Частни детски градини - София (тема 13)

• 87 629
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мами,
Някой може ли да ми каже мнение и такси за ЧДГ Звездичка - Павлово?
Много Ви благодаря предварително

# 466
Здравейте, а мнения за ЧДГ Арлекино в Обеля дали може да даде някой?
Благодаря Ви!

# 467
Заявления за 2024/2025 година и искания за периода 09-10.2024 ще се подават от 16.10.2024 до 05.11.2024 г.

Пише го всъщност на главната страница

# 468
Здравейте, някоя с впечатления за чдг в Свети Георги ?

# 469
Здравейте,

Не открих никъде мнения за Детска градина от семеен тип “Бодливчета” в квартал "Витоша".
Ще се радвам да получа коментари и обективна преценка, защото ревютата в интернет са доста малко, а тук отсъстват.

Благодаря предварително !

# 470
Здравейте! Искам мнения за частна детска ясла "Слънчо" в жк "Гоце Делчев" блок 10Е?
Същата собственичка държи друга частна ясла в жк "Борово",ул."Солун" 55. Какво мнение имате?
Миналата година ходихме на среща в тази в Гоце Делчев - изобщо не ми вдъхнаха доверие. Две помещения за две групи между 12-16 деца (по техни думи), а в коридора имаше много повече шкафчета за дрехи/обувки. Помещението е на партера, настилката беше захабен балатум, на места мазилката по стените се лющеше, санитарните помещения не ми се сториха достатъчно поддържани и не видях детски тоалетни или гърнета, помещението за хранене е едно общо за двете групи, но определено с не достатъчно капацитет за толкова много деца. Имат заградени няколко квадрата отвън пред входа, но реално доколкото разбрах децата не се извеждат...
Вече за пресонала и отношение към децата не мога да коментирам, защото както казах ние се отказахме - като обстановка изобщо не ми хареса и "на думи" не ми вдъхнаха никакво доверие.
Много Ви благодаря! И ние сме на това мнение!!! Собственичката трябва да затвори и  двете частни детски ясли! Алчна, арогантна и изобщо не я интересува какво се случва в яслата! Нека повече родители обърнат внимание и да имат едно на ум за тези ясли! Персонала е некомпетентен и без никакво отношение към децата! За базата да не говорим... Отвратителена! Със сигурност не е за гледане на малки деца! Жалко, че дават точки за държавни детски градини. Не си струва да си тормозиш детето за точка !!!

Не знам в каква ясла сте отишли,но сега според мен базата е много хубава ,настилката е много хубава в общото помещение ,където играят и се хранят ,лично аз само него съм виждала ,мъжа ми разгледа всички помещения и няма забележки общо взето,много му беше харесало,а пък отношението си е много хубаво към децата и професионално,и това за Директорката не е вярно изобщо,тя много често посещава филиала в Гоце Делчев и наблюдава децата и се интересува ,и тя ни е казвала какво е виждала за нашето дете и как се държи през деня ,защото той все още се адаптира,защото започна да посещава яслата от 1 месец, но отсъства доста често и си ходи по цял ден ,но си реве сутрин все още и отвреме навреме и през деня помрънква като се сети за МАМА .
Обръщат много внимание на децата,слагат ги на гърнета ,дават им да ядат сами ако се справят добре сами или им помагат Simple Smile изобщо нямам забележки към отношението,и ги извеждат навън ,когато е хубаво времето ,виждала съм ги доста пъти навън ,когато взимам малкия Simple Smile

# 471
Здравейте, има ли родители чиито деца са посещавали/посещават ЧДГ София в Драгалевци?

# 472
Френскоезичната детска градина "Les petits princes" е най-добрата детска градина.

# 473
Френскоезичната детска градина "Les petits princes" е най-добрата детска градина.

Това във всички теми ли ще го пишете..? Smirk

# 474
Няма най-хубава градина. Ние тази я бяхме гледали и се бяхме отказали.

# 475
Някой знае ли градинските групи н Куест по колко деца са и дали има отстъпка за плащане за 6 месеца да речем?

# 476
Някой знае ли градинските групи н Куест по колко деца са и дали има отстъпка за плащане за 6 месеца да речем?
Около 17 деца са, отстъпка мисля, че няма, но може да се обадите по телефона и да попитате.

# 477
Здравейте, някой има ли идея кога превеждат компенсациите?

# 478
За ясли ги преведоха повечето райони. За градини са гласувани вече и предполагам до края на месеца ще ги преведат.

# 479
Здравейте, имам малко по-различен въпрос, ще съм благодарна за мнения и лични впечатления. Каква е практиката относно обратната връзка за детето от страна на градината? Как е във вашия случай?
При нас почти нищо не казват освен дали детето е спало и евентуално, но все по-рядко, дали се е хранило. Някак си имах очакването, че на някакъв интервал от време ще споделят дали е активно, общително ли е, какви затруднения има и подобни или поне някакви наблюдения над поведенеието като цяло... Все пак целият ден минава в градината и ние не знаем какво се случва... Като попитам каквото и да било, получавам уклончиви отговори и общи приказки. Това ли е общата практика или при нас е така?
Детето ми е първа група и все още се адаптира и ми се иска да знам какви са трудностите му и ако мога с нещо да го подпомогна, но ми се казва, че всичко е наред и това е.

Общи условия

Активация на акаунт