За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 464
  • 740
  •   2
Отговори
# 615

От авторката на бестселъри Катрин Байби идва ослепителна поредица за новооткрито приятелство, неочаквана любов и втори шанс.

Какво се случва, когато смесите бракоразводен адвокат и сватовница? Забърквате си лютиво-сладък коктейл и дълбоко вдишвате преди да го изпиете до дъно, подготвени за неминуемите последствия. Точно такава чаша Съдбата пъхва в ръката на Лори Къмбърланд. Опарена от един брак, завършил твърде рано и болезнено, тя си има едно на ум: „Любовта е голяма работа, но разводът струва сто хиляди“. Да повтори от същото – и дума да не става! И затова се съсредоточава върху временните бракове на своите богати и известни клиенти. Но… три млади, красиви и много богати бивши съпруги, празнуващи свободата си на луксозен круиз, са примамлива плячка за всякакви авантюристи, отмъстителни бивши роднини и дори… шпиони.

Лори бди над инкогнитото на своите клиентки-приятелки като същинска мама-квачка, но не подозира, че самата тя е под прицела на Рийд Барлоу, с неговата самонадеяна и очарователна усмивка. Бившият полицай и настоящ частен детектив си знае работата, но не знае с кого си има работа – редом с Лори хладнокръвието му се изпарява и плановете му се обръщат с главата надолу. Ловецът бързо става жертва на изкушението да се влюби в опасната адвокатка. Но как да є разкрие чувствата си без да разобличи прикритието си? Рийд има само един шанс Лори да му даде втори шанс – иначе ще изгуби всичко. Защото тя вече го е предупредила: „Излъжеш ли ме само веднъж…“

# 616
  • Бургас
Сватовница? Тази плоча не се ли изтърка?

# 617
  • София
Сватовница? Тази плоча не се ли изтърка?
Според мен е от превода. По-скоро уговаря временните бракове на богаташи.

# 618
Купих си Преследването и снощи я започнах,но някак бавно ми върви.Усещам тънка разлика от предната поредица,диалозите са малко странни,но може би е от редакцията и превода.А някой знае ли какво става с Мона Кастен,да не е спряла да пише,отдавна не са издавали нещо нейно ?

# 619
На Рина Кент втората книга излиза до 10 дни Hands Point Up Misc Loudspeaker

# 620
  • София
Мона Кастен миналата година е издала 2 книги – https://www.goodreads.com/series/346783-scarlet-luck

# 621
Купих си Преследването и снощи я започнах,но някак бавно ми върви.Усещам тънка разлика от предната поредица,диалозите са малко странни,но може би е от редакцията и превода.А някой знае ли какво става с Мона Кастен,да не е спряла да пише,отдавна не са издавали нещо нейно ?
И на мен бавно ми вървеше цялата книга. 
Обаче си имам фаворит сред нейните досега  ("В целта" е първенец в главата ми Grinning ), така че " Преследването" нямаше голям шанс да ме зашемети. Grinning

# 622
  • София
И аз си я купих, започнах я онзи ден и съм още на първите страници. Smiley

# 623
Купих я и аз (Преследването), но още не съм стигнала до нея. Сега съм на Чета те като книга на Емили Хенри и мисля след нея да захвана Преследването.
Относно Империя на желанието - съгласна съм с мнението на другите дами от по-рано. На мен също ми вървеше адски мудно и накрая в последните 80-90 страници имаше някакво леко напрежение... Сега поръчах втората и се надявам да е по-добре...

# 624
Здравейте, напоследък не ми остава почти никакво време, нищо не задържа вниманието ми, анотациите на книгите не ми допадат, нищо не мога да си избера и нищо не съм чела. И сега седейки в колата, докато чакам да си взема детето от репетиция се поразрових и ми попадна тази поредица на Cynthia Eden https://www.goodreads.com/series/341251-ice-breaker-cold-case. Някой дали я е чел?

# 625

Първата сватба завършва с шокираща новина.
На втората Делфи се озовава неочаквано.
Към третата тя вече е сигурна, че няма какво да я изненада.
Но така греши…

Дори работохоличка като Делфи може да се забавлява на сватбата на брат си. Особено след като има и кавалер, който успява да затвори устите на добронамерените роднини и приятели, които все се чудят защо все още е неомъжена. Но когато вижда всички пропуснати повиквания, тя разбира, че се е случило нещо ужасно.

Мечтаното повишение ѝ се изплъзва, а неангажиращите връзки, приятелите и мечтаната къща край морето сякаш вече не са достатъчни. Съмненията помрачават всичко, в което винаги е вярвала. Може би майка ѝ е права – време е да се задоми, особено след като една голяма любов се е върнала в живота ѝ. Или все пак Делфи е права, че животът може да ѝ предложи повече от това да бъде нечия съпруга?

В това лудо лято всяка сватба носи изненада. И всяка една дава шанс на Делфи да промени живота си. Но накъде…

# 626
Здрвейте момичета, обожавам да чета любовни романи. Фенка съм на хард романтичните романи,обожавам да чета на някоя пейка или вкъщи докато бебето спи. Имам една молба препоръчайте ми разтърсващи любовни романи, тъжни за невъзможна и силна любов. Абе такива дето са ви хванали за гърлото и ще ги помните винаги.

# 627
Здрвейте момичета, обожавам да чета любовни романи. Фенка съм на хард романтичните романи,обожавам да чета на някоя пейка или вкъщи докато бебето спи. Имам една молба препоръчайте ми разтърсващи любовни романи, тъжни за невъзможна и силна любов. Абе такива дето са ви хванали за гърлото и ще ги помните винаги.

Здравей! На мен ми харесва Рина Кент,Мегън Марч, Силвия Дей. Но Нора Робъртс е направо върхът. Като и Дж. Р. Уорд, Л. Дж. Шен, Ви Кийланд

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 21:18 от Даниела Мирчева 720087

# 628

Колийн Хувър

# 629
Имам малък проблем в гудридс чаленджа на прочетени книги за годината не ми отчита нито една прочетена при вас как е ?ако сте се включили в предизвикателството

Общи условия

Активация на акаунт