За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
Здравейте! Много бих искала да чуя вашето мнение за книгите "Ракъс" на Л. Дж. Шен и "Моето голямо гръцко лято" на Сю Робъртс. Благодаря предварително!
[/quotе]
Ракъс ми е от любимите на Шен, да не кажа и най-любима

# 691
Здравейте! Много бих искала да чуя вашето мнение за книгите "Ракъс" на Л. Дж. Шен и "Моето голямо гръцко лято" на Сю Робъртс. Благодаря предварително!
[/quotе]
Ракъс ми е от любимите на Шен, да не кажа и най-любима
Да, на мен също.

# 692
  • В къщурката на хълма на феите
А аз тъкмо мислех да почвам поредицата. Но се чудя да ли е интересна?
Една от любимите ми поредици, както и авторки! Не съм попадала на слаба книга Simple Smile

Прочетох "Забранено привличане" на Пенелъпи Уорд. Ох, ужасна мъка .. девет дена с камилите я четох - буквално. Много тегава история .. направо вече ме е страх да си купя книга Sob

Прочетох и втората на Сара Маклейн - Да покориш лорд. Ами много ми хареса, даже май повече от първата. Продължавам с трета. Всичките й книги ли са така добри? Отдавна не ме беше грабвала така книга.

даааам,  хубавички са нейните, четат се леко и с удоволствие

При Тижан съм на 4та страница на първата издадена книга на български - вече 4 месеца Rolling Eyes

# 693
  • София
Скрит текст:
Едва дочетох "Преследването" на Ел Кенеди. Толкова мудна и скучна ми беше. Не знам дали да си правя труда да чета останалите, когато ги издадат. А за превода... дума да не отварям.

Първо почнах Британецът....20на страници и греда....почнах Преследването....ужас...🤣 Но нея ще се напъна тия дни да я доизчета в знак на уважение към автора. Колкото до Британецът - на него шанс няма да дам

Преследването е голяма боза. Няма нищо общо с останалите на Кенеди. Много съм разочарована. Голяма тъпотия... Пълна загуба на време
Ох, аз едва, едва дочитам "Британецът", започнах и "Преследването" от любопитство, веднага след като я купих, и си останах на първите 10-на страници. Ще я мъча и нея по-нататък.

......
При Тижан съм на 4та страница на първата издадена книга на български - вече 4 месеца Rolling Eyes
Аз само съм я свалила и дотам.

# 694
  • Варна
Голям фен съм на Сара Маклейн. Всичките и книги ми харесват.
Благодаря за мнението за Ракъс. Чудех и се, но сега ще я прочета.

# 695
  • Бургас
Получих мейл,че zlibrary отново е активен. Вие имате ли?

# 696
  • Варна

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

Смъртта не е единственият начин да слезеш в Подземния свят, но е най-безопасният.

Любовта винаги е била по-силна от съдбата и Ейдън е готов да воюва с боговете – и със самата Алекс – за да я върне. Боговете са убили хиляди и биха могли да унищожат цели градове в стремежа си да попречат на Сет да отнеме силата на Алекс и да стане всемогъщият Богоубиец. Но прекъсването на връзката на Алекс със Сет не е единственият проблем. Има няколко досадни малки вратички в цялата теория за Аполион, който не може да бъде убит, а единственият човек, който може да знае как да спре разрушението, е мъртъв от векове. Намирането на пътя през бариерите, които пазят Подземния свят, търсенето на една душа сред милиони други и връщането обратно ще бъде достатъчно трудно. Алекс може да успее да попречи на Сет да стане Богоубиец... Или самата тя самата ще се превърне в такъв?

Книга четвърта от поредицата ЗАВЕТЪТ

Планираната дата на издаване е 25 март 2023.

Той би направил всичко, за да я има... включително и да излъже.

Чаровен, смъртоносен и достатъчно умен, за да го прикрие, Крисчън Харпър е чудовище, облечено в перфектно ушит костюм.

Не го е грижа за глупости като морал и любов, но не може да отрече, че изпитва странното влечение към жената, която живее един етаж под него.

Всяко чудовище има своите слабости. Тя е неговото.

Неговото обсебване.

Неговата зависимост.

Неговото единствено изключение.

Сладка, срамежлива и интровертна, Стела Алонсо е романтик, държащ сърцето си в клетка.

Но когато заплаха от миналото ѝ я тласка в обятията – и в дома – на най-опасния мъж, когото някога е срещала, тя се изкушава да си позволи да почувства нещо за първи път от много време насам.

Защото въпреки студенината си, Крисчън я кара да чувства всичко.

Страст.

Защита.

Истинско желание.

Тяхната любов е опорочена от тайни и опетнена от лъжи... и когато истините излизат наяве, те могат да разбият всичко.

Финал на поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

В изданието ще откриете и бонус – първа глава от предстоящия роман „Господар на гнева“ от Ана Хуанг.

Планираната дата на издаване е 18 март 2023.

Можеш ли да пазиш тайна?

Израснах, вярвайки, че истинските любовни истории те изправят пред огромни изпитания, за да докажеш, че си достоен.

Когато заживях в своята лична изопачена приказка, бях млада и наивна. Поддадох се на изкушението и нахраних звяра, който ставаше все по-жаден с всеки удар.

Трипъл Фолс изобщо не беше това, което изглеждаше. Същото се отнасяше и за мъжете, които ме взеха под крилото си. Но за да ги запазя, трябваше да бъда част от техните тайни.

Тайни, чието опазване ни струва всичко.

Това е разликата между измислицата и реалността. Не можеш да изживееш собствената си любовна история отново, защото докато осъзнаеш, че ти се случва, вече е приключила.

Книга първа от поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

Планираната дата на издаване е 25 март 2023.

# 697
  • Бургас
"В изданието ще откриете и бонус – първа глава от предстоящия роман „Господар на гнева“ от Ана Хуанг".
Това значи ли,че ще го издават на български?

# 698
  • В къщурката на хълма на феите
Ихааааа! Ана Хуанг я чакам с удоволствие, дано и книгата да е добра колкото анотацията!

# 699
"В изданието ще откриете и бонус – първа глава от предстоящия роман „Господар на гнева“ от Ана Хуанг".
Това значи ли,че ще го издават на български?

Изобщо няма никакви гаранции при Егмонт... Аз още чакам да издадат останалите книги от поредицата на Трейси Улф.....

# 700
  • Велико Търново
Ау много съм развълнувана за Аполион🎉. Много ми харесва как пише Арментраут, даже в момента съм на доста стара нейна поредица - Обсидиан. Много леко се четат книгите й , дори и понякога да не отговарят на очакванията

# 701
Грабна ме анотацията на" порочни лъжи " но не съм чела предните свързани ли са ?

# 702
  • Бургас
Грабна ме анотацията на" порочни лъжи " но не съм чела предните свързани ли са ?
Не. Историите са за 4 приятелки, могат да се четат отделно
Ми,ако искат да я издават Егмонт. Аз съм я чела вече

# 703
lina, какво ще кажеш за "Порочни лъжи"? Дали си заслужава да я чета?
Започнах Разбивач на сърца на Джули Гарууд-интересно е за сега. Поне сюжета не се върти само покрай "якото ч*кане" 😊

# 704
  • Бургас
Не съм чела "Порочни лъжи"
Имах предвид,че съм чела тази,която е със заглавие " Господар на гнева" 

Общи условия

Активация на акаунт