Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 755
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
[/img][/img]
Искате ли да качите снимки на устните преди, с оток и сега?

# 526
  • в 1001-та нощ
Почти не се забелязва разлика Thinking

# 527
Не виждам снимка?

# 528
Почти не се забелязва разлика Thinking
[/quote
  Да, така е. Явно мл ли са малко и аз незнам

# 529
Аз не виждам снимка.

# 530
# 531
Горната е “преди”, долната “след” ли?
Да, почти няма разлика.Чела съм за такива случаи.Опитайте пак с друг филър след 2-3 месеца.Но ако след 3-4 пъти поставяне няма никакъв резултат, може би няма да се получи.

# 532
Горната е “преди”, долната “след” ли?
Да, почти няма разлика.Чела съм за такива случаи.Опитайте пак с друг филър след 2-3 месеца.Но ако след 3-4 пъти поставяне няма никакъв резултат, може би няма да се получи.
преди
със оток
и след 😊

# 533
  • Blondeville
mamamim_34, наистина не се забелязва разлика, НО пък филърът над горната устна е леко мигрирал/направил ръб. Аз освен да смените филъра следващия път, бих Ви посъветвала да смените и доктора.

# 534
Насочила съм се къв д-р Михайлов скин лайн в София, за консултация за евентуално ботокс. Искам да попитам за хората посетили го в София, колко време преди процедурата се запазва час, колко се чака обикновено

# 535
  • Sofia
Някой ползвал ли е услугите на лекар от екипа на естетичен център "Св. Панталеймон" и може ли да сподели впечатления – цък? В случая става въпрос за нещо дребно – премахване на миниатюрна бенка (петънце) с лазер.

# 536
А да попитам къде в Русе около центъра има доктор който поставя филъри в устните?

# 537
И при мен същата работа. Ефект 0 Док каза, че така било първия път, само хидратация с натрупване било, ама много неприятно да ти оснане накрая само болката и дадени пари за нулев ефект.
Сега си мисля за Михайлов от skin line обаче като чета цени 700лв ботокс и се чудя дали да ходя.
Всички статии с бета са писани от дерма центрове естествено всичко е уао, а реално или трябва много процедури за ефект или трае три месеца.
За ретуша да попитам за чело и бръчка. Как да разбера че имам нужда от ретуш. Миналия път 14 единици все едно нищо бръчка та си седи два месеца не можех да се мръщя и това е.

# 538
При мен за 1 път устните си държаха 1,5г. и още имаше филър.По принцип и моят лекар каза, че при първото поставяне може да има по-нетраен резултат.
Колкото до ботокса и бръчките- някои бръчки не се изпъват след ботокс.Нужно е да сложи и филър.

# 539

Аз определено виждам разлика от преди и след.

Общи условия

Активация на акаунт