За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Бордън го зарязах не е моето ..

# 301
А след "Лев" имаше продължение ,но май не е издадена на БГ.

# 302
Бордън не е лоша. Според мен ще ти хареса, но Хоук е загуба на време.
Какви са отзивите за Мръсна сделка? Почти на 50% съм от нея, но е много скучно. И главният е един заспал.

# 303
Бордън не е лоша. Според мен ще ти хареса, но Хоук е загуба на време.
Какви са отзивите за Мръсна сделка? Почти на 50% съм от нея, но е много скучно. И главният е един заспал.
Абсолютно! А тази "Мръсна сделка" я оставих да я дочета някой ден евентуално, ако много закъсам за книги. Обикновено не зарязвам книга по средата, обаче в случая даже не ми пука какъв е финала. Скука Sleeping.

# 304
Здравейте Simple Smile прочетох на един дъх Коледа в “Тифани” на Карън Суон. Май не се споменаха много покрай празниците тези коледни книжки Simple Smile Историята е доста добре написана и държи горе-долу в напрежение какво ще се случи и не е прекалено сладникава. Simple Smile Мнооооого ми хареса.

# 305
Аз прочетох първата книга от Ларк Коув поредицата. Честно казано, очаквах повече. Беше ми бавна и мудна. Ще продължа с втора книга де, нямам нещо кой знае какво друго за четене.

# 306
Първите две книги не са лоши от Ларк Коув. Сега съм на третата. Тук май драмата ще е голяма.

# 307
Аз прочетох първата книга от Ларк Коув поредицата. Честно казано, очаквах повече. Беше ми бавна и мудна. Ще продължа с втора книга де, нямам нещо кой знае какво друго за четене.
И аз бях така, но в сравнение с Тенекетата е доста по-добре.. Нищо не ме хвана в тази поредица (Тенекиени номади)... Изчетох ги до четвъртата и сериозно се замислям дали да им давам повече шансове....

# 308
  • Бургас
Книгите от Ларк Коув са приятни за четене, но много зависи и какво сте прочели преди тях. Ако е било нещо по-дарк, то тези книги след тях идват малко бавни. Но,не са лоши.
Отказахте ме от "Мръсна сделка" . Минавам на Сойер Бенет.

# 309
Книгите от Ларк Коув са приятни за четене, но много зависи и какво сте прочели преди тях. Ако е било нещо по-дарк, то тези книги след тях идват малко бавни. Но,не са лоши.
Отказахте ме от "Мръсна сделка" . Минавам на Сойер Бенет.

Сега й чета Алекс и доста ми харесва, въпреки че съм само в началото и не мога да дам много точно мнение.

# 310
  • Бургас
Аз съм я чела, както и доста от другите и книги за хокеистите. Харесват ми
Допълвам се: Рина Кент пусна информация за новата поредица. Аз все още не знам дали да я захващам
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 17:18 от lina_bs

# 311
Аз пък зарязах "Захарницата"и то съвсем в началото ,струва ли се да се мъча.

# 312
  • София
Като стана въпрос за съквартиранти, искам да ви споделя за "Съквартиранти по любов" на Фалън Балард нещичко. 😊Забавна, лека, приятна история. Препоръчвам я.
Тъкмо я изтеглих.
И Лошият Круз изтеглих, дано ми хареса. Не помня отзивите за нея.
Лев не съм я чела след доста лоши отзиви, които прочетох из темите в соц. мрежи и тук.
"Покварени" няма да я започвам след спойлерите в послените страници. Не е мой тип книга.
Бордън и тя отпада.
Като чета май и "Мръсна сделка" отива към отпадане от списъка.

Благодаря, че ми пестите време да започвам книги, които няма да ми допаднат от прочетеното в спойлерите.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 19:47 от missence

# 313
  • Бургас
Мисенце, да знаеш че не е толкова страшна тая сцена ,дето я слагат в спойлери Wink Дето се вика може да я пропуснеш. Само една е,накрая почти. Но,героинята........заради нея не харесвам тази книга. И в другите части се появява Ерика, но се издържа

# 314
  • София
Мисенце, да знаеш че не е толкова страшна тая сцена ,дето я слагат в спойлери Wink Дето се вика може да я пропуснеш. Само една е,накрая почти. Но,героинята........заради нея не харесвам тази книга. И в другите части се появява Ерика, но се издържа
Не, не, нямам време и нерви дори и за една сцена. Чета за релакс и като ще се ядосвам от героинята и сцените преди лягане, няма смисъл.  Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт