За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Искам да споделя мнение за " Съпруга по поръчка" на Хелън Хоан. Започнах я предубедена, бях на косъм да я оставя в началото още. Обаче не я зарязах, прочетох я и я препоръчвам! Завладяваща, истинска любовна история. Силно впечатлена съм! Heart Eyes
Онзи ден я изтеглих и ѝ се чудя още. Мерси! Значи ще я чета.

Аз се върнах на off campus, да дочета поредицата. Сега съм на Целта.

# 526
  • Бургас

След нея прочети 4те книги от новата поредица и тогава "Наследството" (но може и без него)

# 527
📣 Очаквайте на 21 февруари: "Всичко започва с нас" от Колийн Хувър - дългоочакваното продължение на бестселъра "Никога повече".

СЛЕД ВСЕКИ КРАЙ ИДВА НОВО НАЧАЛО...

Редувайки гледните точки на Лили и Атлас, „Всичко започва с нас“ продължава точно оттам, където завършва „Никога повече“.

# 528
  • София
Скрит текст:

След нея прочети 4те книги от новата поредица и тогава "Наследството" (но може и без него)
Briar ли визираш?

# 529
  • Бургас
Да, Briar U

# 530
  • София
Добре, че ми каза. Тъкмо гледам в сайта да си ги купя е-книгите и оп, няма наличност, що така?

п.с. ама тя само първата е издадена на бг. език. Кой да гледа?! Ще си я взема, а другите ще ги търся на англ. език, ако ми допадне първата.

п.с.1 ама тя е за Фици книгата. Супер! Значи се връзват нещата. Съмър трябва да е сестра на Тъкър.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 20:16 от missence

# 531
  • Бургас
Не, Съмър е сестрата на Дийн. От третата книга за Али и Дийн

# 532
[quote author=mecani link=topic=1498097.msg46008167#msg46008167 date=1676
Я да ви задам лексиконски въпрос, любопитно ми е много Simple Smile
Най-най-най-любимата ви любовна книга, която винаги бихте препоръчвали? И понеже ще е сложно, може и да са 3 или 5, но хайде максимум 5.
Вие сте на ход Simple Smile
Твоята магия
Мъжът на моите мечти
Венчило с дявола
Джуд Деверо - Спомен
Великолепно

# 533
  • София
Страхотна идея!
Даниел Глатауер — Лекарство против северния вятър ми е най-любимият любовен роман.

# 534
  • Euskal Herria
Можеш ли да препоръчаш още читави автори в wattpad? Имах записани имена, които сте препоръчали тук, и не мога да ги намеря.
Честно казано - не. Порових се, но или са фен превод на нещо, или фен фикшъни, или са просто недодялани (без извинение). Пък знам ли, може само на такива да попадам. Някои истории са обещаващи, но пък много рядко качват следващите глави.
Сега се сетих, че Никол Калева първо пишеше там, после издаде написаното. Вече има три книги. Отзивите са добри.

# 535
  • Бургас
Sun PJ или нещо такова, също е авторка с вече две издадени книги и много последователи. Има мисля все още нейни книги в платформата.

# 536
  • Бургас
Вече си вдигнах забраната за четене и сякаш всички се наговориха да пускат нови книги. Намраво не знам от къде да почна. Имам да чета Шен (която ще пуска нещо и през март), Рина Кент. Вчера излезе една книга от поредица,която следя. Днес излизат две нови. Коя от вас четеше за Морели и Константин? Третата част за Ева и Фин излиза днес.
Имам да чета и Ел Кенеди,защото и тя издава нещо ново,пък не съм чела старото.

# 537
Страхотна идея!
Даниел Глатауер — Лекарство против северния вятър ми е най-любимият любовен роман.
Филмът гледахте ли ?

# 538
  • Варна
Чета Смърт край змийската река на    Нора Робъртс и много се изнервям. Тия не се сещат да монтират едни камери и да видят кой е тоя убиец. Остават се да ги правят на клоуни.

# 539
Аз чета ,, Аристократът '' на Пенелъпи Уорд

Едва по - средата съм , ама ще я изтърпя някак си до края .
За мен е адски тъпа книга , но не обичам да ги оставям непрочетени и за това се мъча . Може би по нататък ще се случи нещо интересно . Той е бил ,, голям '' човек , тя сирак . И ей така като се видели и се влюбили . Разликата е , че тя го видяла чисто гол .

Общи условия

Активация на акаунт