Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 569
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, днес за първи път си правих процедури - устни с 1 мл Revolax и ботокс отстрани на очите. Харесаха ми устните, надявам се малко да спаднат като мине оттока.
Следваща стъпка ще е 4 процедури с липолитик за двойната гушка. Някакъв друг вариант за това?
Деколтето ми е голям комплекс, кожата навсякъде другаде ми е доста ок, но на деколтето е като на 60 годишна... Казаха ми хилаурон и за там, но ми се иска нещо по-комплексно и трайно. Сутрин като се събудя, от спането на една страна съм като насечена на пътища и магистрали.. Наследствено е, майка ми също е така.
Прилагам снимки преди и след устните и състоянието на деколтето. Някакви идеи как да подходя към него?

# 166
  • в 1001-та нощ
На деколтето също могат да се правят лазерни процедури и/или микронидълинг. След това при нужда и Радиес, ХармониКа, мезотерапия.

# 167
  • София
Устните са се получили чудесно!

# 168
Здравейте, днес за първи път си правих процедури - устни с 1 мл Revolax и ботокс отстрани на очите. Харесаха ми устните, надявам се малко да спаднат като мине оттока.
Следваща стъпка ще е 4 процедури с липолитик за двойната гушка. Някакъв друг вариант за това?
Деколтето ми е голям комплекс, кожата навсякъде другаде ми е доста ок, но на деколтето е като на 60 годишна... Казаха ми хилаурон и за там, но ми се иска нещо по-комплексно и трайно. Сутрин като се събудя, от спането на една страна съм като насечена на пътища и магистрали.. Наследствено е, майка ми също е така.
Прилагам снимки преди и след устните и състоянието на деколтето. Някакви идеи как да подходя към него?

за деколтето спрете да спите на една страна. На мен от месец ми се налага да спя по гръб заради операция и деколтето ми се изглади, чак не мога да си го позная. Нищо друго различно не правя спрямо преди,а беше точно насечено на линии като вашето. Дори и леко да се извъртя настрани следя лицето и деколтето да са ми нагоре .

# 169
В четвъртък правих 1ва процедура - BioRePeel + Микронидлинг . В деня след процедурата лицето ми беше в най-неприятния си вид - имаше зачервявания на някои места. После се успокои. От събота започна беленето и в момента все още има активно излющване на кожата. Доволна съм и искам Декември да направя 2ра процедура . Лошото е, че целият месец е с разни мероприятия и т.н., та трябва да измисля точно кога да го направя, предвид възстановителния процес.

# 170
Аз си правих Морфеуса през януари, когато всички са уморени от празници и няма събития.

# 171
В четвъртък правих 1ва процедура - BioRePeel + Микронидлинг . В деня след процедурата лицето ми беше в най-неприятния си вид - имаше зачервявания на някои места. После се успокои. От събота започна беленето и в момента все още има активно излющване на кожата. Доволна съм и искам Декември да направя 2ра процедура . Лошото е, че целият месец е с разни мероприятия и т.н., та трябва да измисля точно кога да го направя, предвид възстановителния процес.

Къде привихте пилинга и колко струва?

# 172
Добре звучи този Биорепил, ама хич не искам Белене.
А отдолу каква е кожата?

Аз имам леки пигментации и се чудя какво да ги правя.

# 173

Къде привихте пилинга и колко струва?

В Ka Beauty - 120лв. Не знам по другите студиа как са цените.

# 174
търся подходящ пилинг, искам да си направя между празниците, когато съм в по-дълъг отпуск. Дали ще помогне за леки хиперпигментни петна?

# 175
търся подходящ пилинг, искам да си направя между празниците, когато съм в по-дълъг отпуск. Дали ще помогне за леки хиперпигментни петна?

Мисля, че ще помогне.
Аз обаче писах комбинирана цена на двете неща - пилинг + микронидлинг. Не знам цената само на пилинга.

# 176
Едновременно и двете процедури ли ви направиха ?

# 177
И на мен ми е интересно това с правенето на двете заедно, както и TCA+микронидлинг.

# 178
AЗ съм правила пилингa 120 e цената в Дерма акт .

# 179
Имате ли мнение за venus legacy в скин лайн София? Утре съм на консултация да видим какво ще ми препоръчат, казаха ми, че е препоръчително 6 процедури поне, които са по 160лв. Съответно на консултацията ще ми кажат за лазер ако също трябва.

Общи условия

Активация на акаунт