За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 164
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Ще пробвам новата книга на Л.Дж.Шен. Току що я качиха в ebook hunter  https://www.goodreads.com/book/show/64395170-thorne-princess?ac= … LEpeBWSWbO&rank=1
Лина, как е? Още не съм я почнала, вероятно довечера ще е

# 346
  • Бургас
Нямам идея. Аз сега чета нещо далеч по-драматично и напрегнато,  а именно : Правилник за движение по пътищата Simple Smile че ще се явавам на теория
Но,ей така междо другото , тази  много ми хареса.  https://www.goodreads.com/book/show/63290423-the-sins-we-hide?fr … ZUqeJHZzoM&rank=1

# 347
  • Варна
Моля за помощ. Опитвам се да си спомня името на една четена от мен книга. Главният беше май прокурор, който е водел някакво дело и вместо него загива брат му, а главната беше младо момиче балерина. Имаше нещо за някакви духове.
Колекционерът на желания на Мия Шеридан

# 348
  • Варна
Колекционерът на желания на Мия Шеридан
Много благодаря!

# 349
  • Велико Търново
Малко съм разочарована от "Лошият Круз". Очаквах някаква по -интересна сюжетна линия. Забавлявах се иначе докато я чета, начинът по който е написана ме изкефи, но можеше и повече Шен, можеше и повече...

# 350
Фенка съм на поредицата и това знам за сега. Честно казано не знам къде ще е Зевс в цялата тая работа. Разбрах, че Хермес ще е последна, значи за него остава книга 9... но ще е скучно да е с Хера.

1. Неонови богове - Хадес и Персефона
2. Електриков идол - Ерос и Психея
3. Нечестива красота - Елена, Ахил и Патрокъл
4. Сияен грях (Radiant Sin) - Аполон и Касандра
5. Cruel Seduction - Хефест, Афродита, Адонис и Пандора
6. Midnight Ruin - Харон, Орфей и Евридика
7. Dark Restraint - Ариадна и Минотавъра
8. ??? Посейдон и...?
9. ???
10. ??? Хермес и някой, който до сега не е споменат (не е Дионисий)

Между електриково идол и нечестива красота има още една книга (Stone Heart)- която е за Атина, Медуза и Калипсо. Не знам защо преводачите от егмонт я изпуснаха ..
следващите са -
8.Посейдон и Икар
9.Зевс и Хера
10. Хермес и за другият герой още се обмисля Simple Smile

# 351
  • Euskal Herria
Прочетох "Съквартиранти по любов" - Фалън Балард. Лека, тип съвременен арлекин. Имаше си драма (но не прекалено голяма) и хепиенд. Целувката между главните стана едва след 2/3 от книгата Simple Smile.

# 352
Прочетох "Покварени" на Пенелопи Дъглас. Въпреки лошите отзиви и не много високият й рейтинг в ГР, въпреки това, че романтичната ми душа трудно понесе толкова извращения, книгата ми хареса. Grinning Дори я оцених с 5*, защото успя да ме накара да искам да чета още и още от нея. Харесва ми замисълът, макар да не можах да разбера подобно държание. Четейки на моменти изпитвах страх, отвращение, шок....Много емоции. Честно казано с удоволствие бих прочела и останалите книги от поредицата. Пънк 57 също ми хареса.

Сега чета " Лимонов сладкиш с маково семе".

# 353
Прочетох "Покварени" на Пенелопи Дъглас. Въпреки лошите отзиви и не много високият й рейтинг в ГР, въпреки това, че романтичната ми душа трудно понесе толкова извращения, книгата ми хареса. Grinning Дори я оцених с 5*, защото успя да ме накара да искам да чета още и още от нея. Харесва ми замисълът, макар да не можах да разбера подобно държание. Четейки на моменти изпитвах страх, отвращение, шок....Много емоции. Честно казано с удоволствие бих прочела и останалите книги от поредицата. Пънк 57 също ми хареса.

Сега чета " Лимонов сладкиш с маково семе".

Историята се развива в останалите части от поредицата и било интересно по нататък, затова ще изчакам да преведат поне втората част, че така нищо няма да разбера ( както обикновенно 😵).
А сега ми се струва по-леко Завещанието на Кристен Ашли и останалите от поредицата.
Прочетох Порочни игри - хареса ми. Имаше изграждането на любовта между главните герои. Макар, че Рийс не се запомни с нещо особено освен, че я нарича "принцесо". Трябваше да има повече екшън ( интриги, поне още едно отвличане и т.н.). Ще видим другите книги как ще са.

