За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • в края на града
Аз подхванах "Британецът" на Джоди Малпас (от миналата година съм ги приготвила), оказа се, че съм я чела, нищо де, препрочетох я. Малко мрачна, хареса ми, отново. Сега продължавам с "Енигмата". Преводът в Рулит не е много добър, но се чете.
Да вметна за "Експеримент „съквартиранти“ по американски" на Елена Армас, на мен ми беше доста по-приятна от "Испанска любовна измама". Свързани са чрез героите двете книжки, тук е историята за приятелката.
Лина, късмет на изпита!

# 361
А трябва ли да си чела първата или може и без нея да подхванвш втората?

# 362
  • в края на града
А трябва ли да си чела първата или може и без нея да подхванвш втората?
За книгите на Елена Армас ли? Ми може и самостоятелно честно казано, аз от първата почти нищо не помня. Различна история си е, само някои от героите са едни и същи.

# 363
Здравейте! Книгите на ,,Ибис" пускат ли ги електронен вариант или само ,,Сиела" и
 ,, Егмонт " го правят? Интересувам се за книга 5 и 6 от серията ,,Бриджъртън".

# 364
  • Euskal Herria
Ибис отдавна вече не пускат електронни формати. Няколко пъти съм писала да питам точно това, въобще не си правят труда да отговарят.

# 365
  • Бургас
Не мислех, че някога ще напиша такова нещо за книга на Шен, но Thorne Princess не ми харесва. Предсказуема, скучна, 450 страници изпълненени с нищо. Още малко ми остава да я дочета, но не очаквам да ми "захареса" на края. Три звезди ще са само заради Шен, иначе си е **.
Никакви очаквания нямам и за книгата на Рина довечера. Не харесвам главните персонажи от появата им в предишни истории и ми е трудно да си представя, че историята им ще ме грабне, но с РК и друг път съм имала такива обрати /бясна бях, че "даде" сладкия Даниел на Никол, но историята ми хареса много/

# 366
  • В къщурката на хълма на феите
Сиела да не би да имат ограничен тираж на Преследването?? Отидох в събота да си я купя от Хеликон и ми казаха, че получили копия, продали ги и сега не знаят кога отново ще има бройки от издателството, та ако искам да обиколя по други книжарници или да проверя след две седмици Flushed

# 367
  • Бургас
Мецани, има я онлайн. Опитай в друга верига, ориндж, букпойнт.....

# 368
Не мислех, че някога ще напиша такова нещо за книга на Шен, но Thorne Princess не ми харесва. Предсказуема, скучна, 450 страници изпълненени с нищо. Още малко ми остава да я дочета, но не очаквам да ми "захареса" на края. Три звезди ще са само заради Шен, иначе си е **.
Никакви очаквания нямам и за книгата на Рина довечера. Не харесвам главните персонажи от появата им в предишни истории и ми е трудно да си представя, че историята им ще ме грабне, но с РК и друг път съм имала такива обрати /бясна бях, че "даде" сладкия Даниел на Никол, но историята ми хареса много/
На Рина Кент не я ли пускат на 26 януари?

# 369
  • Бургас
На Рина Кент не я ли пускат на 26 януари?
Може, аз нещо съм запомнила за днес, но не съм сигурна в датата-

# 370
  • Бургас
И аз се заблудих,че е днес ще излиза книгата на Кент. Няма значение,де.Мисля да не  я чета тази серия сега. Ще ви чакам да пишете отзиви.

# 371
Коя поредица на Рина Кент ми препоръчвате? Чела съм някои нейни неща, но май доста откъслечно.
П.П. Ако може името да е оригиналното, че с този български превод още повече се обърквам.

# 372
  • Бургас
Коя поредица на Рина Кент ми препоръчвате? Чела съм някои нейни неща, но май доста откъслечно.
П.П. Ако може името да е оригиналното, че с този български превод още повече се обърквам.
Препоръчвам да започнете "от начало" с Royal Elite Series, много от сериите се преплитат, но тази се развива в последствие с Kingdom Duet,  Empire Series, Legacy of Gods Series /тук е за децата на персонажите от Royal Elite и мафиотските Deception Trilogy и Lies & Truths Duet...../
Някъде бяхме слагали снимка на поредност на четене на сериите, ако я намеря ще я кача отново.

# 373
  • Бургас
Ето поредността на книгите https://www.rinakent.com/reading-order

# 374
  • Варна
Прочетох Тези лъжливи клетви и Тези оплетени връзки на Лекси Райън и ми хареса. Малко ме изнервяше главната героиня, но иначе ми беше интересно.

Общи условия

Активация на акаунт