на виваком до нас - девойките и те не можаха да се справят/даже не знаят дали си е такъв или е за ремонт/...Възможно ли е самия телефон да е такъв или има нужда от сервиз newsm78...Не мога да повярвам, че  е възможно в днешно време да има телефон, който да не ти показва кой те търси, а само на кой звъниш ти!!! #Cussing out...Моля , помагайте!!! ДВе седмици вече го ръчкаме, четем упътването и нищо ...

# 1
  • София
Нокиа понякога имат такива приятни "изненади".
С един приятел пък установихме, че два различни модела /от 5ците и от 7ците/ завъртат снимката настрани, след като си я снимал право и няма начин да я обърнеш пак!

# 2
Телефонът в гаранция ли е?
Ако да, по - добре да взлезе в сервиз.Много вероятно е да е софтуерен бъг.
Опитахте ли с рестарт на телефона?

# 3
  • Варна
Пробвай да запаметиш номера например +359879112233 (както изглежда когато те избират входящо), а не 0879112233
Имам смътни спомени, че един мой бивш тел. имаше такъв проблем Rolling Eyes

# 4
  • Italia
1. Номерата записани ли са с интернационалния код? (Примерно +359888123456  вместо 0888123456)
2. В Опциите на телефонния указател избери да се показват номерата само от телефона
3. Подобен проблем се появява, ако имаш дублирани контакти - две различни имена с един и същ номер (Примерно: Петър 0888123456 и Петя 0888123456) или едно и също име и два различни номера (Петър 0888123456 и Петър 0889123456). Във втория случай, ако се отнася за един и същ човек, можеш към контакта в телефона да запишеш повече от един телефонен номер - мобилен, служебен, домашен и т.н. . В случай, че става въпрос за двама различни човека си ги преименувай - Петър 1 и Петър 2, или просто ги запамети с фамилните имена (стига и те да не са еднакви Laughing )

# 5
  • 1st floor
Телефонът в гаранция ли е?
Ако да, по - добре да взлезе в сервиз.Много вероятно е да е софтуерен бъг.
Опитахте ли с рестарт на телефона?
да, чисто нов е ...та затова се чудих , дали просто телефона си е тъп или има проблем...ще пробвам довечера това , което сте ми препоръчали

# 6
  • 1st floor
обадих се на мъжа ми - пробвал е това с кода преди номера, рестарт също...не помага...дублирани контакти няма...остава сервиз ...Къде се носи - в магазина , от който е купен или направо в сервиз на Нокиа /евентуално знаете ли къде се намира/?

# 7
  • с/у ОколоМръсТното
С един приятел пък установихме, че два различни модела /от 5ците и от 7ците/ завъртат снимката настрани, след като си я снимал право и няма начин да я обърнеш пак!

има. Изключваш, изваждаш батерията и после пак слагаш и пускаш.

# 8

има. Изключваш, изваждаш батерията и после пак слагаш и пускаш.
Да, грубия рестарт  Grinning
Непокорна, Отиваш и си носиш телефона в магазина  от който си го купила ведно с гаранционната карта. Преди това обаче, се обади на 123 - Обслужване на клиенти и им обясни проблема. Там има компетентни хора, които могат да ти помогнат. Имат специално меню за технически настройки. Ако те не успеят -  в магазина, за сервиз. Там ще  го изпратят за поправка . Да, определени телефони, дават определени бъгове. Така е, там където  човешка мисъл е творила няма начин да няма някой бъг Grinning Справка - компютърните софтуери (аз лично , цял ден се мъча с един софтуерен продукт за чертаене и ми се взима душицата Crazy)

# 9
  • София
Не, не, не!
Друг е проблемът -
Не се изписва кой те търски, когато номерът е запаметен два пъти.
Така че трий или от телефона или от картата.

# 10
  • 1st floor
Не, не, не!
Друг е проблемът -
Не се изписва кой те търски, когато номерът е запаметен два пъти.
Така че трий или от телефона или от картата.

защо? аз имам някои номера и на сим и на телефона и пак си върви всичко нормално...Ама айде и това ще се пробва? Кой номер да оставя от двата? newsm78

# 11
  • При хората, които обичам
Който и да е.
Това го правят всички Нокии - и по-умните, и не чак толкова. Дублираните номера не се показват като контакти. Трябва да се изтрие. Аз си държа контактите само в СИМ картата. Понеже я местя само в Нокии, та си знам.

# 12
  • 1st floor
Момичета, златни сте!!! Hug Hug Hug Накарах мъжа ми да ми изтрие всички номера, след това му звъннах от моя , за да го запамети само веднъж с код!!! Получи се!!! Страхотни сте, благодаря на всички , които се включиха!!! Спестихте ми доста ходене и разправии !!!  bouquet

# 13
  • Дъ Биг Вилидж
Е чак доста ходене и разправии. В сервиза щяха да ти го оправят за секунди, безплатно и единствения минус щеше да ти е срама.

Иначе това си е задължителен бисер на Нокия - дублираните номера не се показват. С друг производител този проблем не съм го срещал.

# 14
  • 1st floor
Е чак доста ходене и разправии. В сервиза щяха да ти го оправят за секунди, безплатно и единствения минус щеше да ти е срама.

Иначе това си е задължителен бисер на Нокия - дублираните номера не се показват. С друг производител този проблем не съм го срещал.
ходене - да, защото магазина , от който е купен не ми е хич близо и срам - не, защото никъде не прочетох, че не трябва да се дублират...Важно е , че проблема е решен...

Общи условия

Активация на акаунт