За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
alisa212, огромно търпение имаш, аз така и не успях да я довърша. Сиела скоро ще издават друга нейна книга и изобщо се чудя дали да й дам шанс. А иначе много харесвам когато авторката пише в тандем с Ви Кийланд.

# 541
alisa212, огромно търпение имаш, аз така и не успях да я довърша. Сиела скоро ще издават друга нейна книга и изобщо се чудя дали да й дам шанс. А иначе много харесвам когато авторката пише в тандем с Ви Кийланд.

Ще я свърша лека полека. Не искам недочетени книги. Тая я чета на таблета, а на хартия чета Хана. Хареса ми.

# 542
Здравейте, Аристократът опитах се да я чета но не ми допадна особенно и я зарязах, просто ми е тъпичка...сега прочетох на Рина Кент става, но не бих казала че ми е любима, въпреки това бих прочела още неща от тази авторка, струва ми се че трябва да е поредица или се лъжа..
А да кажа моите любими пет категории.
1 Всички книги на Лайза Клейпас.
2 Джудит Макнот - Съвършенство, втори шанс.
3 Саманта Йънг определено всички нейни книги
4 Джоана Линдзи също
5. Сара Маклейн и нейните книги.
Аз май се водя по автори, точно любими книги не мога да определя, но на тези автори си препрочитам по някоя книга отново и отново. Mask

# 543
  • София
Скрит текст:
Страхотна идея!
Даниел Глатауер — Лекарство против северния вятър ми е най-любимият любовен роман.
Филмът гледахте ли ?
Как се казва филмът?

На мен "Аристократът '' на Пенелъпи Уорд неочаквано ми хареса, явно бях в настроение за такава книга.

# 544
Скрит текст:
Страхотна идея!
Даниел Глатауер — Лекарство против северния вятър ми е най-любимият любовен роман.
Филмът гледахте ли ?
Как се казва филмът?
Gut gegen Nordwind

# 545
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Страхотна идея!
Филмът гледахте ли ?
Как се казва филмът?
Gut gegen Nordwind
Мерси! Hands Plus1

# 546
Такаааа. Относно "Империя на желанието" - голямо разочарование. Абсолютно посредствена, сякаш авторът е някой аматьор. Sleeping
Скрит текст:
Той не я искал, отбягвал я 2 години, не й говорел, отблъснал я. И изведнъж - лягай ?!?!
А пък тя: Аз съм много лошо момиче, накажи ме.
Много оригинално, нечуван сюжет НИКЪДЕ !!!
Минавам средата, а нищо вълнуващо не се е случило още. Sleeping

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 22:53 от Sonya.J.I.

# 547
  • София
Момичета, четох резюме на една книга, която някой тук беше препоръчал. Май беше на англ. език. ГГ се срещат в някакъв бар, прекарват една нощ заедно, и в последствие той се оказва баща на гаджето на главната или на най-добрата ѝ приятелка, не помня точно. На някой да му звучи познато?

# 548
  • Euskal Herria
Колебая се дали да купувам "Наследството" на Ел Кенеди. Знам, че сте споделяли впечатления, но още някое мнение няма да ми е излишно.

# 549
Колебая се дали да купувам "Наследството" на Ел Кенеди. Знам, че сте споделяли впечатления, но още някое мнение няма да ми е излишно.
Според мен не си заслужава. Скоро вероятно ще излезе в добър превод онлайн, по-скоро изчакай.

# 550
Скрит текст:
Страхотна идея!
Филмът гледахте ли ?
Как се казва филмът?

На мен "Аристократът '' на Пенелъпи Уорд неочаквано ми хареса, явно бях в настроение за такава книга.

Би ли споделила какво се случва след рождения ден на госпожа Анджелини. Може и на лично да ми напишеш ако можe?

# 551
  • Euskal Herria
Според мен не си заслужава. Скоро вероятно ще излезе в добър превод онлайн, по-скоро изчакай.
Благодаря! Обаче съм сгрешила заглавието. "Наследството" я имам, отдавна е прочетена. Даже и в рулит е качена.
Исках да питам за "Преследването". Сиела никога не предоставят откъс от книгите си.

# 552
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Страхотна идея!
Филмът гледахте ли ?
Как се казва филмът?

Би ли споделила какво се случва след рождения ден на госпожа Анджелини. Може и на лично да ми напишеш ако можe?
Скрит текст:
госпожа Анджелини беше близката на Фелисити, нали? Тя умира и ѝ завещава къщата. Фелисити се връща и намира купчина писма, м/у които и това от Лео, който пише, че ако не се обади до годежа му, ще се ожени за аристократката. Фелисити хуква и застава на вратата му, но се оказва, че не е видялата датата на писмото т.е. от преди 3г. Scream Той вече е женен. Weary Интересно е.

# 553
  • в края на града
Аз я бях свалила free отнякъде,  четох я с едно наум, защото тук имаше коментари, че може да е разочароваща - такава беше. Честно казано, лично аз, не бих я купила. На две-на три се прехвърля през героите, някакво уж развитие на отношенията им, но нищо особено. По-скоро се усещаше като "пълнеж" за преекспониране на историята. Далеч не е на нивота на предишните книги.

П.П. Прочетох редакцията, за "Преследването", не знам, още не съм я чела. Това е историята на Съмър ( сестрата на Дийн) и Фици.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 23:49 от PetiaK

# 554
Е значи ще я дочета,, Аристократът''.

Относно Ел Кенеди. Поредицата от 5 - те книги много ми хареса, но първата ми е фаворит. Тая новата,, Преследването''. Моя приятелка е чете и каза, че е хубава.

Да госпожа Анджелини беше осиновител на Фелисити. Тя я издържаше в колежа.

Общи условия

Активация на акаунт