За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Като стана въпрос за съквартиранти, искам да ви споделя за "Съквартиранти по любов" на Фалън Балард нещичко. 😊Забавна, лека, приятна история. Препоръчвам я.

# 286
Мони, за мен продължението бледнее до първата книга. Има някои попадения, но не е нещо особено.

# 287
Ако става въпрос за продължението на “Никога повече” и аз така предполагам.. Дори не знам какво се предполага от сюжета след първата част, честно казано забелязвам подобна тенденция с всички автори, които изкарват бестселър. В 90% от случаите развалят всичко, почти с всяка поредица, която започна ме губят най-много до третата книга, в повечето случаи приключвам с втората, до там ми стига любопитството. 😅

Вмятам едно изключение, когато бях тийн четях само поредици, предимно с вампири 😂

# 288
  • Под звездите
Честита нова година на всички участници в темата. Искам да помоля за малко помощ читателите, които са наясно с творчеството на Л. Дж. Шен. Имам свалени книги на авторката. Някои от тях съм чела, някои не съм. Опитвам се да сложа някакъв ред в ел. си библиотека и се мъча да подредя книгите на Шен по поредици и нещо не мога да му хвана края. То така е като не отбирам английски. Сега да си дойда на въпроса. Имам следните книги:
Л. Дж. Шен  - трилогията Ол Сейнтс
    1/ Красиво безрасъдство
    2/ Раненият рицар
    3/ Разгневеният бог

Л. Дж. Шен  -Sinners of Saint -  продължение на предистория на трилогията Ол Сейнтс
    1/ Вишъс
    2/ Ракъс

Л. Дж. Шен  - Cruel Castaways
    1/ Безмилостен съперник

Л. Дж. Шен  - Boston Belles
    1/  Спароу-пленницата на звяра

Самостоятелни романи
    1/ В случай на чудо
    2/ Крадецът на целувки

След 1 час търсене успях да подредя това, но ми останаха две книги, които не знам дали са част от някаква поредица или са самостоятелни романи.
    1/ Игра с огъня
    2/ Лошият Круз
Та въпросът ми е: Последните две книги част от поредица ли са и горепосочените поредици свързани ли са помежду си? В каква последователност се четат?

# 289
Игра с огъня и Лошият Круз са си самостоятелни книги.

# 290
Честита Нова Година и от мен момиче!
eidin Игра с огъня и Лошият Круз са си самостоятелни книги.
Sinners of Saint (като тук има още две книги и една пред история и не се знае дали ще ги преведат) е преди Ол Сейнт.
Спароу-пленницата на звяра - предистория и тук има 4 книги
Безмилостен съперник не съм я чела, но съм я заредила и ще бъде след поредицата ЛАРК КОУВ на Девни Пери. Малко ми са тъжни на моменти, но ми харесва за сега.

P.S. Дано тази година преведат наистина интересни книги.

# 291
  • Бургас
Порочни игри ми харесва повече от Порочна любов, даже и от Порочна омраза

# 292
Здравейте. Не знам дали е точно за тук този въпрос, но все пак ще опитам. Някой друг да има проблем с отварянето на раздела за предстоящи книги на сайта на Ера?

# 293
Здравейте. Не знам дали е точно за тук този въпрос, но все пак ще опитам. Някой друг да има проблем с отварянето на раздела за предстоящи книги на сайта на Ера?

На мен ми е бяло всичко и нищо не ми отваря .

# 294

На мен ми е бяло всичко и нищо не ми отваря .
И при мен е по съшия начин Weary

# 295
Здравейте,бих искала да ви попитам Лошите Круз в електронен вариант ли го имате ?
Честита нова година на всички участници в темата. Искам да помоля за малко помощ читателите, които са наясно с творчеството на Л. Дж. Шен. Имам свалени книги на авторката. Някои от тях съм чела, някои не съм. Опитвам се да сложа някакъв ред в ел. си библиотека и се мъча да подредя книгите на Шен по поредици и нещо не мога да му хвана края. То така е като не отбирам английски. Сега да си дойда на въпроса. Имам следните книги:
    1/ Красиво безрасъдство
    2/ Раненият рицар
    3/ Разгневеният бог

Л. Дж. Шен  -Sinners of Saint -  продължение на предистория на трилогията Ол Сейнтс
    1/ Вишъс
    2/ Ракъс

1/ Безмилостен съперник

Самостоятелни романи
    1/ В случай на чудо
    2/ Крадецът на целувки

След 1 час търсене успях да подредя това, но ми останаха две книги, които не знам дали са част от някаква поредица или са самостоятелни романи.
    1/ Игра с огъня
    2/ Лошият Круз
Та въпросът ми е: Последните две книги част от поредица ли са и горепосочените поредици свързани ли са помежду си? В каква последователност се четат?

# 296
Здравейте,бих искала да ви попитам Лошите Круз в електронен вариант ли го имате ?
Скрит текст:
    1/ Красиво безрасъдство
    2/ Раненият рицар
    3/ Разгневеният бог

1/ Вишъс
    2/ Ракъс

1/ Безмилостен съперник

Самостоятелни романи
    1/ В случай на чудо
    2/ Крадецът на целувки

1/ Игра с огъня
    2/ Лошият Круз
Има го в Рулит
[/quote]

# 297
Много благодаря за отговора,но от този сайт не успявам да разархивиеам файловете,как точно става?
Скрит текст:
    1/ Красиво безрасъдство
    2/ Раненият рицар
    3/ Разгневеният бог

1/ Вишъс
    2/ Ракъс

1/ Безмилостен съперник

Самостоятелни романи
    1/ В случай на чудо
    2/ Крадецът на целувки

1/ Игра с огъня
    2/ Лошият Круз
Има го в Рулит
[/quote]

# 298
  • Бургас
Игра с огъня и Лошият Круз са отделни книги. За тях ли е въпроса в каква последователност се четат или за всички,които имате на Шен?
В Рулит гледам са качили Бордън 1 , Бордън 2 и Хоук на R.J. Lewis.Да сте ги чели?

# 299
Бордън не е лоша (нещо като Лев е, но е по-хубав), а Хоук още не съм я чела

Общи условия

Активация на акаунт