За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
След покварени направо ме е страх да зачета натам и не визирам  дарк историята ...
Няма нищо страшно в "Скривалището" Wink
Виж,за третата книга нищо не ти обещавам Simple Smile. Но пък тя ми хареса най-много, без да съм чела четвъртата.

# 436
  • София
Аз имам чувството, че според книгите, нормален човек не е останал, който да разбира любовта в онзи наивен и чист вид като едно време, срещат се, ухажват се, малко кекс, малко кавги и други интересни неща. Все някакви дарк истории, извращения, клубове за с@кс, доминанти, подчинени. Страшна работа! Scream
Върнах се към Тенекиените номади, да си ги допрочета. Започнах "Благороден принц" (бях чела първите три).

# 437
  • Бургас
На такива книги попадаш явно. Обикновено тези за спортистите не са такива. За музикантите също. Понеже четеш за рокери сега , някои от рокерските също са си ок. Ти нали четеше на английски? Искаш ли да ти дам предложения? Може и другите да се сетя нещо

# 438
  • София
На такива книги попадаш явно. Обикновено тези за спортистите не са такива. За музикантите също. Понеже четеш за рокери сега , някои от рокерските също са си ок. Ти нали четеше на английски? Искаш ли да ти дам предложения? Може и другите да се сетя нещо
Да, бих била благодарна. Може и на ЛС, за да не спамим тук.
Певците нещо не са моето. Оказа се, че и много малка част от спортитстите са ми ок. Просто чета актуалните заглавия в последните години и все едни нетрадиционни герои. Ларк Коув ми беше допаднала като поредица.

# 439
Прочетох "Последен акорд" на Кевин Алан Милн.
Една тъжна история за любовта и жертвите, които правим в името на семейството. За обещанията, които даваме, но способни ли сме да изпълним?! За рутината, в която влизаме и забравяме да излезем. За мечтите и несбъднатите желания. За тежките моментите, от които ни се струва, че не можем да излезем. За тежките решения, които се налага да вземем в името на...любовта! За вината и опрощението! За любовта ... 
Напрегнах се обаче. И сега ми се иска да прочета някоя хубава любовна история без да е прекалено драматична и после да ме държи за гърлото. Но не знам какво да започна. Някакви предложения?

# 440
Прочетох "Последен акорд" на Кевин Алан Милн.
Една тъжна история за любовта и жертвите, които правим в името на семейството. За обещанията, които даваме, но способни ли сме да изпълним?! За рутината, в която влизаме и забравяме да излезем. За мечтите и несбъднатите желания. За тежките моментите, от които ни се струва, че не можем да излезем. За тежките решения, които се налага да вземем в името на...любовта! За вината и опрощението! За любовта ...  
Напрегнах се обаче. И сега ми се иска да прочета някоя хубава любовна история без да е прекалено драматична и после да ме държи за гърлото. Но не знам какво да започна. Някакви предложения?
Ами вчера завърших "Завещанието" на Кристен Ашли. Любовна история, няма много драма, няма игри. Приятна книга. Мисля, че отговаря на изискванията Ви. Поредица е, от 3 книги, могат да се четат и самостоятелно.
В момента чета "Споделеният апартамент " на Бет О'Лиъри. Около средата съм, (тъкмо се срещнаха Grinning ), допада ми. Забавна е на моменти, няма драма.

# 441
  • Бургас
missence, според мен такива книги сa повечето small town romance. Погледни тази поредица на Девни Пери The Edens Series, не съм прочела тази https://www.goodreads.com/series/305938-calamity-montana писана под псевдонима Уила  Наш, но пък съм чела други книги и си ми харесват,
Горещо препоръчвам и The Greene Family Serie на Пейпър Райън, много симпатичен стил, този тандем ми е лично откритие от миналата година. Вече завършиха поредицата, но все пак препоръчвам да се чете на почивки, че са много книги и ще досади. Тази поредица е свързана /или по-скоро последваща/ на The Baileys Series, но тях не съм ги чела.

# 442
  • София
missence, според мен такива книги сa повечето small town romance.
Скрит текст:
Погледни тази поредица на Девни Пери The Edens Series, не съм прочела тази https://www.goodreads.com/series/305938-calamity-montana писана под псевдонима Уила  Наш, но пък съм чела други книги и си ми харесват,
Горещо препоръчвам и The Greene Family Serie на Пейпър Райън, много симпатичен стил, този тандем ми е лично откритие от миналата година. Вече завършиха поредицата, но все пак препоръчвам да се чете на почивки, че са много книги и ще досади. Тази поредица е свързана /или по-скоро последваща/ на The Baileys Series, но тях не съм ги чела.
Да, ще ги погледна, мерси! Back to normal, както се вика. След нюансите направо ни заринаха с такива и подобни истории.

# 443
Здравейте,"Безмилостен съперник"на Шен поредица ли е ?И ,ако е поредица от колко части е ?

# 444
Някой беше питал за Аби Глайнс дали не е Дързост и красота.. На мен много ми харесва поредицата (чета я на английски, не знам за преводите) и дори снощи завърших You Were Mine, която страшно много ми хареса.. чета по една от поредицата и после разнообразявам, за да не ми стане много еднакво, но винаги се връщам към нея:)
Някой по-рано беше препоръчал книгите на Ilsa Madden-Mills и искам да благодаря! Има много свежи неща.. отдавна не бях добавяла автор към списъка си:)

# 445
  • Бургас
Хубава е серията на Аби Глайнс. Има добри истории.Най-много ми харесва историята на Киро и Емили и последната книга за Дийн

# 446
Започнах 2ра книга за братята винсент която споделихте тук ..всичко добре но с гугъл преводач ли е превеждана на моменти ми е мн трудно да чета напрягам се да разшифровам превода че да има смисъл ...

# 447
момичета, мнения за тази книга?

Аз я харесах.

# 448
  • Бургас

Сега започвам "Любов от втори поглед".
Приключих я, не ми хареса. Нелепа книга, нелепа история, неадекватни герои и ситуации. 2.5* и пак и е много.
Започнах "Преследването". Очахвах Съмър да е лепката, която преследва Фици, но за сега никой никого не преследва Rolling Eyes Не е лоша, но Ел Кенеди просто ме убива с тая "висулка". ХОРА!? това от превода ли е или наистина ГО нарича така в книгите си?

# 449
  • Бургас
Започнах 2ра книга за братята винсент която споделихте тук ..всичко добре но с гугъл преводач ли е превеждана на моменти ми е мн трудно да чета напрягам се да разшифровам превода че да има смисъл ...
Превода е лош и трудно се чете и разбира. На първата книга е много добър,нищо че е фен.

Сега започвам "Любов от втори поглед".
Приключих я, не ми хареса. Нелепа книга, нелепа история, неадекватни герои и ситуации. 2.5* и пак и е много.
Започнах "Преследването". Очахвах Съмър да е лепката, която преследва Фици, но за сега никой никого не преследва Rolling Eyes Не е лоша, но Ел Кенеди просто ме убива с тая "висулка". ХОРА!? това от превода ли е или наистина ГО нарича така в книгите си?
В превода е проблема според мен.Мъча се да се сетя как Го нарича, но дори и така да е в книгите добрият преводач би трябвало да изполва по-подходяща дума.

Общи условия

Активация на акаунт