За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Появи се още вчера.Аз я имам,но сега си самоналожих бан и не чета нищо странично Simple Smile
https://dox.abv.bg/download?id=737e01d1ff# - Линк за сваляне

# 391
Днес приключих " Теменужки през март " на Сара Джио и съм разочарована от историята.

# 392
  • Euskal Herria
Христо Блажев:
Цитат
След като "Аристократът" (https://www.ciela.com/aristokratat.html) стигна до много читатели, днес чета последната коректура на "Moody" (българското заглавие е обект на разгорещени спорове), още един любовен роман от Пенелъпи Уорд, очаквам да излезе към края на следващия месец.

Довърших "Лошият Круз". Ами... надали ще я препрочитам.

# 393
  • Бургас
Аз си поръчах книгата на Меган Куин Любов от втори поглед и Преследването на Ел Кенеди от Ориндж с 20% намаление. Предполагам в понеделник ще мога да ги взема от книжарницата /поръчах до там за да не се налага да поръчвам още книги за да достигна безплатна доставка, а и ми е близо до работа/
Междувремено започнах Blood of My Monster - Rina Kent, но съм още на 20% и е рано за мнение. Slow Burn щял да е моля ви се. За сега така върви де, няма и намек за романтика. ОБАЧЕ трилогията е свързана, очаквам отворен край и ако наистина е така, много ще ме е яд, че съм започнала да чета преди да излязат всички книги.
Като си спомня как ме оставяше на нокти докато издаваше поредицата за Адриан и Лиа /Леночка/..........

# 394
  • Разпиляна във въображението
Приключих с две книги на почивката и от скромната библиотека в хотела си взех "Изгубеният лорд" на Мери Джо Пътни. Скоро не съм чела исторически роман.

# 395
Миналата седмица бях по цял ден вкъщи и като се започна едно четене, прочетох половината книги на Шен, другата половина съм слушала в storytel. Искам да чета нещо подобно, но все не попадам на нещо интересно. Бихте ли ми препоръчали нещо подобно?

# 396
Предстоящо от Сиела.

„Човешкият глас е нишката, която свързва една душа с друга.“

След като обещаващата ѝ филмова кариера е прекъсната от нелеп инцидент, Суони Честър открива новото си призвание в четенето и се превръща в една от най-успешните и обичани разказвачки на аудиокниги. Необикновената професия ѝ носи удовлетворение, престижни награди и възможност да се грижи за баба си – някога шармантна холивудска старлетка, която започва да губи паметта си.

Суони пристига в Лас Вегас за БиблиоКон – най-голямото събитие за почитатели на книгите в САЩ, за да води панел „Романтична литература“, която всъщност ненавижда. Никой обаче не знае, че кариерата на Суони започва със записи на страстни любовни романи под псевдоним. И макар че днес тя записва само най-доброто от световната литература, почитателите на романтиката все още копнеят за нейния глас.

Разбира се, Вегас си е Вегас и Суони неочаквано среща красив и мистериозен Чаровен Непознат, с когото прекарват една вихрена нощ, преди пътищата им да се разделят… завинаги?

Когато се завръща у дома, Суони получава предложение, на което не може да откаже. Култовата авторка, с чиито романи всъщност започва разказваческата кариера на Суони, е завещала един последен сценарий за страстен аудиороманс, който може да бъде разказан само от нея и Брок Макнайт – най-желаният, но и обвит в мистерия глас в бранша. Притисната от трупащите се сметки, Суони възкресява пенсионирания си псевдоним и започва работа. Неочаквано за самата нея, Брок Макнайт се оказва страхотен партньор и скрити зад комфорта на анонимността, между двамата припламват крайно неочаквани искри.

Дали обаче тези искри могат да доведат до нещо истинско, или мечтите им отново ще се разбият на парченца? За да разберат, и двамата ще трябва да свалят преградите и да разкрият нещо повече от истинските си имена – да разкрият и разкажат сърцата си.

Джулия Уелан е сценаристка, актриса и отличена с многобройни награди разказвачка, записала повече от петстотин аудиокниги и номинирана за „Грами“ режисьорка на аудиокниги. За разказването на собствения си дебютен роман, международния бестселър „В града на замечтаните кули“, печели Наградата на Обществото за вокални изкуства.

https://www.goodreads.com/book/show/59314703-thank-you-for-listening

# 397
Аз много харесвам Меган Куин! Много е забавна. Недостатък е само,че книгите й много си приличат и не трябва да се четат една след друга, защото омръзват. Също така има доста секс сцени.
В тази книга,доколкото си спомням, участват много двойки от другите й книги, които разказват как са се запознали, защото главната беше ютубър. Но може и да бъркам книгите.

# 398
  • Бургас
Не съм чела Мегън Куин. Отбелязах си книгата в гудрийдс за прочитане, но там списъка ми се увеличава всеки ден и не знам кога ще и дойде времето.
Преследването на Ел Кенеди я харесах (дано превода е добър) Но ,втората книга The risk (в български вариант, предполагам ,Рискът) ми хареса повече. Но, ако сте харесали предната серия за хокеистите, ще харесате и тези 4 книги.
Яна, ще трябва да почакаш за следващите две книги от серията. Добре,че Рина ги вади бързо -втората ще е през март,третата през април.

# 399
  • София
Тази поредица подхванах, сега съм на втората – https://www.goodreads.com/series/311669-queens-monsters

Дотук добре. Сюжетът и при двете е наперена героиня, главният е мафиот, има хумор, доста секс, малко екшън...

# 400
  • Велико Търново
Приключих с "Любов и неврони " - сюжетът не е кой знае какво, хареса ми начинът на писане на авторката.

# 401
Препоръчвам книгите на Ивелина Радионова. Много ми стопля душата тази жена. 🍀 Днес си препрочитам "Писано с огън".

# 402
Може ли да препоръчате нещо фентъзи със секс сцени

# 403
  • Бургас
Може ли да препоръчате нещо фентъзи със секс сцени
Видовете
Продите
Братството на Черния кинжал

# 404
  • София
момичета, мнения за тази книга?

Общи условия