За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Здравейте! Какво мислите за поредицата "Падащи звезди" на А. Л. Джаксън?
Първата книга не беше лоша, на втората прочетох малко и се отказах. Много дразнеща ми беше. Така и не четох третата.

# 661
  • София
На 1/3 от "Британецът" съм. Еми ....  Scream

# 662
  • София
Пак си минала повече от мен. Аз и толкова не я издържах.

# 663
  • София
Поне не съм единствената. Satisfied Ще я помъча още малко и ще я зарежа, макар че не обичам да оставям книги до никъде, ама .....

# 664
  • Бургас
Реших да съм добра и ще дам шанс на Тижан да ме изненада Simple Smile https://www.goodreads.com/book/show/112144609-hockey-with-benefi … iwtjHkm7qO&rank=1

# 665
  • София
Не съм дала нито един шанс на Тижан досега, основно заради отзивите в темата. lina_bs, сподели после впечатления.

# 666
  • Бургас
Тижан я чета на английски. На български не. Нещо не ми харесват избраните за превод.
Може ли да ми потърсите някъде из нета тази книга. В еbookhunter ми дава грешка на линка, а в libgen я няма въобще https://www.goodreads.com/book/show/60490923-breathless

# 667
  • Плевен / София
На 04.04.2023 г. нова книга от серията за Бюканън....Любими ФБР агенти....

Грейс Изабел Маккена има безброй задачи за вършене. Отнемането на човешки живот обаче не е една от тях. Тя планира да посети набързо партито за годишнината на семейство Бюканън. След като се е настанила в хотела, излиза на разходка, но се загубва и вижда ранен мъж. Той се свлича в обятията й, дава й пистолет и секунда по-късно някой стреля по нея и я ранява. Тя се прицелва в нападателя и го убива, след което е отведена в полицейското управление за разпит. Адвокатът Майкъл Бюканън, който е брат на зетя на Изабел, й помага да се успокои и да разкаже какво се е случило. Той я следва неотлъчно, за да се увери, че е в безопасност, а и защото се чувства необяснимо привлечен от нея. Изабел обаче не е забравила грубото му поведение на сватбата на сестра й и все още изпитва неприязън към него. Но сега той й се струва променен. А може би и тя самата вече не е същата.

Майкъл я придружава до Шотландия, за да вземе неочаквано наследство от чичо си. Там обаче Изабел получава смъртни заплахи и осъзнава, че преди да прави планове за бъдещето, двамата трябва да оцелеят.
Ще я издава Хермес....

# 668
  • София
Тижан я чета на английски. На български не. Нещо не ми харесват избраните за превод.
Може ли да ми потърсите някъде из нета тази книга. В еbookhunter ми дава грешка на линка, а в libgen я няма въобще https://www.goodreads.com/book/show/60490923-breathless
Според мен негативните отзиви бяха по-скоро за скучновата история, а не за превода, затова се отказах.

# 669
В readfrom.net я има книгата, но за четене онлайн ако ти върши работа

# 670

Грейс Изабел Маккена има безброй задачи за вършене. Отнемането на човешки живот обаче не е една от тях. Тя планира да посети набързо партито за годишнината на семейство Бюканън. След като се е настанила в хотела, излиза на разходка, но се загубва и вижда ранен мъж. Той се свлича в обятията й, дава й пистолет и секунда по-късно някой стреля по нея и я ранява. Тя се прицелва в нападателя и го убива, след което е отведена в полицейското управление за разпит. Адвокатът Майкъл Бюканън, който е брат на зетя на Изабел, й помага да се успокои и да разкаже какво се е случило. Той я следва неотлъчно, за да се увери, че е в безопасност, а и защото се чувства необяснимо привлечен от нея. Изабел обаче не е забравила грубото му поведение на сватбата на сестра й и все още изпитва неприязън към него. Но сега той й се струва променен. А може би и тя самата вече не е същата.

Майкъл я придружава до Шотландия, за да вземе неочаквано наследство от чичо си. Там обаче Изабел получава смъртни заплахи и осъзнава, че преди да прави планове за бъдещето, двамата трябва да оцелеят.
Ще я издава Хермес....

А аз тъкмо мислех да почвам поредицата. Но се чудя да ли е интересна?

# 671
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:

Ще я издава Хермес....

А аз тъкмо мислех да почвам поредицата. Но се чудя да ли е интересна?

Хубава е, да!

# 672
  • Варна
Поне не съм единствената. Satisfied Ще я помъча още малко и ще я зарежа, макар че не обичам да оставям книги до никъде, ама .....
Аз даже не дочетох предишната трилогия на авторката. Тази нямам никакво намерение да я почвам.

# 673
  • в сърцето на един мъж...
Започнах последната на Рейвънел, Дявол под прикритие, обаче нещо не мога да наместя връзките

# 674
  • Плевен / София
Започнах последната на Рейвънел, Дявол под прикритие, обаче нещо не мога да наместя връзките
Оставих я още в началото поради същата причина....Сигурно ще трябва да прочета отново всички книги, за да мога да чета последната книга от тази поредица....Така е, когато влачат поредица  с години....

Общи условия

Активация на акаунт