За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Попаднах на нова версия на zlibrary, обаче не мога да стопля как става тегленето
https://z-lib.is/

Аз сега пробвах новата версия на zlibrary. Със старият акаунт не ме пусна, но си направих нов и взе че влязох. Ама ще видим до кога ще е така.

# 256
  • Велико Търново
Е, не...няма да спойлвам,ама признавам си такава книга не бях чела . За "Покварени" пак да спомена.... то секс, то чудо...в повече ми дойде, ще прочета последните 5 страници и това е. Шен направо ми се струва скучна 😁 коледно ще хвана "Любов и неврони"

# 257
"Покварени" ми върви признавам си но аз обичам тежки характери ..захарницата ми беше много скучна особенно главната ,ще чакам лошия круз че ме грабна от откъса който четох ...

# 258
  • Бургас
Ако книгата,която четете се казва "Покварени" ,даже за всеки случай са сложили и череп на корицата , да знаете,че няма как главните герои да си разменят рецепти за торта, ще се занимават с други неща Simple Smile

# 259
  • Варна

Той я мрази... почти толкова, колкото я желае.

Джош Чен никога не е срещал жена, която да не успее да очарова, освен проклетата Джулс Амброуз.

Красивата червенокоска е трън в очите му от първата им среща и в същото време поглъща мислите му така, както никоя друга жена не го е правила.

Когато в една незабравима нощ враждебността им се превръща в страст, той ѝ предлага решение, което да я прогони от главата му веднъж завинаги. Споразумение с прости правила – просто секс.

Без ревност.

Без обвързване.

И без никакво влюбване.

Джулс Амброуз има една единствена цел пред себе си – да си вземе изпита за адвокат. Последното нещо, от което се нуждае, е да се забърка с лекар, който прави СТРАДАНИЕТО непоносимо... независимо колко неустоим е.

Но колкото повече го опознава, толкова повече осъзнава, че той е много повече от това, което е видяла първоначално и мразила толкова дълго време.

Братът на най-добрата ѝ приятелка.

Нейното възмездие.

И нейното единствено спасение.

Техните отношения са създадени в ада и когато демоните от миналото ги застигат, двамата се изправят пред истини, които могат или да ги спасят... или да унищожат всичко, за което са работили.

Книга трета от поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

Планираната дата на издаване е 14 януари 2023.

Единственият, който може да спаси Сера сега, е онзи, когото тя цял живот е планирала да убие.

Истината за плана на Серафина излиза наяве и разбива крехкото доверие между нея и Никтос. Заобиколена от хора, които не ѝ вярват, на нея ѝ остава само да изпълни дълга си. Младата жена е готова да направи всичко, за да унищожи фалшивия крал на боговете, Колис, и да сложи край на тираничното му управление над Илизеума.

Никтос обаче има план. И докато работят заедно, последното, което им трябва, е неоспоримата, изгаряща страст, бушуваща помежду им. Сера не може да си позволи да се влюби в измъчения Древен. Не и когато вижда пред себе си бъдеще, необвързано с нежелана съдба. Но споменът за споделеното удоволствие и непреодолимото желание е зов, на който и двамата не могат да устоят.

И когато Сера осъзнава, че иска да бъде нещо повече от консорт, опасността около тях нараства. Нападенията срещу земите им не спират, а Колис ги призовава в съда, което ги излага на нова опасност. Древната сила на Живота продължава да расте у Серафина, приближавайки я към края на нейното Отсяване. А без любовта на Никтос, тя няма да преживее своето Възнесение. Най-напред обаче трябва да се изплъзнат от лапите на Колис. Времето изтича. И за нея, и за двете царства.

Книга втора от поредицата ПЛЪТ И ОГЪН

Планираната дата на издаване е 21 януари 2023.

# 260
  • Бургас
Попаднах на нова версия на zlibrary, обаче не мога да стопля как става тегленето
Останах с впечатление, че е само за VIP членовете, което означава, че е платена платформа,

# 261
Здравейте мили момичета! Сайта на bg1lib е свален, има някаква забрана, сега установих, че са го затворили след като влязох да си сваля книжка /чета на български и на английски/. Това беше най-богатият сайт, можете ли да ми препоръчате друг богат /различен от рулит/. Извинете за оф топик темата, сега останах много неприятно изненадана.

# 262
  • София
В първи пост има.

# 263
  • Бургас
Останах с впечатление, че е само за VIP членовете, което означава, че е платена платформа,
По-нагоре едно момиче писа,че трябвало да си направи нова регистрация, защото със старата регистрация не ставало Засега нямало проблеми  до колкото разбрах

# 264
По-нагоре едно момиче писа,че трябвало да си направи нова регистрация, защото със старата регистрация не ставало Засега нямало проблеми  до колкото разбрах

Весела Коледа!
Сега не мога да вляза в zlib. Май ще си остана в tor браузърът

# 265
Излъгах се да прочета “Империя на желанието” на Рина Кент - книга без сюжет и дразнещ женски персонаж, освен това нямаше никаква химия или сексуално напрежение между Нейт и Гуинет, след средата ми беше все едно какво ще стане… meh

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 11:54 от Nabia

# 266
Рина Кент определено не е автор, който ще се хареса на всеки, още повече пък и в този  ред, в който решиха да я превеждат. Но пък я предпочитам пред  Пенелопе Дъглас.
 ,,Покварени" я дочетох по диагонал, а пък  сцената в парната баня според мен, беше напълно излишна. И в книгите на Рина секса е по-хард, но за моя радост липсват тройки, оргиии  и т.н. Blush

# 267
  • Враца
Весела Коледа!

Идвам да препоръчам трилогията The Rite. Малко дарк, много добре написана, завладяваща история и държи в напрежение до последните страници. Добре, че я четох вече завършена.
Имаше събития, които ме изправиха на нокти, но не бяха скалъпени просто за идеята.

# 268
Здравейте, знаете ли кога излиза втората книга от поредицата “Никога повече” в България?

# 269
  • Бургас
След като прочетох "Покварени ", поради липса на нещо по интересно прочетох и втората книга от серията и част от третата, преди Дивни Пери да пусне Timeless-пета част на Ларк Коув. След тия две и половина книги ,историята на Обри и Логън ми се стори ....скучна, предвидима и кратка (170 стр.)
Ето линк за теглене, ако искате да я прочетете и вие
Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=f0d3e56a73# - Линк за сваляне

Общи условия

Активация на акаунт