# 354
Аз пък разбрах, че е част от поредица, след като я прочетох.Grinning Докато ги издадат сигурно и аз ще забравя какво съм чела. Затова избягвам да започвам нещо, преди да е излязло до край, но да съм гледала по-хубаво преди това. Grinning

# 355
https://www.goodreads.com/series/330263-cat-and-mouse-duet
Не знам защо си го причиних това и нямам идея защо е толкова препоръчвана в инстаграм и booktok. Не мога и да си обясня този висок рейтинг. Първата книга не е чак толкова зле, много по-дарк, от това което досега съм чела от жанра, но става. Главната е идиотка с никакво чувство за самосъхранение, главният е тотално психо, но задържа вниманието и завърши отворено, та от чисто любопитство какво ще стане започнах втората. Е, няма такава брутална гнусотия!!! То не бяха изнасилвания детайлно описани, убийства, унижения и всяка гадост, за която човек може да се сети я има в книгата. Тази главна героиня направо я разсипаха. До 40 % от нея стигнах и съм до тук, няма да си я причиня до края.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 21:01 от mi666i

# 356
  • София
Не знам защо си го причиних това
Скрит текст:
и нямам идея защо е толкова препоръчвана в инстаграм и booktok. Не мога и да си обясня този висок рейтинг. Първата книга не е чак толкова зле, много по-дарк, от това което досега съм чела от жанра, но става. Главната е идиотка с никакво чувство за самосъхранение, главният е тотално психо, но задържа вниманието и завърши отворено, та от чисто любопитство какво ще стане започнах втората. Е, няма такава брутална гнусотия!!! То не бяха изнасилвания детайлно описани, убийства, унижения и всяка гадост, за която човек може да се сети я има в книгата. Тази главна героиня направо я разсипаха. До 40 % от нея стигнах и съм до тук, няма да си я причиня до края.
Добре, че ги споделяте тези неща. Пестите време на такива като мен. Зачерквам я с дебела черта.

# 357
  • Варна
Не знам защо си го причиних това и нямам идея защо е толкова препоръчвана в инстаграм и booktok. Не мога и да си обясня този висок рейтинг. Първата книга не е чак толкова зле, много по-дарк, от това което досега съм чела от жанра, но става. Главната е идиотка с никакво чувство за самосъхранение, главният е тотално психо, но задържа вниманието и завърши отворено, та от чисто любопитство какво ще стане започнах втората. Е, няма такава брутална гнусотия!!! То не бяха изнасилвания детайлно описани, убийства, унижения и всяка гадост, за която човек може да се сети я има в книгата. Тази главна героиня направо я разсипаха. До 40 % от нея стигнах и съм до тук, няма да си я причиня до края.
И пак разни скелети на корицата. Какво романтично намират в тях Thinking

# 358
  • София
Може би е свързано със съдържанието - някакво мрачно минало. Не съм чела книгата, гадая. Иначе харесвам такъв тип, но сега съм изпаднала в такава читателска дупка, че не мога да похваля абсолютно нищо.

# 359
  • Бургас
Milenaka, в понеделник Рина Кент пуска книга от новата поредица. Може да я погледнеш.
Иначе и аз харесвам такива по-дарк книги, нещо да се случва. Не ми пречи,че има черепи на корицата.Само държане на ръце и хихи-хахо ми идват скучни, вече .Като например последната книга на Ви Кийланд  https://www.goodreads.com/book/show/63235520-the-game?from_searc … ifatzrPnJx&rank=1. Точно на втора страница стана ясно какво ще се случи. Иначе е с висока оценка. Добро момче и добро момиче се срещат и влюбват. Толкова. Може да я прочетеш, може и да не я прочетеш
Ето тази поредица е интересна https://www.goodreads.com/series/329847-pittsburgh-titans
На Сойер Бенет. Става дума за хокеен отбор. При самолетна катастрофа загива целият отбор ,освен трима от играчите, които не са били с тях. Дъщерята на собственика се заема да изгради нов отбор (нейната история е в 5-та книга).

Общи условия

Активация на акаунт