Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 760
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

Аз си купих лазерна химикалка и сега си ги махам сама. Само на клепачите ми е по- трудно защото боли много, но за щастие само веднъж ми се наложи.
Може ли линк кьм тази химикалка. Благодаря

Показвам ти я в Али https://es.aliexpress.com/item/1005001859407555.html

Аз си я купих от Амазон, но е абсолютно същата.
Нищо не се боде, просто допираш върха на писалката до брадавицата и тя изгаря. Само за това бих я използвала. Питах лекар дали има някаква вреда, каза ми че не.
Т.е. не трябва да се поръчват и игли, нали? Че, поръчах и аз тази, която показа от по- горния линк.
Извинявам се за по- дългия цитат.

# 616
  • при Arctic Monkeys
Ето един светъл пример как можеш да съсипеш хубаво лице

# 617
Какво е правила?

# 618
Такова нещо без операция за вадене на бучки на Биш не може да се получи с апарат... отделно, такова сплескано разстояние между скулите само фотошоп може...
Може ли пак да си повторя въпроса:
Здравейте, каква е разликата между лазерно подмладяване на клепачи и неоперативна блефаропластика с джет плазма? Кое е по-подходящо за стягане на кожата?

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 14:43 от Анонимен

# 619
Много я харесвам Ана!
Вярно ли така се е съсипала?
Тия жени са луди.
Подобен пример е Ханде Ерчел, а също и Мерием Узерли.
Мерием след корекции

Мерием преди

На снимката с червената, вдигната коса устните й са мн хубави и точно такива искам.

И Ханде

Тотално различни са. Такива са идеалите за красота явно.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 14:50 от Caroline_Bingley

# 620
Именно, по това са полудяли, новата инстаграм мода - buccal fat pad removal. Ходят да им изрежат мастната възглавничка дълбоко в бузите - до такава дълбочина никой апарат не е способен да достигне, само скалпел може.

# 621
Бишектомия?

# 622
mariat,

Игли не трябват и тези които са в кутията няма да ти трябват. Има един крайник като малко конусче, фино, но не е игла и е единственото, което ползвам. То също си върви в комплекта.

# 623
Ели, благодаря.
Искрено се надявам такива снимки да са от полза на днешните тинейджъри.

# 624
Именно, по това са полудяли, новата инстаграм мода - buccal fat pad removal. Ходят да им изрежат мастната възглавничка дълбоко в бузите - до такава дълбочина никой апарат не е способен да достигне, само скалпел може.
Ужас! И с каква цел го правят?

# 625
Ами както ние като деца си засмуквахме бузите да правим муцуни за снимка... знам ли...
Кое да избера за стягане на кожата на клепачите - плазма пен или фраксел? Самото състояние на кожата искам да се промени като текстура, да стане по-плътна и стегната

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 16:00 от Анонимен

# 626
За да изглеждат слаби лицата, скулести и издължени.

# 627
Някой има ли опит с хибридния филър за лице на алерган harmonica? На 28ми имам час за радиес е се чудя дали да не пробвам хармониката... Като резултат търся лифтинг и лек обем

# 628
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За да изглеждат слаби лицата, скулести и издължени.

A,поне за това няма да давам пари значи Smile

Иначе момичетата на горните снимки не бих казала,че са се съсипали.Видимо са претърпели естетични промени,но чак пък да не стават за гледане... Трудно е да се определи заради филтри и как са застанали.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 17:07 от Adoralova

# 629
Здравейте момичета, вчера споделих за оток под очите след лазер за розацея в Lege Artis. Днес се свързах с клиниката, за да попитам все пак дали има нещо притеснително и какво биха препоръчали за пиене/мазане.. След изпращане на снимки от моя страна и тяхно обещание да се свърже лекаря с мен, това така и не се случи. Просто исках да споделя разочарованието си. Дадох 550лв за лазер и консултация (цена която съществено се различаваше с обявената в сайта им ориентировачна цена) и накрая при проблем дори не благоволиха да ми съдействат.

Общи условия

Активация на акаунт