За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 393
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Британецът е на същата авторка на книгите Пред/Зад/ Около този мъж (или нещо подобно) ,нали? Дадох и шанс само с първата книга, но смътно я помня,значи не става Simple Smile Скоро гледах,че са качили от серията и други книги, вероятно за други герои от серията.
Качвам ви новата книга на Шен, в съавторство с друга авторка. От нея не съм чела нищо,но е с високи оценки в гудрийдс
https://dox.abv.bg/download?id=2c803da100# - Линк за сваляне

# 676
  • Пловдив
Започнах последната на Рейвънел, Дявол под прикритие, обаче нещо не мога да наместя връзките
Оставих я още в началото поради същата причина....Сигурно ще трябва да прочета отново всички книги, за да мога да чета последната книга от тази поредица....Така е, когато влачат поредица  с години....

Мерит е дъщеря на Уестклиф и Лилиан (от книга 2 на Увехналите цветя), а главният герой е син на Себастиан (от книга 3 на същата поредица) и негова любовница (преди да се ожени за Иви от същата книга).

# 677
Такааа почти преполових Покварените първа книга, живот и здраве по натам, ще почна и 2 та. Само на мен ли Кай ми допада повече от Майкъл??

# 678
  • Варна
Британецът е на същата авторка на книгите Пред/Зад/ Около този мъж (или нещо подобно) ,нали? Дадох и шанс само с първата книга, но смътно я помня,значи не става Simple Smile Скоро гледах,че са качили от серията и други книги, вероятно за други герои от серията.

Същите. С огромна мъка изтърпях първа книга.

# 679
  • Бургас
Такааа почти преполових Покварените първа книга, живот и здраве по натам, ще почна и 2 та. Само на мен ли Кай ми допада повече от Майкъл??
Аз ни харесвам Майкъл, не харесвам Ерика,не харесвам книгата. Следващите са по-добри

# 680
Линаа моля те изнадай нещичко за другите книги😁

# 681
  • Euskal Herria
Едва дочетох "Преследването" на Ел Кенеди. Толкова мудна и скучна ми беше. Не знам дали да си правя труда да чета останалите, когато ги издадат. А за превода... дума да не отварям.

# 682
Тижан я чета на английски. На български не. Нещо не ми харесват избраните за превод.
Може ли да ми потърсите някъде из нета тази книга. В еbookhunter ми дава грешка на линка, а в libgen я няма въобще https://www.goodreads.com/book/show/60490923-breathless
Ако не си я открила виж тук http://library.lol/fiction/5DF0FA6BAF4F3D991C334489437403A7

# 683
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Започнах последната на Рейвънел, Дявол под прикритие, обаче нещо не мога да наместя връзките
Оставих я още в началото поради същата причина....Сигурно ще трябва да прочета отново всички книги, за да мога да чета последната книга от тази поредица....Така е, когато влачат поредица  с години....
Мерит е дъщеря на Уестклиф и Лилиан (от книга 2 на Увехналите цветя), а главният герой е син на Себастиан (от книга 3 на същата поредица) и негова любовница (преди да се ожени за Иви от същата книга).

Разрових тук и там и ги напаснах Simple Smile Но да, определено е кофти като се влачи поредицата

# 684
  • Велико Търново
Едва дочетох "Преследването" на Ел Кенеди. Толкова мудна и скучна ми беше. Не знам дали да си правя труда да чета останалите, когато ги издадат. А за превода... дума да не отварям.

Първо почнах Британецът....20на страници и греда....почнах Преследването....ужас...🤣 Но нея ще се напъна тия дни да я доизчета в знак на уважение към автора. Колкото до Британецът - на него шанс няма да дам

# 685
Здравейте! Много бих искала да чуя вашето мнение за книгите "Ракъс" на Л. Дж. Шен и "Моето голямо гръцко лято" на Сю Робъртс. Благодаря предварително!

# 686
  • Euskal Herria
Някой може ли да даде отзиви за тази книга и поредица?
Цитат
Христо Блажев:

Работата ще да ми е прилипсвала, защото мигом след завръщане от прекрасна почивка в Родопите захващам последната коректура на "Най-сладката забрава" на Даниел Лори, първата книга от мегапопулярната поредица Made. Страстна история за опасен мафиот, който още по първите страници убива хладнокръвно, и дъщерята на друг престъпен бос, която няма право да се влюбва в него. Ще допадне определено на феновете на Л. Дж. Шен и Бланка Липинска.
Очаквам да излезе до края на месеца.

# 687
Ах, този Нико и тази Елена! Много харесвам книгата. Една от тези, които не искаш да оставиш, докато не я прочетеш. Дано превода е добър.
Втората и третата не бяха моите книги и не ги дочетох, особено третата.
Чакам последната за Себастиян, но авторката има някакви лични проблеми и не е издавала книги от две години.

# 688

Първо почнах Британецът....20на страници и греда....почнах Преследването....ужас...🤣 Но нея ще се напъна тия дни да я доизчета в знак на уважение към автора. Колкото до Британецът - на него шанс няма да дам

Преследването е голяма боза. Няма нищо общо с останалите на Кенеди. Много съм разочарована. Голяма тъпотия... Пълна загуба на време

# 689
Прочетох и втората на Сара Маклейн - Да покориш лорд. Ами много ми хареса, даже май повече от първата. Продължавам с трета. Всичките й книги ли са така добри? Отдавна не ме беше грабвала така книга.

Общи условия

Активация на акаунт