Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Момичета от София,

Може ли да ми препоръчате някой, който надежден да ми сложи ботокс в края на месеца да пробвам да се свържа?
Имам само 2 дена опция и Хил и Ванеска  нямат часове.

# 466
Каляшева?

# 467
Аз не бих рискувала после да не мога да се върна на ретуш.

# 468
Аз не разбрах въпросът, как два дена, а в края на месеца?

Аз например поставих ботокс на 14ти, заминах на почивка и на 24 се върнах и отидох за ретуш.

Ретушът е ззадължителен, дори и да няма нужда е хубаво дерматолога да види резултата 10-14 дни след първоначалното поставяне.

# 469
Момичета от София,

Може ли да ми препоръчате някой, който надежден да ми сложи ботокс в края на месеца да пробвам да се свържа?
Имам само 2 дена опция и Хил и Ванеска  нямат часове.

Дерма Вита - д-р Паскова. Правила съм ботокс при нея, всичко ок.

# 470
Живея в чужбина. Ще съм в Сф 2 дена, въпреки че вече няма почти разлика в цената мислех да си сложа ботокс в Сф както винаги.  
Винаги съм ходила при Валянова в Хил и дори когато съм имала възможност за ретуш не е бил нужен.

# 471
Тогава аз не бих рискувала при друг лекар, непознат за мен.При мен почти винаги се налага ретуш.Слагала съм при двама досега.

# 472
Здравейте, момичета! За много години.

Случвало ли ви се е след поставяне на ботокс, да получите тик на лицето (бузата) (както, когато окото "играе")? След ретуша в началото на декември, лявата ми буза почти постоянно "играе", така че чак горната ми устна се мести.
Напоследък имах стресови събития, може и от това да е, но никога досега не ми се е случвало, а и стана почти веднага след ретуша. Направо ме побърква.

# 473
Магнезий започвай.Според мен е съвпадение.Аз бях с такива тикове по цялото тяло в един момент, пръстите на лявата ми ръка се движеха сами, после мястото се сменяше.Трябва време да започне да действа магнезият, пине няколко дни.

# 474
Да, имала съм след ботокс - окото ми по този начин "играеше", да не говорим, че имах изтръпване на челото и изобщо голям дискомфорт. Това ми беше първият опит с ботокс и не се осмелявам да повторя, макар че имам нужда в областта на гневната бръчка.

# 475
При мен след последния път /3 пореден през 8-9 месеца/ ботокс на пачи крак се събуждам с отоци, които реално не спадат през целият ден, а само леко намаляват.И така се получи обратен ефект според мен.Не съм забелязала до сега да съм отичала след ботокс.

# 476
  • Варна
Много неприятно. Нещо като трайно блокиране на лимфата се е получило, но пък би трябвало да отшуми с намаляване ефекта от ботокса.. С лимфен дренаж на лице пробали ли сте? Ботокс сложих последно януари миналата година на чело и пачи крак. Не че нямам нужда, но засега се въздържам.

# 477
Не съм се сещала да пробвам с лимфен дренаж на лице.Пробвах с ролер, но нямаше видим резултат, може би е слабичък ефекта на ролера за този проблем.

# 478
  • Sofia
Ако някой си е правил устни при Трендафилова, може ли да сподели – тя, като цяло, умее ли да ги прави плоски? Гледам, че с контура сякаш се справя добре, но нито едни от устните не са снимани в профил, за да се види дали не са като човки...

# 479
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! За много години.

Случвало ли ви се е след поставяне на ботокс, да получите тик на лицето (бузата) (както, когато окото "играе")? След ретуша в началото на декември, лявата ми буза почти постоянно "играе", така че чак горната ми устна се мести.
Напоследък имах стресови събития, може и от това да е, но никога досега не ми се е случвало, а и стана почти веднага след ретуша. Направо ме побърква.

Аз съм чела за такъв страничен ефект - мисля, ако се засегне нерв. Аз бих го обсъдила с лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт