Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 979
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Цитирайте откъси или последни на някого, но ако всеки пише така, то форумът ще се задръсти, и да се прочетат 4-5 мнения, ще се скролва 10мин.
Темите ги четат много хора и не всеки се интересува  от актуална дискусия.За мен
лично е по-трудно.Гледам чие мнение на кого е, като се натрупат отгоре, и накрая тотално се отказвам да следя.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 12:45 от ДХ3

# 151
  • в 1001-та нощ
Може да се ползва и "скрит текст" за част от цитатите,  като се остави открита последната част 👌

# 152
  • Sofia
Blackwolfie ще се радвам да споделиш ти при кой ще правиш интервенцията и кой преди това е преценил,че нямаш нужда от нея.Ако желаеш можеш и снимки да качиш преди и след
Доколкото разбирам според теб всеки има нужда от този вид операция ,защото видимо смъква възрастта от лицето.
Всъщност от известно време се чудя специално за Дерма акт има ли хора ,които извършват там оперативни интервенции и при кого,защото общо взето май само за инжекционни и апаратни интервенции се коментират ,а и техните реклами са насочени само към тях.
Колкото до Чилингирова не сме обсъждали кой в клиниката ми предлага да извърши тази операция и да ме насочи към него за допълнителна консултация.Самата тя е лекар в Пирогов в клиниката по изгарания.

# 153
правих в петък ботокс - пачи крак, още се разгръща резултатът, но вече  изглежда добре. Иначе, записах час за неоперативна блеферопластика за горен клепач. Дано да даде резултат.Това е тази година.Устни не правя, никога не съм правила, и сега на доста зрели години - смятам да не правя. Целта е да поддържам младежкия вид, доколкото е възможно, но да не променям визията си. Simple Smile

# 154
chocha нуждата, както и красотата, са субективно понятие, усещане. Всеки може да направи нещо, след което да се хареса повече, както и нещо излишно, което да развали видът му, в неговите си очи, защото за мен, стига човек да е със стабилна психика и да не търси извънземен вид, за да му трябват балансьори, важното е личното самочувствие. Конкретно относно очите, където на всеки отиват "млади очи", трудно може да се обърка визията, стига да не се залита по фокси ефект. Дори успешни, подобни интервенции обезличават понякога собственика на очите, пък макар и красив. Т.е. ако е само "връщане на времето" е предвидим и резултатът, и приемането от околните, защото семейството понякога по-трудно приема промените, дори преди преминалият през тях. Нищо не е задължително, Моника Белучи е съвършенна с бръчките под очите си, но аз не разполагам със същите идеални пропорции, съответно ако тръгне от някъде да ми се разваля доминото, гледам да го спра.
В темата за блефаропластика съм писала за моите премеждия, ще се оперирам при доктор Таук. Нямам дата все още. Ще разкажа там по-късно.

# 155
мойте очи са големи изразени и "кръгли" не знам как да ги опиша. Нямат foxy ефект, но аз си ги харесвам. Миглите ми са гъсти и дълги и очите изглеждат изразени. подхождат ми на формата на лицето и на бузите и скулите. Ако изключим спадналия клепач, за който толкова се жалвам. Simple Smile

# 156
Дами, някой да има мнение за Д-Р ВАЛЕРИЯ ДИНГИЛЕВА, New Look Aesthetic Clinic? Да е посещавала, правила процедури там? Не е споменавана в темата, като че ли....

# 157
  • На черешатааа
Момичета някой случайно да е посещавал клиника в Пловдив или Бургас? Искам  едни бустери да си поставя, но не ми се пътува до Сф за това. Филърите  догодина ясно или при Михайлов или в Дерма акт съм решила. Ще съм Благодарна ако някой сподели мнение, както и за вид бустер Sparkling Heart

# 158
Момичета някой случайно да е посещавал клиника в Пловдив или Бургас? Искам  едни бустери да си поставя, но не ми се пътува до Сф за това. Филърите  догодина ясно или при Михайлов или в Дерма акт съм решила. Ще съм Благодарна ако някой сподели мнение, както и за вид бустер Sparkling Heart
Аз ходих при д-р Валянова в Бургас в края Септември. Каза, че в началото на Ноември ще бъде отново там за 2 дни, мисля че на 3ти и 4ти, но може и да не съм запомнила добре

# 159
Здравейте Simple Smile Малко ми е ново с темите тук, има ли как да търся в темите общо ? Интересува ме по принцип успешно справяне с белези от акне. Микронидлингът 2-3 процедури дали би бил достатъчен ? И за други процедури, къде препоръчвате, за София. Simple Smile и всъщност къде правят TCA + Микронидлинг? Dermavita и Amber ли?

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 12:02 от SelfcareaddictZ

# 160
Забелязвам тази година, че кожата ми има много изморен вид. Нямам торбички под очите, нямам повече бръчици от преди... но сякаш е изтъняла, липсва плътността, нямам бузки, като мокра дреха на простор седи, не знам защо се е стопила така. От известно време слагам ретинол под крема, за да заличи фините бръчици и петънцата от слънцето, още не забелязвам ралика. Как да си върна обема и свежестта?

# 161
  • в 1001-та нощ
На каква възраст сте? На първо място - процедура/и с аблативен фракционен лазер, микронидълинг. Като следващ етап - богата мезотерапия, PRF, дермални пълнители от типа на Радеис или филъри. Но това - може да го прецени лекар при преглед. Ние само можем да предполагаме.

# 162
На 37, изглеждам все едно само лицето ми е отслабнало, а аз така или иначе съм слаба. Сестра ми и братовчедки имам с по 5 години по-големи от мен, имат повече плътност, а те не правят процедури. Т.е не е до ген. Мезотерапията иглена ли, с хиалурон?

# 163
Иглена на 100%.

# 164
  • София
Здравейте Simple Smile Малко ми е ново с темите тук, има ли как да търся в темите общо ? Интересува ме по принцип успешно справяне с белези от акне. Микронидлингът 2-3 процедури дали би бил достатъчен ? И за други процедури, къде препоръчвате, за София. Simple Smile и всъщност къде правят TCA + Микронидлинг? Dermavita и Amber ли?
Здравейте! Аз съм много доволна от микронийдлинга. Правила съм по няколко процедури с три вида лазер и след време виждам по-скоро лош ефект и не бих направила отново. Кожата ми сякаш "спихна" след време, не знам как да го опиша, още виждам мрежата след първия лазер след повече от година, бръчиците са повече, кожата му беше посърнала. Не съм правила СО2.
Скоро ми предстои трета процедура микронийдлинг, белезите още след първата са значително по-незабележими и като цяло кожата ми не помня кога е изглеждала толкова добре. Това е най-добрата процедура, която съм правила за заличаване на дълбоки белези и отново - цялостно състояние на кожата.
Все пак зависи какви са Вашите белези, очаквания и със сигурност е най-добре да Ви види специалист.  На мен продължават да ми препоръчват лазери, но категорично няма да се върна към тях.
А комбинация на микронийдлинг с подходяща мезотерапия, според мен ще има страхотен ефект.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт