Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 772
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Относно количеството в устните - ходихме заедно с моя приятелка, и двете си имаме устни, целяхме само оформяне и сочност. Козметоложката държи на естетиката и наистина само ги контутира. И на двете станаха много красиви, и за двете трябваше да е по 0.5, но в моите си се събра 1 мл. А даже като гледам сега приятелката ми, сякаш на нея дори повече и личи. Така че като ви разберат правилно какво искате, то ще си покаже колко трябва между тези двете количества. Според мен пък си сложете. Но търсете в снимките на този, който ще ви ги слага, масово да виждате естетика и красота, както виждахме при нашата, не напомпаност.

Точно това целя. Никакви промени, никакви различни форми. Лек обем, леко увеличени и контур.
Bkack cat и аз така мисля.
Като цяло и сега си ги харесвам. Никога не съм била за такива филъри, защото масово, на който и да срещам не са направени добре.
Обаче сега видях на една позната 0,5 мл съвсем лека промяна, супер естествено разкош. И ги е правила там където мисля и аз да отида.

# 601
Caroline_Bingley, мисля че е задължително да съчетаете устните със запълване на назолабиални. Увеличаването на устните ще ги подчертае повече, а вие имате лека загуба на обем в назо. Тоест - действайте комплексно, а не на парче Simple Smile или не действайте изобщо Simple Smile

# 602
Моля да ми препоръчате къде да отида за премахване на брадавички около очите и по врата?

# 603
Каролин, аз не бих пипала изобщо тези устни. След. 2-3 г или когато се позагуби обем, но сега са си чудесни.

# 604
Моля да ми препоръчате къде да отида за премахване на брадавички около очите и по врата?
не мога да дам препоръки, понеже не казваш за кой град става въпрос, но не го прави с лазер, на мен ми останаха белези.
Каролин, хубаво момиче си, не пипай нищо по себе си. След няколко години, когато имаш нужда започни.
Някой с мнение за филър Скулптра или както там се пише, че от Морфеуса не видях резултат, а минаха 4 месеца.

# 605
На мен също ми махаха брадавици от лицето, 2 под окото и по врата нямам нито един белег.

# 606
За брадавиците, на мен са ми махали няколко пъти и на приятелка след раждане и се появиха стотици и тя ги маха където аз. Нямаме белези и  двете, но като всяка подобна процедура поне 3-4 месеца трябва да се пазиш от слънце.
Аз си купих лазерна химикалка и сега си ги махам сама. Само на клепачите ми е по- трудно защото боли много, но за щастие само веднъж ми се наложи.

# 607
  • I want it all and I want it now.

Аз си купих лазерна химикалка и сега си ги махам сама. Само на клепачите ми е по- трудно защото боли много, но за щастие само веднъж ми се наложи.
Може ли линк кьм тази химикалка. Благодаря

# 608
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вчера сложих филъри в околочния контур (о,5 мл на всяка страна) и в smile line. (0,5 мл на всяка гънка).
Вмомента съм подута,не е нещо сериозно и вчера не можех да си пипна лицето от болка,но днес е търпимо.До 2-3 дни ще съм се оправила.
Доволна съм от инжекторката и към края на годината ще ми направи устни. Спомена за нова техника на поставяне.Нейните устни са феноменални като форма и обем и ще ми направи такива.

Съжалявам,че не отидох още през октомври при нея.

# 609
При кого ходи, ума ли снимки на устниге някъде?

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В Щатите съм и ходих в OVME.

Намерих снимка,но е усмихната.Каза,че филъра й издържал година и половина,докато с Кисс максимум 9м.
Аз също съм с Кисс и наистина при мен максимума е 1г.

# 611
Здравейте, каква е разликата между лазерно подмладяване на клепачи и неоперативна блефаропластика с джет плазма? Кое е по-подходящо за стягане на кожата?

# 612

Може ли линк кьм тази химикалка. Благодаря

Показвам ти я в Али https://es.aliexpress.com/item/1005001859407555.html

Аз си я купих от Амазон, но е абсолютно същата.
Въпреки че казват че става за татуировки и какво ли още не, не е вярно.
Нищо не се боде, просто допираш върха на писалката до брадавицата и тя изгаря. Само за това бих я използвала. Питах лекар дали има някаква вреда, каза ми че не.

# 613
Някой има ли опит с лазерно подмладяване Genesis?

# 614
  • Някъде там
Здравейте прекрасни!
Първо да кажа, че нямам никакви намеси по себе си. Няма и да имам освен ако много не ми се наложи в бъдеще.
Но напоследък ми се иска много да си сложа филър в устните.
Имам си хубави устни. Нищо им няма. Харесвам  си ги много. Не са тънки, не са малки.
 Искам много фина намеса. Само контур, обем и пухкавост.
Влизам в темата за да проуча.
Защото нищо не разбирам.
Предпочитам да ги направя в Пловдив.
Има страхотни отзиви за доктор Каляшева.
 Сигурна съм, че има много доволни от нея. Обаче като се сетя какви потресаващи устни направи на влогърката Polina Sofia...
И не знам при нея защо така се е получило.
Разбира се това е единичен случай.
На мен може да не ми харесват, на друг може да му харесват.
Та, записвам де да набирам кураж и да събирам мнения при кого да отида.
Препоръчаха ми няколко специалиста в Пловдив. Но резултатите не ми допадат.
Доста патешки и огромни са за моя вкус.
Аз също като теб нямам корекции и тази година съм решила да направя устни при доктор Каляшева.
В страничката гледах доста естесвени резултати.

Друга опция ми е е д-р Хайдудова, която работи в града в който жиевя.
https://www.facebook.com/HaydudovaAestheticCenter/photos/

Общи условия

Активация на акаунт