От Пазарджик с любов - 8

• 23 844
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • На погрешната планета
Мен ме отписаха след бой с пръчката на лентата, ама тогава времената бяха други....

# 91
Мен ме отписаха след бой с пръчката на лентата, ама тогава времената бяха други....
#Crazy ...  #2gunfire

# 92
Аз пък играех народни танци и не съм се ограничавала,  Mr. Green , просто изгарях излишното.В Общински детски комплекс има школа за модерен балет, там провери. Или в Младежкия дом, в  читалище Виделина май имаше балет. Не се сещам за друго.

# 93
айде да се похваля вчера бях на изпит  newsm01 вече съм шофьорка Simple Smile паднах се при изпитващия с най- лоша слава  гн. Андреевски  Twisted Evil ама много лошо действа на психиката този човек Shocked и двете момичета дето караха преди мен  слезнаха разплакани от колата.   ох , немога да пиша повече че малкия реве в другата стая.

# 94
  • София
Честито!
  ura  ura  ura
Без ПТП и смело напред!
Да спираш на СТОП,червен сигнал на светофара и пред пешеходна пътека!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 95
Браво, Миме! smile3501 smile3501 smile3501

# 96
  • На погрешната планета
Мимка, честито, сега ще чакам и ти да ме повозиш  bouquet! Ама вярно ти се е паднал най-големият скапаняк, аз като бях  на изпит, се кръстех с 2 ръце да не ми е той изпитващ ooooh!!

# 97
  • O.A.E./ Пазарджик
адаш, ти си мъжко момиче!   bouquet

# 98
айде да се похваля вчера бях на изпит  newsm01 вече съм шофьорка Simple Smile паднах се при изпитващия с най- лоша слава  гн. Андреевски  Twisted Evil ама много лошо действа на психиката този човек Shocked и двете момичета дето караха преди мен  слезнаха разплакани от колата.   ох , немога да пиша повече че малкия реве в другата стая.

бравооо smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44

# 99
Браво на безстрашната млада шофьорка    bouquet. Заслужавало си е усилието.
Струва ми се , че в нашта тема ще има бебе, нали Мария Бутти ? Бравоооо   Laughing .Леко бременеене и повече спокойствие.

# 100

Честито, Мими! И безаварийно каране   bouquet!
А за този фашист Андреевски толкова неща бих искала да напиша  #2gunfire, но щеше да има само нецензурни думи !

# 101
  • София
Късмет и лека бременност и от мен,mariabutti!!!
 Grinning

# 102
mariabutti, лека бременност   Hug!

# 103
  • O.A.E./ Пазарджик
Благодаря!дано да е лека като първата та да мога да си дойда пак април за 1 месец. живот и здраве само!

# 104
 Благодаря за отговорите!Препоръчаха ми клуб"Импулс"във Военния клуб.Днес мисля да отида.Иначе и моята Кати много иска худ.гимнастика,защото едно детенце от групата в детската ходи,но нашия татко не дава да се издума заради тези диети,та засега сме на танци.Аз мисля,че те са по-подходящи за нея специално,защото наистина и се отдават.
 Леко бременеене на бъдещата мама!

Общи условия

Активация на акаунт