За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 170
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,записвам се 😘 Кой е така мене още не съм свършила една книга и почвам друга 😂
Сега случайно попаднах на един роман “ Сърце от пламък”  още не съм го изчела но ми харесва. Не съм чела много любовни романи ей така подхванах от любопитство.

Ами и аз така направих. Вкъщи чета на Мойс, на работа, докато чакам клиенти чета на хартиен носител Вода за цветята. Не го бях правила това до сега. Ама не ми се разнасят книги.

# 331
  • Бургас
Минавам на Сойер Бенет.
Сега й чета Алекс и доста ми харесва, въпреки че съм само в началото и не мога да дам много точно мнение.
Превода в Рулит е ужасен

Ще пробвам новата книга на Л.Дж.Шен. Току що я качиха в ebook hunter  https://www.goodreads.com/book/show/64395170-thorne-princess?ac= … LEpeBWSWbO&rank=1

# 332
  • София
Довършвам "Ти не ме притежаваш". Чудя се да продължавам ли с кн. 2 и 3? Много банална история. Дали натам става по-интересно?

# 333
  • Бургас
Това за руския мафиот ли беше?
Не ги чети. Нищо няма да изпуснеш

# 334
  • Euskal Herria
Прочетох "Мръсна сделка", не е лоша, но не мога да кажа, че е и нещо, което да ме кара да не спирам четенето й. Накрая само попрескочих една-две сцени. Следващите книги за другите двама братя ли са?
Аз май нещо не съм прочела както трябва, затова питам - главната все я описват с кафява кожа, пък говорят за арменски ястия, за Армения... Зара мулатка ли е, чернокожа ли е, че съвсем се омотах?

# 335
Аз вече не знам какво да чета. Имам няколко непрочетени книги вкъщи и ще започвам с тях. Прочетох “Коледна тайна”-хареса ми, интересна беше. Сега чета “Малката книжарничка край Сена”. От 3 години я имам, все я започвам и не я довършвам. Но сега съм си казала, че няма да я оставям. Имам 2-3 на Л. Дж. Шен, които ме чакат да ги започна, но са ми много еднакви. Изобщо не мога да си намеря неща, което да ме грабне.

# 336
  • в сърцето на един мъж...
Чета "Обществото Джейн Остин" - за мястото, на което е живеела Джейн Остин до смъртта си. Започна малко скучно, сега като че ли се раздвижи действието. Но още не мога да разбера дали е за препоръчване или не Simple Smile

# 337
  • София
Това за руския мафиот ли беше?
Не ги чети. Нищо няма да изпуснеш
Да, за него е. Мерси! Отново ми спести време.

# 338
Здравейте и от мен. Сега прочетох "Мръсна сделка" и на мен нещо не ме грабна тази история. Много бавна ми се стори. Дано другите са по-интересни(ако ги преведат разбира се)YanaBG другите две са за братята.

# 339

Изпепеляващо горещ модерен преразказ на мита за Елена от Троя, Ахил и Патрокъл, който е колкото греховен, толкова и сладък.

В Олимп или управляваш, или се подчиняваш. Ахил Калис може да е роден без нищо, но като дете се е заклел, че ще си пробие път до вътрешния кръг на Отровния град.

Сега, когато една жадувана длъжност е отворена за всеки, който има силата да се бори за нея, Ахил и неговият партньор Патрокъл Фотос планират да се включат в състезанието и да удвоят шансовете си за победа.

Никой от тях обаче не очаква скандалната красавица Елена Касиос да бъде част от наградата. Нито пък са готови за огъня, който пламва в момента, в който тя погледне към тях.

Зевс може и да мисли, че притежава Елена и може да прави с нея каквото си пожелае, включително и да я подари на някого, но красавицата има други планове за себе си. Напук на Тринадесетте, тя се включва в надпреварата, като на практика се бори за собствената си ръка. За съжаление, има хора, които предпочитат да я видят мъртва, отколкото начело на града. Единствените, на които може да се довери, са онези, от които не е способна да стои надалеч – Ахил и Патрокъл. Но дали те наистина ѝ мислят доброто, или всяка открадната целувка е измама?

Книга трета от поредицата МРАЧЕН ОЛИМП

Планираната дата на издаване е 21 януари 2023.

Очаквах следващата книга да е за Зевс и Калисто. Има ли книга за тях?

# 340
  • Майна Сити
Фенка съм на поредицата и това знам за сега. Честно казано не знам къде ще е Зевс в цялата тая работа. Разбрах, че Хермес ще е последна, значи за него остава книга 9... но ще е скучно да е с Хера.

1. Неонови богове - Хадес и Персефона
2. Електриков идол - Ерос и Психея
3. Нечестива красота - Елена, Ахил и Патрокъл
4. Сияен грях (Radiant Sin) - Аполон и Касандра
5. Cruel Seduction - Хефест, Афродита, Адонис и Пандора
6. Midnight Ruin - Харон, Орфей и Евридика
7. Dark Restraint - Ариадна и Минотавъра
8. ??? Посейдон и...?
9. ???
10. ??? Хермес и някой, който до сега не е споменат (не е Дионисий)

# 341
  • Euskal Herria
Сега остава само да видим Егмонт колко от тях са решили да издадат на български.

# 342
  • в края на града
Аз леко съм разочарована от "Лошият Круз" на Шен. Харесвам авторката, драмата,  изкривените образи на героите ѝ, ама тук нещо ми куцаше. Явно се е опитала да е по-лежерен сюжетът, имаше и наистина забавни моменти, ама в по-голямата си част хуморът ми беше много елементарен. И този главният с този мустак не можах да го преглътна, уж голям сексапил, а през цялото време се представях някакви увиснали мустаци, като на герой от анимационен филм...
Четох и "Повече от музика" на Аби Хименес и "Съквартиранти по любов" на Фалън Балард, приятни, нищо особено. Сега почнах новата на Елена Армас и след нея може би ще сменя малко жанра за разнообразие.

# 343
По традиция минавам да споделя, когато книга ме впечатли силно:
https://www.goodreads.com/book/show/58749617-the-naked-fisherman
Тази авторка само хубави книги създава! ❤️

# 344
  • Варна
Моля за помощ. Опитвам се да си спомня името на една четена от мен книга. Главният беше май прокурор, който е водел някакво дело и вместо него загива брат му, а главната беше младо момиче балерина. Имаше нещо за някакви духове.

Общи условия

Активация на акаунт