От Пазарджик с любов - 8

• 23 841
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
bdbaloni Честит първи Рожден Ден, Стаси bdbaloni! Бъди много щастлива, здрава и обичана  Hug!

# 121
 newsm59 честит рожден ден на йоана newsm59
нели да ти е жива и здрава момата

# 122
 nbirthday на Йоанка, да е жива и здрава и много да радва мама и тати

# 123
Честит първи рожден ден на Йоанка!Да е жива и здрава,само радости да носи на мама и тати!

# 124
Честит първи Рожден Ден на Йоанка  newsm59! Бъди щастливо, здраво и весело момиченце  Hug!

# 125
Поздравявам г-ца Йоана с навършването на зрялата възраст от 1 година. Нека животът ти донесе по-малко ядове с памперсите, последен модел количка и отговорно гадже. 

# 126
Честит рожден ден и от нас!

# 127
Момичета,
благодаря за пожеланията!  Heart Eyes
Аз нямах нет тези дни  #Cussing out и водих разговори на високо равнище със CityLAN. #2gunfire

# 128
  bouquet    bouquet     bouquet   Честит рожден ден на голямата вече Йоана! Да носи само радост и щастие на мама, тати и батко!

# 129
Честит първи Рожден Ден на Йоанка   newsm59 и от мен,с голямо закъснение.

Момичета благодаря ви за поздравите по случай РД на Стаси и за работата ми  Hug .Вече работя,а малката я гледа майка ми. Прибирам се късно вечер и не ми остава време да пиша много тук, за което съжалявам.
Да се похвалим и ние-Стаси вече ходи и скоро ще правим прощъпулник.Аз съм много щастлива за това,но пък ми е мъчно,че засега ,докато я вземат на ясла,спи у майка ми и ходя за по-малко вечер да я виждам.
Е това е засега от мен лека вечер на всички

# 130
Акция Ританки

Акцията се състои в това: Претарашвате гардеробите. Обирате по-запазените ританки и ги подреждате в пликове. Освобождава ви се място в гардероба за нов тоалет на мама.  Mr. Green Претарашвате жобовете на мъжа си. Купувате си тоалета. После споделяте с петте си най-добри приятелки колко е полезно. Те претарашват гардеробите си. Обират по-запазените ританки и ги подреждат в пликове. Печелят нов тоалет и споделят с петте си най-добри приятелки.........

По някое време това ще трябва да спре......   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега сериозно. В дома при полицейското уч-ще имат нужда от ританки. Която желае нов тоалет, може да помогне.

# 131
Кой не иска нов тоалет! lalalala

newsm62

# 132
letia6tata, някакви размери?

# 133
аз имам ританки от друго бебе, но точно, когато трябваше да ги носим беше много жега... имам и дебели, ама за по-големи бебета. Последните са от едно време, поне от 20 години модел. ТРябва да се видят, но иначе са запазени   Grinning

# 134
Каквито размери имате.

Общи условия

Активация на акаунт