Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 881
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Филър в слепоочието може ли да отвори леко окото при паднал клепач?

# 436
Здравейте момичета,

Знаете ли дали Хил Клиник са махнали ценорасписа от страницата или аз не го виждам...?
Казаха ми че са вдигнали бая цените, но не мога да видя колко. Имам да ходя за ботох скоро и не мога да се ориентирам..

# 437
  • в 1001-та нощ
Аз не помня там да е имало ценоразпис. Цената се коментира с лекаря на място.

# 438
# 439
Д-р Ванеска в Хил клиник ли работи?

# 440
  • в 1001-та нощ
Има собствена клиника.

# 441
Има собствена клиника.
Оооо, не знаех...

# 442
На Хил цените наистина доста впечатляващо са скочили! Навсякъде ли е така?

Това което си правех септември ми струва 1350лв, по нови цени ще е 1950-2100лв.

# 443
Здравейте, препоръчаха ми 3Д лазерно подмладяване и няколко процедури мезотерапия под очите.
Интересува ме някой има ли опит, има ли наистина ефект, не ми се ще да си хвърлям парите на вятъра. Целя леко стягане на порите, стимулация на колаген, изчистване на червенина, нищо кой знае какво, общо освежаване.

# 444
Здравейте, започнах липолитик за двойна гуша, един път до сега, написала ми е 4 процедури, но и от първата сякаш усещам разлика. Пак така, първи път ретинолов пилинг, като ходя да ми инжектира липолитика, ще го правя и него. Абсолютно нищо не усетих от пилинга, но някакси цялостно усещам кожата си по-озарена седмица по-късно.

# 445
  • София
Здравейте, препоръчаха ми 3Д лазерно подмладяване и няколко процедури мезотерапия под очите.
Интересува ме някой има ли опит, има ли наистина ефект, не ми се ще да си хвърлям парите на вятъра. Целя леко стягане на порите, стимулация на колаген, изчистване на червенина, нищо кой знае какво, общо освежаване.
Здравейте,аз съм правила Clear lift в Хил Клиник-пакет от 3 процедури(по спомен около 500лв всяка преди 2 години).Ефекта е точно такъв,какъвто искате-освежаване и по-сочна кожа,но аз съм над 40год и за мен това не бе достатъчно.Тоест аз не бих повторила,но ако е за по-млада кожа мисля,че си струва.Няма възстановителен период.

# 446
Боли ли? Има ли сериозно подуване след това? Къде ходиш?
Здравейте, започнах липолитик за двойна гуша, един път до сега, написала ми е 4 процедури, но и от първата сякаш усещам разлика. Пак така, първи път ретинолов пилинг, като ходя да ми инжектира липолитика, ще го правя и него. Абсолютно нищо не усетих от пилинга, но някакси цялостно усещам кожата си по-озарена седмица по-късно.

# 447
Здравейте! Не видях тема за естетическа стоматология и затова пиша тук. Според мен пак си е вид естетическа процедура. Препоръчайте ми лекар в София за поставяне на фасети.

# 448
  • тук и там
Моля, препоръчайте ми нещо за отпусната шия -но нещо изпробвано, от което сте останали доволни. В последно време -не толкова бръчките са ми поблем,колкото това отпускане на кожата точно там.

Ако сте забелязали ефект от някаква козметика, също моля за препоръки.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 18:24 от Кайсия

# 449
Боли ли? Има ли сериозно подуване след това? Къде ходиш?

Процедурата мога да кажа, че е почти безболезнена (като ориентир бих казала, че и ботокса е безболезнен, но пък хиалурона в устата мноого ме боля). След това се поду вътре като на топченца, където е слагано за 3-4 дни, казаха ми да правя масажи на шията, но тези дни не правих заради това, че наболяваше. Визуално не мога да преценя поду ли се, сякаш по-скоро само така го усещах, без да е видимо.

Общи условия

Активация на акаунт