За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Скрит текст:
Е значи ще я дочета,, Аристократът''.

Относно Ел Кенеди. Поредицата от 5 - те книги много ми хареса, но първата ми е фаворит. Тая новата,, Преследването''. Моя приятелка е чете и каза, че е хубава.

Да госпожа Анджелини беше осиновител на Фелисити. Тя я издържаше в колежа.
Да, осиновител. Не се сетих, дали я беше осиновила, или само я издържаше. Интересна е, дочетете я докрай.

# 556
Момичета, четох резюме на една книга, която някой тук беше препоръчал. Май беше на англ. език. ГГ се срещат в някакъв бар, прекарват една нощ заедно, и в последствие той се оказва баща на гаджето на главната или на най-добрата ѝ приятелка, не помня точно. На някой да му звучи познато?

Мисля, че е това
https://www.goodreads.com/book/show/63095045-tempt?from_search=t … d17cUq7nb&rank=17

# 557
  • София
Момичета, четох резюме на една книга, която някой тук беше препоръчал. Май беше на англ. език. ГГ се срещат в някакъв бар, прекарват една нощ заедно, и в последствие той се оказва баща на гаджето на главната или на най-добрата ѝ приятелка, не помня точно. На някой да му звучи познато?

Мисля, че е това
https://www.goodreads.com/book/show/63095045-tempt?from_search=t … d17cUq7nb&rank=17
Точно тя. Мерси!
Хммм, 4.24 рейтинг, странно. Явно не е от най-добрите творби. Анотацията ме впечатли.

# 558
А аз защо си мисля че над 4 се води добър рейтинг ?

# 559
  • София
А аз защо си мисля че над 4 се води добър рейтинг ?
Ще ѝ дам шанс така или иначе. Hands Plus1

# 560
  • Бургас
Оценка над 4 гудрийдс е добре. Но, прочети и коментарите на прочели книгата. Понякога книги с високи оценки не ми харесват,както и обратното

Наследството е книга,която спокойно можехме да не прочетем. По един епилог в края на всяка книга и готово.
Преследването  е добра. Но, се появи като ел.вариант, така че скоро ще излезе свободно и може да не купуваш, Яна.

# 561
Прочетох "Чета те като книга" на Емили Хенри и мога да кажа, че тази книга напълно заслужено си е спечелила наградата на goodreads в категорията Best Romance за 2022 г. Много, много ми хареса. Това е втората книга, която чета от авторката , преди време бях чела "Когато Януари срещна Август", която също много ми допадна и препоръчвам. Изобщо Хенри бързо се нарежда сред любимите ми автори.

# 562
  • Пловдив
Момичета, искам да препрочета пак една книга, но си спомням нито заглавието, нито автора. Единственото, което помня е, че главната героиня беше асистентка на главния и го мразеше, докато веднъж не преспаха и той всеки път й късаше прашките и си ги взимаше. Някой да се сеща случайно коя е книгата?

# 563
  • Бургас
Жижи,ти описа близо 80 % от книгите Simple Smile
Имена на герои помниш ли? Език?

# 564
Красив негодник на Кристина Лорейн. Те са поредица, а това е първата книга.
Момичета, искам да препрочета пак една книга, но си спомням нито заглавието, нито автора. Единственото, което помня е, че главната героиня беше асистентка на главния и го мразеше, докато веднъж не преспаха и той всеки път й късаше прашките и си ги взимаше. Някой да се сеща случайно коя е книгата?
[/quote]

# 565
  • Euskal Herria
Имам нужда от помощ. Не помня дали тук е анонсирана книгата, или просто съм чела в някоя книжарница. Дори не съм сигурна и дали е любовен роман. Накратко - тя е издирвана обирджийка и е решила вече да се оттегли. Но лотарийният билет, който си купува, печели джакпота. А това води до дилема - ако го вземе, рискува да я арестуват. Или да го остави.
Ако на някой му звучи познато и може да ми помогне с името на книгата и автора, ще съм много благодарна!
Нова книга е, наскоро издадена.

# 566
# 567
  • Euskal Herria
Точно тя, Лина! Благодаря!

# 568
  • Бургас
Сиела издават новата книга на Пенелопи Уорд. Не съм я чела. https://www.goodreads.com/book/show/61440501-moody?ac=1&from_sea … xTZ5HdRPf0&rank=1
 През март ще издадат Рина Кент и Самара Париш
Скрит текст:
За всички онези от вас, които се влюбиха в „Аристократът“, следващата седмица сме подготвили още една вълнуваща и още по-гореща история от Пенелъпи Уорд! 💋Очаквайте „Забранено привличане“!❤️‍🔥
👉👉Предварително може да поръчате тук в превод на Анета Макариева-Лесева и със загадъчната корица на Fidelia Kosseva ⤵️
https://www.ciela.com/moody.html
💭Нямах идея какво ще се случи в деня, в който вляза в дома на Дакс Муди. Правех терапевтични масажи – без щастлив край, подчертавам! – по домовете и бях свикнала да работя в чужди къщи.❗ Но този ангажимент промени живота ми.
💸 Бързо се ориентирах, че собственикът е много богат. Не очаквах обаче да е толкова млад, толкова необвързан, толкова секси и толкова мистериозен. Толкова… всичко.💯
😬Всъщност така и не му направих масаж, защото първата ни среща се превърна в истинска поредица от комични злополучия. Бях сигурна, че след всички тези гафове няма да го видя отново.📅 Но той повторно запази час. И пак не свърших това, за което бях дошла. Но говорихме много и да, нещо сякаш прескочи между нас.
⌛ Седмица след седмица нещата все повече се объркваха.🧲 Бях безумно привлечена към него, но той все ме отблъскваше по неясни причини. До момента, в който разбрах истината. Която бе по-шокираща от всичко, което можех да си представя.
Вече знаех защо между нас не може да се получи нищо.
🔥 Но оставах в плен на това забранено привличане.
🖤 Бях отчаяно влюбена в този мъж, когото никога не можех да имам. Оставаше само да избягам далеч.
🌊Но един океан достатъчно далеч ли е от любовта?

Редактирам: Сиела имат 50% намаление на ел.книгите https://www.ciela.com/e-knigi/elektronni-knigi-ciela?fbclid=IwAR … -5DZUpRIO5pPjUUWo

# 569
  • Euskal Herria
А в Озон са посочили като очаквани заглавия книгите на Ел Кенеди и на Шен. И от двете поредици ще има.

Общи условия

Активация на акаунт