Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Моля, препоръчайте ми нещо за отпусната шия -но нещо изпробвано, от което сте останали доволни. В последно време -не толкова бръчките са ми поблем,колкото това отпускане на кожата точно там.

Ако сте забелязали ефект от някаква козметика, също моля за препоръки.

Препоръчвам ти Радиес. Върху шията ефектът е невероятен. Преди 3 години правих на шия и деколте и резултатът много ми хареса, а и се задържа около 2 години. Тази пролет пак мисля да повторя.

# 451
Моля, препоръчайте ми нещо за отпусната шия -но нещо изпробвано, от което сте останали доволни. В последно време -не толкова бръчките са ми поблем,колкото това отпускане на кожата точно там.

Ако сте забелязали ефект от някаква козметика, също моля за препоръки.
От мезоконците на лице се отказах, че ми омръзна да ме боли, но за шия и провиснала гушка ги препоръчвам. Най- дълготраен ефекта беше в тази зона.

# 452
  • София
Milanda, сподели моля подробности, къде и кой лекар ти слага мезоконците?

# 453
Здравейте, въпросът ми не е точно за естетична процедура, но се надявам да ми помогнете. Търся място с добър масаж на лице тип лимфодренаж (за отстраняване на задържана вода и отоци). Специално за лице питам.

# 454
При мен Радиес нямаше уау ефект на шията.А и увисването идва от лицето, та …

# 455
Аз също не бих повторила Радиес. Не видях разлика...

# 456
Аз съм си правила само на лице, имаше много добър ефект. Е, не бива да се очакват чудеса, не е пластична операция, но съм доволна. Препоръчаха ми го много и за шия, едва ли не единственото, което работи (без операции).

# 457
момичета, споделете как се грижите за кожата - стъпки за почистване, екфолиране, пилинг/ако правите/ маска и т.н. Как точно подхождате?
също така ме интересува липолитикът, как се използва, има ли наистина ефект при брадичка? Бих се радвала, ако споделите, впечателния. Благодаря

# 458
Аз съм си правила само на лице, имаше много добър ефект. Е, не бива да се очакват чудеса, не е пластична операция, но съм доволна. Препоръчаха ми го много и за шия, едва ли не единственото, което работи (без операции).

Какъв беше ефекта ? И на каква възраст го прави ?😘

# 459
Правих на 35. Бях много слаба и лицето в долната част малко се отпусна и увисна. След инжекциите се подух малко, но лекарката ме убеди, че е нормално. Около две седмици, може и повече мина моето възстановяване, което е повече от обичайното, но мина. Долната челюст и брадичката се оформиха като на снимка. При мен цялата долна една трета на лицето се повдигна видимо и стана много младежки и приятно. Бих го направила и на шията.

# 460
Здравейте!

Търсих с търсачката София ботокс, но не ми излизат резултати.

Можете ли да ми препоръчате много много добра клиника в София за ботокс? Simple Smile

На 34 съм, имам съвсем минимални мимически бръчки около устните/ на челото започвам да ги виждам при определена светлина, и целта ми е да се забави процесът. Не искам нищо фрапантно, или забележимо.
Четох за бейби ботокс - това е просто по-малко количество? Сигурно с това бих започнала.

Благодаря!

# 461
Няма смисъл от “бейби ботокс” на 34. Резултатът ще е минимален, ако изобщо има. Това е съвсем нормална възраст за обикновена терапия с ботокс и в комбинация с апаратни процедури, ще стане добре.

# 462
  • sofia
Здравейте! Мисля да сложа още малко в устните. Някой правил ли е при https://www.facebook.com/dr.ivanka.temelkova ? Имат хубава офера и затова се интересувам от мнения. 🙂

# 463
Beauty queen , при кой лекар беше радиеса?

# 464
Радина Денкова.

Общи условия

Активация на акаунт