Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Да, комбинирано ми ги правиха. Първо се минава с уреда (не знам как се казва - дермапен?), после се слага пилинг, после пак уред, после пак пилинг (седи се 2-3мин). След това се премехва пилинга. Аз си доплатих за алго маска.

# 181
AЗ съм правила пилингa 120 e цената в Дерма акт .

Доволна ли си от този пилинг? За пигментни петна - слаби, но ги има

# 182
За venus legacy също пише, че дренира и намалява обема на мастните клетки, а аз търся оплътняване на кожата Sad как става това, какъв е ефектът? Иначе много го хвалят, където изровя мнения... нали уж хайфуто стопявало лицето...

# 183
За venus legacy също пише, че дренира и намалява обема на мастните клетки, а аз търся оплътняване на кожата Sad как става това, какъв е ефектът? Иначе много го хвалят, където изровя мнения... нали уж хайфуто стопявало лицето...
Spring не съм запозната с тази процедура, но според мен за уплътняване, смъкване на кожата, и т.н. обем се придава с филъри, Радиес

# 184
Благодаря, ще попитам... на този етап с инжекции бих се подложила единствено на мезотерапия с активни съставки, не бих искала да започвам филъри все още. Досега единствено съм правила почистване и подхранване.

# 185
И Легаси топи подкожната мазнина. Отначало има лек оток,който заблуждава,че лифтира и после се спаружваш. Същото е и с лазерния пилинг.
По-добре микронийдлинг.
Аз поднових дермапена след дълъг престой от април насам,така приятно оточно става лицето като след мезо.

# 186
Здравейте, къде в Русе поставят хиалурон в устните, може ли отзиви за добри специалисти?

# 187
  • София
И аз съм си правила BioRepeel+мезотерапия,нямах никакво лющене,абсолютно никакво.....странно😒И се отказах, продължих само с курс мезотерапии....
Според мен след карбоновият пилинг има много по-добър ефект за подобряване на тена и петната.

# 188
Позната си прави вдяка зима 3бр Биорепийл и се бели като змия буквално, сваля ѝ се лицето.Явно има хард вариант.

# 189
И аз съм си правила BioRepeel+мезотерапия,нямах никакво лющене,абсолютно никакво.....странно😒И се отказах, продължих само с курс мезотерапии....
Според мен след карбоновият пилинг има много по-добър ефект за подобряване на тена и петната.

Не съм правила мезотерапия, а микронидлинг  + пилинг.

П.С. Още се беля 😂

# 190
колко е възстановителния период след карбоновия пилинг? Можем ли да се "движим сред хора" или е необходима изолация и за какъв период?

# 191
Здравейте момичета, колко продължителен е ефекта от микронидлинг? И има ли някакъв страничен ефект? Целта е да освежа малко изморен вид на лицето. Със суха кожа съм. Наскоро правих Oxygeneo и виждам подобрение, но ми се иска след месец да пробвам още нещо

# 192
  • София
колко е възстановителния период след карбоновия пилинг? Можем ли да се "движим сред хора" или е необходима изолация и за какъв период?
Аз нямах възстановителен период.Бях леко зачервена от почистването преди това.На следващия ден всичко е ОК.

# 193
  • София
Аз също не съм имала проблеми с карбоновия пилинг, на другия ден ще си ок.

# 194
  • София
Дали може да се прави BioRePeel, ако използвам  ретинол всяка вечер?

Общи условия

Активация на акаунт