За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 162
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • В къщурката на хълма на феите
Прочетох най-сетне първата книга от Briar U на Ел Кенеди. Много приятно се чете, типично в стила на авторката, обачееееееее тооооооолкова локумизиранаааааа история .. 300 страници обикаляне на пръсти и в следващите 100тина толкова неща се случват, че ако мигнеш по средата на някоя страница и може да пропуснеш нещо ..

# 451
  • София
Прочетох най-сетне първата книга от Briar U на Ел Кенеди. Много приятно се чете, типично в стила на авторката, обачееееееее тооооооолкова локумизиранаааааа история .. 300 страници обикаляне на пръсти и в следващите 100тина толкова неща се случват, че ако мигнеш по средата на някоя страница и може да пропуснеш нещо ..
Точно. Два пъти я започвам и я зарязвам, защото ме хващат нервите. Заради това не съм продължила с поредицата. Може би, ако се насиля да чета с прескачане, ще се получи.

# 452
  • Euskal Herria
Цитат
Издателство ИБИС
📣 Очаквайте на 14 февруари: "Заради неговата целувка" (книга седма от поредицата "Бриджъртън") на Джулия Куин.

# 453
  • Варна

Очаквайте „Отмъстените“ – взривяващия финал на трилогията „Привилегированите“, на български език през февруари.

Бейли и Каш са свикнали да живеят в сенките. Сега обаче всички погледи са насочени към тях. Заедно те могат всичко, но безименна опасност и привидно непреодолими предизвикателства заплашват любовта и страстта, които ги свързват.

Победа или загуба – всичко е заложено на карта.

Това никога няма да го купя.

# 454

Очаквайте „Отмъстените“ – взривяващия финал на трилогията „Привилегированите“, на български език през февруари.

Бейли и Каш са свикнали да живеят в сенките. Сега обаче всички погледи са насочени към тях. Заедно те могат всичко, но безименна опасност и привидно непреодолими предизвикателства заплашват любовта и страстта, които ги свързват.

Може ли да дадете малко повече информация? Аз се чудя дали да я взема, тъй като Бенет мафия ми хареса...

# 455
  • Бургас
Бриджъртън е поръчана. Обожавам начина по който комплектоват книгата в бяла кутия, 3 картички с цитати, разделител. Доставката до офис на Спиди е безплатна, до адрес 1 лв.

Тижан и аз ще пропусна. Мария Петрова, няма лошо, че ти допада, просто аз не я харесвам.

Джулия Куин отново е харесала корицата на книгата в страницата на Ибис. Много сладурско.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 12:29 от . Яна .

# 456
  • Варна

Може ли да дадете малко повече информация? Аз се чудя дали да я взема, тъй като Бенет мафия ми хареса...
Щом ти е харесала Бенет мафия може и тази да ти хареса. На мен Бенет мафия не ми хареса. Най запомнящото се от книгата ми беше припадането на главната, която се води специален агент. Непонятно за мен как са я взели с тия припадъци. Та ако и в тия книги главната припада като круша (както казва баща ми) не ми се чете. Иначе резюметата на книгите й винаги звучат много интересно.

# 457
  • Бургас
Но, ако  ще четеш тази книга, трябва да прочетеш първите две -защото цялата серия е за едни и същи герои.

# 458
Но, ако  ще четеш тази книга, трябва да прочетеш първите две -защото цялата серия е за едни и същи герои.
Ясно. Може би не се изразих правилно. Обмислям за цялата поредица. Просто чаках да излезне цялата. Blush

# 459
  • Бургас
Мария, първата се намира май електронно, пробвай я за да прецениш дали да си дадеш парите за останалите.
Непонятно за мен Тижан си има своите фенове и много висок рейтинг в ГР, така че явно допада на доста хора. Няма лошо в това, че сме различни, че четим различни книги. Аз обичам ромком, други еротика и страст, трети фентъзи и за всекиго има по нещо.

# 460
Здравейте и от мен. Аз сега чета поредицата. И за сега е интересна. Първата част е от името на героинята (което не ми харесва особено). Има си го напрежението(всякакво). Няма го припадането и няма толкова еротични сцени.Втората част започва добре. Има и гледната точка и на Каш. И двете части ги има в rulit ако те интересува.

# 461
Здравейте и от мен. Аз сега чета поредицата. И за сега е интересна. Първата част е от името на героинята (което не ми харесва особено). Има си го напрежението(всякакво). Няма го припадането и няма толкова еротични сцени.Втората част започва добре. Има и гледната точка и на Каш. И двете части ги има в rulit ако те интересува.
Дръпнах ги. Прочетох няколко страници от първата и мисля, че ще ми хареса. Ще я пробвам малко по-нататък, че съм заредила няколко за четене.
Благодаря Ви момичета за мненията Heart

# 462
  • В къщурката на хълма на феите
Точно. Два пъти я започвам и я зарязвам, защото ме хващат нервите. Заради това не съм продължила с поредицата. Може би, ако се насиля да чета с прескачане, ще се получи.
другите книги като цяло не ги е разпъвала толкова, но определено, ако пропуснеш страници, нищо няма да е загубено

# 463
  • Euskal Herria
След "Лошият Круз" имах достатъчно търпение за двете книги на Елена Армас (че два пъти прелиствам и се отказвам). Две трети от книгите героите само се обикаляха, едни размишления, едни паники... И в последните сто страници набързо се разгръща действието (целувки, секс, признания в любов) и приключва.
За момента - не бих ги препрочитала. Но поне преводачът си е разбирал от работата, редакторите и те са били на мястото си. От доста време не бях чела така грамотно написани текстове.

# 464
След "Лошият Круз" имах достатъчно търпение за двете книги на Елена Армас (че два пъти прелиствам и се отказвам). Две трети от книгите героите само се обикаляха, едни размишления, едни паники... И в последните сто страници набързо се разгръща действието (целувки, секс, признания в любов) и приключва.
За момента - не бих ги препрочитала. Но поне преводачът си е разбирал от работата, редакторите и те са били на мястото си. От доста време не бях чела така грамотно написани текстове.

И на мен ми прави впечатление, че книгите са пълни с грешки.. Май само Егмонт все още държат на качество пред количество...

Общи условия

Активация на акаунт