Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 589
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Съжалявам, Марианче. Някакъв начин да откриеш Инстаграм профил на лекаря и да му пишеш, има ли?
За жалост в естетичната медицина, всичко струва много, гаранции няма и някак си се минава много набързо през страничните ефекти, когато се обяснява на пациента.

# 631
  • при Arctic Monkeys
За плазма пен за клепачи моя позната очен лекар ми каза, че в началото ефектът е добър, но кожата после изтънява много. Не знам дали е така. Наблюдавам хора, които си правиха и не виждам разлика. За новата мода на изпитите лица, аз пак няма да съм от модерните. Това е лудост някаква, круела девил пасти да яде…

# 632
Ох моето лице толкова се изпи последните години, а долната ми челюст е широка и съответно имам доста бръчки около устата.
Слагаха ми някакви филъри и първата година резултата беше прекраааасен, но после мигрираха и сега не е.. до месец ще отида при докторката пак, дано измисли нещо.

# 633
  • Blondeville
И аз много се чудя как да си “съживя” околоочната зона. От дете имам тъмни кръгове, чак синьо-лилави във вътрешния ъгъл, явно кожата ми е много тънка. Правила съм мезотерапия без особен ефект.

Запазила съм си час за д-р Трендафилова за консултация, имам вече назолабиални и загуба на обем. Слагала съм филъри в скулите преди 2 г почти, и имам чувството, че още не са се разградили, което е странно. Но тази загуба на обем ми придава един уморен вид, в комбинация със слабото ми лице съвсем. Та искам фул фейс програма, но държа на естествен резултат. Дано е точният избор д-р Трендафилова. От д-р Шокър, при когото ходех досега, хем съм доволна, хем не съвсем.

# 634
При Трендафилова как вървят часовете, колко предварително се записва за консултация ?

# 635
  • в 1001-та нощ
Относно клепачите - неоперативната блефаропластика, но ако се направи, както трябва. Кожата се уплътнява и стяга.

За ХармониКа - харесвам я повече от Радиес.

# 636
А цената на Хармоника каква е?

# 637

В сайта на Дерма акт пише 900 лв.

# 638
  • Blondeville
Аз като звъннах, датата, която ми дадоха беше след около 2 седмици.

При Трендафилова как вървят часовете, колко предварително се записва за консултация ?

# 639
При Денкова две ампули хармоника са 1300лв., колко мл са обаче това не пише. Аз, също съм се насочила към нея... Към хармониката де 😂

# 640
Пак нещо съм изпуснала. Каква е таз Хармоника ?Simple Smile

# 641
Относно клепачите - неоперативната блефаропластика, но ако се направи, както трябва. Кожата се уплътнява и стяга.

За ХармониКа - харесвам я повече от Радиес.
Къде се прави добре? Може на лично 🙏

# 642
Защо на лични, нека и други да се информират.

# 643
Ако се сметне за реклама

# 644
  • при Arctic Monkeys
Аз пък не бих си я сложила тая хармоника. Много съм скептична към нови продукти, неизпитани във времето. А като чуя калций, съвсем

Общи условия

Активация на акаунт