Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, на 15 декември 2022 си сложих хиалурон в устните, но много бързо се разгради. Харесах много резултата, но само докато имах отток след това по малко и от месец все едно не съм си слагала. Каква ли е причината за бързото му разграждане?
Трябва да пиете доста вода ,за да не се разгражда толково бързо.Не трябва да масажирате  .Освен това ,ако за първи път поставяте ,почти е незабележимо като спадне оттока.

# 511
  • София
Вида филър също има значение. Какво сложи?

# 512
А и количеството.

# 513
Здравейте, на 15 декември 2022 си сложих хиалурон в устните, но много бързо се разгради. Харесах много резултата, но само докато имах отток след това по малко и от месец все едно не съм си слагала. Каква ли е причината за бързото му разграждане?

Ако пушите, се разгражда значително по-бързо.

# 514
Здравейте отново! Дано не съм извън темата. Чудя се дали мога да направя нещо за веждите си, освен перманентен грим. Толкова са тънки и редки, а дори не ги скубя изобщо. За сметка на това космите са дълги. Веднъж на вятър все пак се сещам да ги почистя, но не съм особено доволна. Иска ми се някак по-поддържани и оформени да изглеждат, но по естествен начин. И ако може малко по-плътни, но без прекалено боядисване (забравих името на тази процедура, при която ги щамповат полуперманентно и всичките излизаха като от един и същ шаблон)

# 515
Вида филър не го помня, но беше 1мл. По-малко от месец и все едно не съм си правила нищо, пък толкова ми харесваха първите дни 😊

# 516
Искате ли да качите снимки на устните преди, с оток и сега?

# 517
  • в 1001-та нощ
Здравейте отново! Дано не съм извън темата. Чудя се дали мога да направя нещо за веждите си, освен перманентен грим. Толкова са тънки и редки, а дори не ги скубя изобщо. За сметка на това космите са дълги. Веднъж на вятър все пак се сещам да ги почистя, но не съм особено доволна. Иска ми се някак по-поддържани и оформени да изглеждат, но по естествен начин. И ако може малко по-плътни, но без прекалено боядисване (забравих името на тази процедура, при която ги щамповат полуперманентно и всичките излизаха като от един и същ шаблон)

Аз нанасям серум за растеж на мигли. Има впечатляващ резултат - където имаше дупчици се запълних и се оформиха опашки. Преди след чупката нямаше почти нищо. А сега има доста прилични опашки.

# 518
Алена, би ли споделила кой е продукта? Може и на лично, за да не е реклама.

# 519
Давай на публично, за да не те питаме една по една 😜

# 520
  • в 1001-та нощ
Бонилаш ползвам Simple Smile Ревиталаш е доста по скъп. Мисля да купувам едни капки за очи, които съдържат това в-во и са по-изгодни.

# 521
Тези капки не са ли за глаукома? Не може да се използват просто ей така.

# 522
Веднъж на вятър все пак се сещам да ги почистя
"От дъжд на вятър" се казва. И да не е офтопик, аз ползвам един евтин полски серум за мигли Випера, който съдържа биматопрост и има ефект.

# 523
Алена, това не е ли за мигли? Нали за същото нещо говорим... с него мажеш веждите ли?

# 524
  • в 1001-та нощ
Точно така - за мигли са, но се прилагат на веждите.

Капките не се капят в очите. С тях се мажат веждите.

Общи условия

Активация на акаунт