Мен не ме мислете Сезон 2 ❤💙 Тема №4

• 13 475
  • 194
  •   1
Отговори
# 60
Тогава прекръстете темата на Само положителни изказвания за сериала. По-важното е че не се разменят обиди, а критиката дано е градивна, което е в полза и на нас като зрители и  предполагам и на създателите на сериала. Има още да се работи както по качеството, така и по актьорската игра, а вие пак си харесвайте сценария.

# 61
  • Галифрей
Мразя това,че върнаха русият Гринч 💀😒

# 62
  • София
Кой е русия Гринч - Снежана Макавеева ли? Дано не е тя.

# 63
  • Галифрей
Кой е русия Гринч - Снежана Макавеева ли? Дано не е тя.
Тя е. Аз така я наричам, малко прилича на Гринч 😃 За огромно съжеление я връщат…името й е в общият каст лист. И това интервю където се включва с Ирина…

# 64
  • София
Аз не виждам как ще се включи в сюжетната линия. Може би адвокат при стария Касимов, но така жена му ще ревнува. А нали уж се събраха. Ужас, как ще я изтрая.

# 65
Не си само ти Simple Smile много ми е дразнеща тази девойка, още от Под прикритие

# 66
  • Галифрей
Ужасна личност. Идеално й пасва да играе к****.   
Тя живее някъде близо до мен. Почти редовно съм я виждала в кварталният магазин 😂
Просто не я искам в сериала, не можаха ли да смемят актрисата 😭

# 67
Да не се е появила в новите епизоди

# 68
Да не се е появила в новите епизоди
В четвъртък ще се появи.

# 69
  • Враца
Лелееее, изпуснах темата и изобщо забравих сериала!
Миналата седмица, въобще не се и сетих да гледам, щом ви няма а ме подсещате Simple Smile
Дано наваксам!

# 70
Уфф, този Део навсякъде наврян! Ама много му ходи ролята на гадняр.

# 71
На Михаела обаче не й ходи да е актриса.

# 72
  • София
Оф, нешо ми забиха напоследък, дано да има раздвижване тези дни :/

# 73
  • Галифрей
“ Оня зализаният” новата фраза на Ицаки 😀 Искам мърч с фразите на Христо!!
“Румбурак и Арабела” 😃 Явно и е фен на сериала ❤
Съгла съм,че Михаела не и отива да е актриса. Все пак тя е певица и играе себе си.
Ох Яне пак се е затръшка и драматизира оф , хем Ева и го каза ми нали се обичате!!
Оф ся Лора да би да търси помощ от Гъбррвссскаа…😒🙄
На Део му отива да играе лош, но иначе човека е страхотрн пич. 😘
Горкият Марти се опитва да помага на всички и да има мир. Иска ми се поне Яна да му удари едно голямо рамо супорт,  а не да хленчи.
Мен пък серията ми харесва забавлявам се винаги. Другият епизод също ми хареса ❤

# 74
А дъртия какво се заинатява като магаре, хората му помагат, той се прави на мъж. МИШЕТО я вкараха , понеже Графа изпълнява песента и доста песни от неговия лейбъл, имаше и дай да я вкарат

Общи условия

Активация на акаунт