За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 000
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз пък не мога посоча книга ,която да ми е харесала толкова много,в последните 6 месеца. На български, де. На английски няма значение

# 586
Към момичетата, които НЕ харесаха "Империя на желанието ", коя е последната романтична книга, която ви хареса? Ей така просто питам, не се заяждам, просто това вероятно не е вашия стил, но много бих искала да прочета, какви книги харесвате. А иначе, нехаресваната от вас книга на Рина Кент не е точно в нейн стил,  тази поне е доста по- ...... мека, другите са много дарк, но като скучна и блудкава, никога, никога не бих могла да я определя.
Сюжетът можеше  и да е интересен ако беше развит откъм чуства и детайли. Много небивалици и съвпадения.  Уж тъгува за баща си, но не ходи да го види и не се сеща за него. Майка й " случайно " работи с баща й  и не се "разпознават". На майка й дават мъртво дете ( явно леля ей и чичо й имат голямо влияние, които не е описано), което тя погребва и за което тъгува. И да не изброявам другите дразнещи подробности.
Доста чета и то основно в този жанр, но тази книга не ми допадна. И понеже питате коя е последната романтична книга , която прочетох не мисля че " Империя на желанието " спада към тях. Бих я определила като любителско писане на еротика.
Иначе харесвам книги на Сандра Браун, Карън Суон, Джоджо Мойс,  Колийн Хувар ( не всички, изключвам прекалено драматичните), Сюзън Елизабет Филипс. От 18+ Мегън Марч ( не всички), Вии Кийланд , Кристин Лорен и само някои от книгите на Шен.
Това е ,  не споря и не налагам мнение, просто споделям впечатления.

# 587
  • Бургас
Номерът с мъртвото дете става ясен в четвъртата книга.
Но,ако харесвате Сандра Браун и Ви Кийланд, няма как да харесате Рина Кент. То, не е и задължително ,де.

# 588
И аз прочетох Империята,може би преди няколко години щеше да ми хареса,но наистина много подобни книги станаха,след Нюансите,Този мъж,Силвия Дей и т.н.Аз лично обичам да има повече драма или закачлив хумор.Любими автори са ми Джули Джеймс,Саманта Йънг,Ема Чейс и Джейми Макгуайър,но както знаете някои от тях вече не ги превеждат.Но ще пробвам и
другите книги на Рина,когато ги издадат.

# 589
  • София
"Империя на желанието " още от анотацията не ме грабна, та ще я отложа засега.

# 590
Много трудно почвам да чета исторически романи, все препоръчани тук, и все се усещам, че много ми харесват Simple Smile Сега чета на Да съблазниш негодинка на Сара Маклейн и много ми харесва.

# 591
  • София
Много трудно почвам да чета исторически романи, все препоръчани тук, и все се усещам, че много ми харесват Simple Smile Сега чета на Да съблазниш негодинка на Сара Маклейн и много ми харесва.
Всичко съм прочела от нея. И на Джулия Куин, Джаки д'Алесандро, също.

Аз още си търся един исторически любовен роман по сцена.
Скрит текст:
Нещо се беше случило между главните (скандал) и той говореше с нейни роднини в къщата. Излиза, минава по една пътека, стига до един шадраван, където главната го чака притеснена, гушва я и ѝ прошепва, че всичко ще е наред, ще се женят.

# 592
  • Варна
Обожавам Сара Маклейн и дано Ибис издадат още нейни книги.

# 593
Много трудно почвам да чета исторически романи, все препоръчани тук, и все се усещам, че много ми

Скрит текст:
Нещо се беше случило между главните (скандал) и той говореше с нейни роднини в къщата. Излиза, минава по една пътека, стига до един шадраван, където главната го чака притеснена, гушва я и ѝ прошепва, че всичко ще е наред, ще се женят.
Почти съм сигурна, че е на Лайза Клейпас, поредицата за сестрите, но сега не ми идва името. Май главната героиня се казваше Пандора.

# 594
  • София

Скрит текст:
Почти съм сигурна, че е на Лайза Клейпас, поредицата за сестрите, но сега не ми идва името. Май главната героиня се казваше Пандора.
[/quote]

И аз за тази книга се сетих, но  не мислех, че спада към  историческите романи. Иначе е "Дявол през пролетта" от поредицата "Рейвънел" на ЛАйза Клейпас

# 595
Много трудно почвам да чета исторически романи, все препоръчани тук, и все се усещам, че много ми

Скрит текст:

И на мен ми прилича на "Дявол през пролетта".
https://www.rulit.me/books/dyavol-prez-proletta-download-504401.html

# 596
  • Бургас
Шен обяви новата книга,която излиза на 12.03
Скрит текст:
I am beyond excited to announce that I have a new book coming out March 12th with none other than the talented and sweet Parker S. Huntington. It's been such a pleasure to collaborate with her on this project, and I cannot wait for you all to meet Dallas and Romeo!

Title: My Dark Romeo
Release Date: March 12th, 2023

Blurb:

My fairy tale turned into a cautionary one.
Inked in tar and sealed in tears.

From Wall Street Journal bestsellers L.J. Shen and Parker S. Huntington comes an explosive marriage of inconvenience...between a tarnished Romeo and a reluctant Juliet.

It was supposed to be a harmless kiss at a lavish debutante ball.
A clandestine moment with a handsome stranger.

But unlike his namesake, my Romeo isn't driven by love.
He's fueled by revenge.

To him, I'm a chess piece. Leverage.
His rival's betrothed.

To me, he is a man deserving of poison.
A dark prince I refuse to marry.

He thinks I'll accept my fate.
Well, I plan to rewrite it.

And in my story, Juliet doesn't die.
But Romeo? He perishes.

Add the book to your TBR: https://shor.by/MDRGoodreads

_______

# 597
  • София
Хммм, все си мислех, че не е от известна авторка. Ще препрочета "Дявол през пролетта", дано е тя. Благодаря ви!

# 598
Здр. На мен ми харесва да чета любовно еротични романи. Автора който ми допадна е Anna Zaires. Прочела съм всички нейни книги. Чета ги с преводач, тъй като авторката няма издадени книги на български до този момент

# 599
Как се чете с преводач ?

Общи условия

Активация на акаунт