Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Трябва да го спреш 7 дни преди пилинга и 7 дни след.

# 196
На деколтето също могат да се правят лазерни процедури и/или микронидълинг. След това при нужда и Радиес, ХармониКа, мезотерапия.
Къде препоръчвате да се направят?

# 197
Мами здравейте!

Има ли някоя мама, която е правил някаква естетична процедура и е кърмила?
Моят момък е на 10 месеца и много искам да си сложа устни - не се кърмим често! Имам оферта в момента и просто исках да знам Вашият опит?

Никой не може да ми обясни също ако не се препоръчва - защо - някоя мама компетентна ли е?

# 198
  • в 1001-та нощ
На деколтето също могат да се правят лазерни процедури и/или микронидълинг. След това при нужда и Радиес, ХармониКа, мезотерапия.
Къде препоръчвате да се направят?

Аз ходя при д-р Михайлов в Скинлайн

# 199
  • Варна
Момичета, септември сложих Джувидерм по контур на устни, имам малки бръчици там. Обаче забелязвам, че вече ефекта почти го няма. Мога ли да сложа друга марка дилър. Според някои специалисти след Джувидерм се слагало само такъв на марката? Аз до сега не съм чувала, но да кажем, че съм начинаеща. Ще помоля за менени.

# 200
Сега имаше страхотен лайф на д- р Лафчис и д-р Чилингирова от Дерма акт в инстаграм.

# 201
Изпуснах го Sad Те имат вече
операционна в Дерма акт и ще правят сериозни интервенции.

# 202
  • в 1001-та нощ
Ехеее... Сериозна работа Simple Smile

Живите излъчвания мисля се записват и после могат да се гледат Simple Smile

# 203
Привет, момичета! Записах си час за IPLтерапия. Някоя от вас правила ли е такава процедура и какви са отзивите ви?

# 204
Момичета, нова съм моля за съвет 🙏
Много съм притеснена ,да не кажа в паника . На 36 години съм запълвах назолабиални на 22 ноември при лекар дерматолог.  Сложи ми малко и каза ,да дойда на преглед и
дооформяне след седмица . Сега втори ден имам такава неравност ,ясно изразена при усмихване  ( прикачвам снимка ) . Според нея всичко е наред и трябва, да изчакам . Но аз съм притеснена.

# 205
Момичета прави ли се нещо специално след процедура за устни?. Например да не се пуши или друго? Да не си в период на цикъл или да трябват масажи или вода, такива работи.. При челото май имаше да не си легнал след това, или каквото трябва да се знае.

# 206
Момичета, бихте ли ми припомнили къде в София сте си слагали бустери под очи- рестилейн?

Дермаакт само се сещам, но имате ли препоръки и за други места?

# 207
При д-р Каляшева има Restylane.

# 208
Момичета прави ли се нещо специално след процедура за устни?. Например да не се пуши или друго? Да не си в период на цикъл или да трябват масажи или вода, такива работи.. При челото май имаше да не си легнал след това, или каквото трябва да се знае.

Трябва да се пие вода, за да може хиалуронът от филъра да се свърже с водата. Не мачкаш и масажираш мястото, не се препоръчва алкохол около 12 часа, за да не разтвори алкохолът съсиречето, което се е образувало на мястото на инжекциите и да стане хематом. За пушенето - няма изрична забрана, но пушачите доста по-бързо разграждат филъра, така че ако пушиш, ефектът вероятно ще е по-кратък.

# 209
И не се пуши известни часове .

Общи условия

Активация на акаунт