За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Скоро не съм преглеждала сайта на Сиела. Видях че Birthday Girl вече е с българско заглавие "Рожденичката" . Това значи ли,че и тя ще излиза на български език?

# 571
Скоро не съм преглеждала сайта на Сиела. Видях че Birthday Girl вече е с българско заглавие "Рожденичката" . Това значи ли,че и тя ще излиза на български език?
Да, както и третата от поредицата Sinners of Saint (най-накрая, ако бих могла да отбележа). Но, доколкото разбрах, ще е през пролетта най-рано... Weary

# 572
  • София
Скрит текст:
Сиела издават новата книга на Пенелопи Уорд. Не съм я чела. https://www.goodreads.com/book/show/61440501-moody?ac=1&from_sea … xTZ5HdRPf0&rank=1
 През март ще издадат Рина Кент и Самара Париш
Скрит текст:
За всички онези от вас, които се влюбиха в „Аристократът“, следващата седмица сме подготвили още една вълнуваща и още по-гореща история от Пенелъпи Уорд! 💋Очаквайте „Забранено привличане“!❤️‍🔥
👉👉Предварително може да поръчате тук в превод на Анета Макариева-Лесева и със загадъчната корица на Fidelia Kosseva ⤵️
https://www.ciela.com/moody.html
💭Нямах идея какво ще се случи в деня, в който вляза в дома на Дакс Муди. Правех терапевтични масажи – без щастлив край, подчертавам! – по домовете и бях свикнала да работя в чужди къщи.❗ Но този ангажимент промени живота ми.
💸 Бързо се ориентирах, че собственикът е много богат. Не очаквах обаче да е толкова млад, толкова необвързан, толкова секси и толкова мистериозен. Толкова… всичко.💯
😬Всъщност така и не му направих масаж, защото първата ни среща се превърна в истинска поредица от комични злополучия. Бях сигурна, че след всички тези гафове няма да го видя отново.📅 Но той повторно запази час. И пак не свърших това, за което бях дошла. Но говорихме много и да, нещо сякаш прескочи между нас.
⌛ Седмица след седмица нещата все повече се объркваха.🧲 Бях безумно привлечена към него, но той все ме отблъскваше по неясни причини. До момента, в който разбрах истината. Която бе по-шокираща от всичко, което можех да си представя.
Вече знаех защо между нас не може да се получи нищо.
🔥 Но оставах в плен на това забранено привличане.
🖤 Бях отчаяно влюбена в този мъж, когото никога не можех да имам. Оставаше само да избягам далеч.
🌊Но един океан достатъчно далеч ли е от любовта?

Редактирам: Сиела имат 50% намаление на ел.книгите https://www.ciela.com/e-knigi/elektronni-knigi-ciela?fbclid=IwAR … -5DZUpRIO5pPjUUWo
Мерси. Дръпнах си някои интересни книжки.
Забранено привличане мислех, че ще я има за предварителна поръчка, но електронна.

# 573
  • Euskal Herria
Сиела доста по-късно издават електронните формати на книгите. Понякога даже някоя се появява свободно в нета още преди сиелския epub. Досега май само Егмонт останаха да пускат едновременно (почти) и хартиено, и електронно издание.
От сегашната промоция на Сиела само една книга си взех. Макар че очаквам доста да се появат свободно - след това намаление.

# 574
  • Бургас
Аз не взимам нищо от ел.книгите. Ако някоя ми се стори интерена направо я дърпам на английски. Или пък вече съм ги чела. Само някои прочитам на български, напрягам се с превода и толкова Simple Smile

# 575
  • Euskal Herria
Защото можеш. Аз, като не ползвам английски, си чакам бг превода. Добър, лош, дразни ме, но... Ако много искам някоя книга и я няма на български, търся я на руски. Обикновено там доста се намират.

# 576
  • Велико Търново
Аз приключих с Рина Кент и Империя -та. Определено не е нещо уау, но бях подготвена предвид коментарите ви . Иначе ми харесва как пише, но сюжетът беше блудкав и я прочетох направо по диагонал

# 577
  • София
Сиела доста по-късно издават електронните формати на книгите.
Скрит текст:
Понякога даже някоя се появява свободно в нета още преди сиелския epub. Досега май само Егмонт останаха да пускат едновременно (почти) и хартиено, и електронно издание.
От сегашната промоция на Сиела само една книга си взех. Макар че очаквам доста да се появат свободно - след това намаление.
Мерси. Значи ще чакам.

# 578
  • София
Някой да е чел тази поредица от Алита Роумиг – https://www.goodreads.com/series/347511-royal-reflections

Или на Дж. А. Кренц – https://www.goodreads.com/book/show/60753741-sleep-no-more

# 579
Аз също си разочаровах от "Империя на желанието ". Много повърхностно написана и освен секс сцени другия сюжет куца. Надявам се другите й книги да са по-добре написани.

# 580
  • Бургас
Към момичетата, които НЕ харесаха "Империя на желанието ", коя е последната романтична книга, която ви хареса? Ей така просто питам, не се заяждам, просто това вероятно не е вашия стил, но много бих искала да прочета, какви книги харесвате. А иначе, нехаресваната от вас книга на Рина Кент не е точно в нейн стил,  тази поне е доста по- ...... мека, другите са много дарк, но като скучна и блудкава, никога, никога не бих могла да я определя.

# 581
  • Велико Търново
Да, аз я четох с едно на ум,че е различна от другите й книги. Преди това прочетох Порочни игри и тя ми допадна повече. Иначе Ракъс ми е фаворит през последните 6 месеца

# 582
Скоро четох Аристократът на Пенелъпи . Всъщност от начало въобще не ми хареса беше ми адски тъпа и мислих , че така ще продължи, докато не стигнах средата. От там нататък ми стана адски интересна и не можех да спра да чета . Девети ноември на Хувър , Крадецът на целувки на Шен , Горещи нощи в Тоскана на Елизабет и др .

# 583
Много харесах “Хипотеза за любов” и “Twisted Love” Sweat Smile

# 584
  • София
Скрит текст:
Да, аз я четох с едно на ум,че е различна от другите й книги. Преди това прочетох Порочни игри и тя ми допадна повече.
Иначе Ракъс ми е фаворит през последните 6 месеца
Аз като знам финала на тази любов (от поредицата за децата) и не съм я започвала.

Общи условия

Активация на акаунт