Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 854
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Писала съм преди - при мен се получи.
Потрепване....дискомфорт...и след време всичко приключи с мускулен спазъм на челото само от едната страна, което ми изкриви лицето завинаги.
Дано Ви се размине леко

Здравейте, момичета! За много години.

Случвало ли ви се е след поставяне на ботокс, да получите тик на лицето (бузата) (както, когато окото "играе")? След ретуша в началото на декември, лявата ми буза почти постоянно "играе", така че чак горната ми устна се мести.
Напоследък имах стресови събития, може и от това да е, но никога досега не ми се е случвало, а и стана почти веднага след ретуша. Направо ме побърква.

# 496
Калина, много съжалявам Sad Това няма ли оправяне някак?
BadKarma, мисля, че дермапен е подходящ за теб.Какво искаш за подобриш?

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 13:44 от ДХ3

# 497
Здравейте. На 31г съм почти, имам гладко лице,нямам бръчки с изключение на т.нар. гневни бръчки . Поне така мисля, че се наричат - между веждите,над носа. Много ме дразнят, защото при всяка мимика се виждат ( поне така си мисля де) ,иначе в спокойно състояние на лицето ги няма. Никога не съм су правила никакви процедури и не съм наясно за тези бръчки какво се прави? Има ли нещо различно от ботокс? Колко време трае ефекта? Да допълня, че изпитвам голям страх от игли и всякакви интервенции и не знам как ще се престраша. Моля който има опит да сподели какви са вариантите в моя случай..

# 498
Почти всеки човек при мимика ги има.Щом в
спокойно положение няма поражения, правете си масажи(йога за лице, ролер).Може да правите тейпинг за
превенция(кинезиолепенки се лепят на кожата нощем).

# 499
Е,като се вгледам не че съвсем ги няма - има леки черти от двете страни,но като се гримирам не личат. Ако има по-безобидн вариант от ботокс,бих се подложила, защото ме дразни и само се вторачвам..

# 500
Почти всеки човек има.Аз съм на 45 и повече
от това  не е станало като бръчка.Слагам ботокс от 2г., така че “бръчките” са се формирали отдавна.Но не личат и не е изявена глабелата, така че
може би се вглеждаш
повече:
Скрит текст:

# 501
ДХЗ, това в смръщено положение ли е или в отпуснато?

# 502
Здравейте, издвам с един бъзр отзив за Ванеска попълване марионетни и долен контур, имаше струпване на материал на няколко места доста зле поставен, с Трендафилова от Дерма акт разградихме след като ми показа неравномерното поставяне с ултразвук та видях с очите си колко топчета имаше и някъде цели ленти, поставянето беше с канюла, мисля че повече няма да повторя, предишния път под очите нещо ме обърка и се образуваха едни дупки под очите след RRS МЕЗО ...
Ще видя сега Трендафилова как ще попълни щетите.

# 503
Здравейте,

Моля за препоръка за пилинг или подобна процедура на лице, подходяща по време на инвитро или бременност. За София. Благодаря!

# 504
ДХЗ, това в смръщено положение ли е или в отпуснато?
Отпуснато.Така си е от 10г и не се променя.

# 505
И при мен изглежда така. Това положение е идеално, но ботоксът не ги ли заглажда напълно?

# 506
Ако са се образували, по-скоро не.То много зависи.Така снимамо отблизо се набиват на очи, но реално не личат никак.Затова и ботокс за 1 път сложих само на чело.

# 507
  • София
Здравейте и честита нова година момичета!

Преди коледа си поднових ботокса при д-р Михайлов в Скинлайн. Последно при него слагах филър в темпоралната област и малко в скули - много бях доволна. Сега за ботокса - аз слагам може би от около 2, 3 години ботокс, като последните пъти в Дермаакт - цяло чело за 500 лв. Сега при д-р Михайлов правихме пак цяло чело, обясни ми че действа по протокол, ще имам лека мимика над веждите и така и стана, само че малко се изненадах с цената-таксува се на единици - излезе ми около 760 лв.
Сега имам мимимка над веждите и ме притеснява, да не ме пусне скоро. Преди спокойно си изкравах 6,7,8 месеца с прилично чело. Обмислям и някаква мезотерапия, искам нещо без филъри, обеми, просто совежаване, ако може и да не е 1000лв., на 40 години съм и някак повяхнала се чувствам.
Освен това имам естествена асиметрия в устните , левия край на горната устна е по плътен от десния, и не знам дали някой може да го коригира това, без да си личи от километър. Приемам съвети.

Интересувам се и от интравенозните терапии - някой пробвал ли ги е, работят ли. Имам едни 2,3 досадни килограма, които си мечтая да разкарам бързо и лесно Laughing, но не искам да хвърля поредните 200-300 лв за
нищо.

Благодаря за темата и с интерес ви следя!

# 508
И аз мисля, че не личат. Мислех, че ако сложа ботокс, ще ми стане почти напълно гладко челото. Няма ли някоя от вас, на която от такова положение да се изгладило челото?
Тоест, ако сложа сега, ще е за задържане на сегашното положение горе-долу? Което пак не е е зле.

# 509
Здравейте, на 15 декември 2022 си сложих хиалурон в устните, но много бързо се разгради. Харесах много резултата, но само докато имах отток след това по малко и от месец все едно не съм си слагала. Каква ли е причината за бързото му разграждане?

Общи условия

Активация на акаунт