Частни детски градини - София (тема 13)

• 90 827
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
На мен не ми хареса това, което видях, от грижата за децата. Например, отношението, което видях към плачещи деца, организацията на хранене, на занимания.
Също базата, но с нея бих направила компромис, ако отношението на персонала отговаря на моите разбирания.
Отделно, политиката на плащане ми се стори водеща, твърде комерсиално ми идва. Таксите за образование сами по себе си не са проблем, стига да получавам качество по моите критерии.

Впечатленията на семействата около мен също са лоши. Ние отидохме да разгледахме и категорично се отказахме.
Може ли актуално мнение за частната ясла “Славейче”, филиал на ул. Росица?
А какви са причините и коя избрахте вместо нея?

# 91
На мен не ми хареса това, което видях, от грижата за децата. Например, отношението, което видях към плачещи деца, организацията на хранене, на занимания.
Също базата, но с нея бих направила компромис, ако отношението на персонала отговаря на моите разбирания.
Отделно, политиката на плащане ми се стори водеща, твърде комерсиално ми идва. Таксите за образование сами по себе си не са проблем, стига да получавам качество по моите критерии.

Впечатленията на семействата около мен също са лоши. Ние отидохме да разгледахме и категорично се отказахме.
Може ли актуално мнение за частната ясла “Славейче”, филиал на ул. Росица?
А какви са причините и коя избрахте вместо нея?

Ами политиката на плащане Е водеща - това не са баба и дядо или благотворително дружество. Хората правят БИЗНЕС. Просто е печеливш и за двете страни. Моята племенничка е там не знам коя поредна година и са супер доволни! Нещо повече - препоръчаха я на съседи и приятели и всички дечица са много щастливи.

# 92
  • София
Погледнах, но не разбрах какво е специално в точно тяхната политика на плащане?

# 93
По моите стандарти, таксите не отговарят на услугата. И, пак по моите разбирания, цялата организация е насочена твърде много към парите.
Разбира се, това е моето мнение.

# 94
  • София
Че те държавните училища и градини са вече насочени основно към парите, какво остава за частните. Влизаш в кварталното училище и те посрещат с една сума за добър ден. Да не говоря за ремонти, пердета, дограми, и какви ли още не щуротии. После в класовете се започва с помагала хиляди нужни и ненужни, защото са обвързани с издателства. Целият живот е пари, за жалост.

# 95
Да каже някой,че политиката на Славейче е ориентирана към парите е смехотворно! Те са с една от най-достъпните такси-750лв,правят приспадане от половин такса при отсъствия 10 работни дни,което почти никъде го няма. Не се събира такса депозит.А, и летните месеци ,ако не се посещава не се плаща такса.
Може ли дамата по-горе да каже кое точно й се видя меркантилно😀??

# 96
Здравейте,

Някой има ли отзиви за ЧДГ "София"? Имат филиал в Драгалевци, основният им, от скоро имат и изцяло нов в Студентски град ( за него питам ), но всякаква информация ще ми е в услуга.

Благодаря!

# 97
Здравейте,някой може ли да сподели мнение за izzi start (групите от 3 години)?

# 98
Здравейте,

Ако някой има впечатления, ще се радвам да ми даде мнение за някоя от следните частни градини - ЧДГ София ( Студенткси град ), ЧДХ Рай ( над Икеа ), ЧДГ Under1roof ( Драгалевци ). Благодаря!
Дали намерихте мнения за тези градини? Спряхте ли се на някоя? Аз също се интерисувам от тях, за колко годишно дете търсите градина?

# 99
Здравейте,

Търся градина за двегодишно дете.

Разговарях по телефона и с трите и се спрях на ЧДГ София, филиал Студентски град.

По телефона ми допаднаха всички така да се каже. Избрахме конкретната, защото е единствената, която позволява майката да присъства с детето в самата градина по време на адаптацията. Това се случва в определени дневни часове и е съобразено с другите дечица. Няма срок, всичко се определя спрямо детето. Моето дете не е отглеждано от друг, освен от родителите си и е изключително привързано към мен. Просто е абсурдно да го оставя на входа и някой да го поеме и вкара. Не позволява да я докосват непознати, докато не свикне с тях.

Бяхме на среща в самата градина, базата е нова и много хубава, допаднаха ни и директорката, и учителките. Хареса ни, че директорката участва активно във всички процеси в градина и конкретно в адаптацията на новите деца, когато са с майките все още. Тя помага и преценява готово ли е утре да го оставите само или не - като пример. Дава и съвети. Все още не сме започнали да ходим, първо ще направим изследванията, които са необходими за детските градини и след това - ще тръгва. Не мога да дам повече впечатления, но ако все още имате нужда от мнение, когато вече я посещаваме, ще се включа отново.

Хубав ден!

Дано откриете вашето място, където детето ще се чувства сигурно и ще се забавлява истински!

# 100
Здравейте, някой има ли представа каква е таксата за Светлина в Овча купел?

# 101
Аз подновявам въпроса си за Киндероазе или Детски оазис в Младост 1? Някакви впечатления, мнения?

# 102
Здравейте,

Търся градина за двегодишно дете.

Разговарях по телефона и с трите и се спрях на ЧДГ София, филиал Студентски град.

По телефона ми допаднаха всички така да се каже. Избрахме конкретната, защото е единствената, която позволява майката да присъства с детето в самата градина по време на адаптацията. Това се случва в определени дневни часове и е съобразено с другите дечица. Няма срок, всичко се определя спрямо детето. Моето дете не е отглеждано от друг, освен от родителите си и е изключително привързано към мен. Просто е абсурдно да го оставя на входа и някой да го поеме и вкара. Не позволява да я докосват непознати, докато не свикне с тях.

Бяхме на среща в самата градина, базата е нова и много хубава, допаднаха ни и директорката, и учителките. Хареса ни, че директорката участва активно във всички процеси в градина и конкретно в адаптацията на новите деца, когато са с майките все още. Тя помага и преценява готово ли е утре да го оставите само или не - като пример. Дава и съвети. Все още не сме започнали да ходим, първо ще направим изследванията, които са необходими за детските градини и след това - ще тръгва. Не мога да дам повече впечатления, но ако все още имате нужда от мнение, когато вече я посещаваме, ще се включа отново.

Хубав ден!

Дано откриете вашето място, където детето ще се чувства сигурно и ще се забавлява истински!
Благодаря за изчерпателния отговор
 Дано на детенцето му хареса и се чувства щастливо😊

# 103
Здравейте,
Моля за отзиви от “Палавите Малчугани” в Младост 2, става дума за яслената група.
Също така, ако има някой, който води детето си в алтернативна детска градина “Детската” в Малинова долина, ще се радвам да сподели впечатление.
Мерси предварително! ☺

# 104
  • София
Няколко страници назад се обсъждаха “Палавите Малчугани”.

Общи условия

Активация на акаунт